تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868126655




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه اعتراضی مداحان به علی لاریجانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نامه اعتراضی مداحان به علی لاریجانی




پس از صحبت‌های یک نماینده مجلس درباره عملکرد مالی بنیاد دعبل، جمعی از مداحان کشور نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتند و از این گفته ابراز ناراحتی کردند.





خبرگزاری تسنیم: پس از صحبت‌های یک نماینده مجلس درباره عملکرد مالی بنیاد دعبل، جمعی از مداحان کشور نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتند و از این گفته ابراز ناراحتی کردند.

آنها در انتهای نامه از نمایندگان مجلس خواسته‌اند تا با حمایت‌هایشان مسیر بیمه کردن تمام مداحان را مانند همه اقشار دیگر هموار کنند.

متن این نامه در ادامه می‌آید:

به نام خدا

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی؛ جناب آقای دکتر علی لاریجانی

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

سلام‌علیکم

یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی چند روز قبل حین نطق پیش از دستور، با نام بردن از بنیاد دعبل، اعلام داشتند که «مأموریت این بنیاد مشخص نیست و بودجه‌هایی بدون حساب‌ و کتاب و بدون نظارت به این بنیاد پرداخت می‌شود.»

بنیاد دعبل به‌عنوان یک موسسه عام‌المنفعه و غیرانتفاعی با پیگیری تعدادی از مداحان و شاعران پیشکسوت - از جمله مرحوم حاج علی آهی - و برای تحقق دستور مقام معظم رهبری (‌مد ظله العالی) برای حمایت مادی و معنوی از ستایشگران اهل‌بیت (ع) در دهه 80 تأسیس شد.

مهم‌ترین مأموریت این بنیاد ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به ستایشگران اهل‌بیت (ع) است که بیش از 95 درصد از بودجه بنیاد نیز صرف پرداخت حق بیمه،‌ به سازمان تأمین اجتماعی می‌شود.

اساسنامه و اهداف این بنیاد توسط کارشناسان بیت مقام معظم رهبری مورد تأیید قرارگرفته و موسسه حسابرسی مفید راهبر نیز به عنوان بازرس مجمع عمومی در اساسنامه معرفی شده است.

تمامی فرایندهای مالی بنیاد دعبل زیر نظر موسسه حسابرسی مفید راهبر، حسابرسان سازمان تبلیغات اسلامی و ناظرین سازمان امور مالیاتی انجام شده و در طول سال گزارش عملکرد مالی به مسئولین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه می‌شود.

به عنوان نمونه، موسسه حسابرسی مفید راهبر در سال‌های 90،‌91 و 92 عملکرد بنیاد دعبل را مطلوب ارزیابی کرده است.

بنیاد دعبل تمامی مقررات مالی و مالیاتی کشور را رعایت کرده، همه‌ساله اظهارنامه دقیق مالیاتی به همراه گزارش حسابرسی خود را به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌کند.

این بنیاد که برای انجام مأموریت خطیر خود یک ستاد حداقلی 14 نفره دارد، گزارش دقیق فعالیت‌های خود را هر سال برای اعضای محترم کمیسیون فرهنگی مجلس ارسال می‌کند.

همچنین گزارش عملکرد بنیاد، برای اطلاع عموم به صورت منظم و مستمر در پایگاه اطلاع‌رسانی دعبل به آدرس Deabel.org منتشر می‌شود.

بنیاد دعبل در طول 10 سال فعالیت خود سعی کرده در حد بودجه و توان خود، بخشی از بار زندگی پیر غلامانی را که عمرشان را به پای تبلیغ اسلام و مدح ائمه معصومین گذاشته‌اند را به دوش بکشد.

این مجموعه، نه یک ارگان دولتی بلکه یک موسسه عام‌المنفعه و غیرانتفاعی است که تک تک مداحان و شاعران خود را سهام دار آن می‌دانند.

روا نیست که بدون تحقیق و بررسی دقیق و با ایراد اتهاماتی کلی و سنگین علاوه بر زیر سؤال بردن زحمات ده‌ساله یک مجموعه، امید چند هزار خانواده از متقاضیان در نوبت انتظار بیمه - که به دلیل محدودیت‌های بودجه چندین سال است در انتظارند - را بدل به ناامیدی و حتی بدبینی کرد.

جامعه مداحان و شاعران آیینی کشور از مسئولین به‌ویژه نمایندگان محترم مجلس انتظار دارند تدبیری بیندیشند تا همه مداحان و شاعران آیینی، مانند سایر اقشار از پوشش بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.»







تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن