تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850798639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مميزان کتاب بيشتر مي شوند


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: مميزان کتاب بيشتر مي شوند اخباري از عالم کتاب   حسيني گفت: مميزي در بسياري از جاهاي دنيا هم وجود دارد چرا که قطعاً اگر بعضي از کتابها به دست مردم برسد خود شما (خبرنگاران) نسبت به اين مسئله اعتراض خواهيد کرد.
مميزان کتاب بيشتر مي شوند
وزير ارشاد: مميزان کتاب بيشتر مي‌شوند نشست خبري بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي کتاب تهران صبح روز سه‌شنبه (6 ارديبهشت) با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، معاون فرهنگي وي و جمعي از مسئولان اين نمايشگاه در سالن اجتماعات معاونت سينمايي اين وزارتخانه برگزار شد. حسيني: هر کتابي را نمي‌توانيم از ناشران بخريمسيد محمد حسيني در پاسخ به سئوالي درباره معيارهاي وزارت ارشاد براي خريد کتاب از ناشران گفت: خريد کتاب هدفمند است و ما هم بنا داريم که کتابخانه‌هايمان را مجهز به کتاب‌هاي مناسب کنيم. کتابها بايد حداقل‌ها را دارا باشند و ما نمي‌توانيم هر کتابي را از ناشران بخريم.مميزان کتاب بيشتر مي‌شوندسيدمحمد حسيني در پاسخ به خبرنگار که پرسيد "شما گفته بوديد يکروزه مجوز نشر صادر مي‌کنيد چرا بسياري از کتابها ماه‌ها در ارشاد مي‌ماند؟" ضمن درخواست از رسانه‌ها براي انژاس صحيح اظهاراتش در اين مورد گفت: به کتابهاي درسي و آموزشي بلافاصله مجوز داده مي شود و اينگونه نيست که اين قبيل کتابها در ارشاد بمانند. ضمن اينکه ناشران خود بايد پيگير کتابهايشان باشند.وي تاکيد کرد:‌ بناي ما بر اين است که تعداد کساني که کتابها را بررسي مي کند بيشتر شود.وزير ارشاد در عين حال مميزي کتاب را اصلي مسلم و پذيرفته شده دانست و با اشاره به تصويب ضوابط نشر در سال گذشته گفت: ما دو هيئت 5 نفره براي اين امر معرفي کرديم و اميدواريم در جلسه امروز شوراي عالي انقلاب فرهنگي اين بحث مطرح شود.حسيني گفت: مميزي در بسياري از جاهاي دنيا هم وجود دارد چرا که قطعاً اگر بعضي از کتابها به دست مردم برسد خود شما (خبرنگاران) نسبت به اين مسئله اعتراض خواهيد کرد.
 بودجه امسال نهاد کتابخانه‌ها 720 ميليارد ريال است
بودجه امسال نهاد کتابخانه‌ها 720 ميليارد ريال است دبيرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي کشور گفت: امسال بودجه نهاد با رشد 25 درصدي نسبت به سال گذشته به 720 ميليارد ريال مي‌رسد.منصور واعظي با بيان اين مطلب افزود: سال گذشته تمام بودجه اختصاص يافته به نهاد کتابخانه‌ها (520 ميليارد ريال) جذب شد و امسال نيز اميدواريم تمام اعتبار پيشنهادي نهاد اختصاص يابد.دبيرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي کشور تصريح کرد: بخش عمده بودجه امسال صرف تامين منابع مکتوب و چندرسانه‌اي براي کتابخانه‌هاي عمومي استان‌ها مي‌شود. همچنين در اين راستا با توجه به نام‌گذاري سال جديد به «جهاد اقتصادي» خريد و سفارش آثار مرتبط با اين موضوع را در اختصاص بودجه درنظر مي‌گيريم.وي همچنين گفت: به‌زودي اداره کل رسانه‌هاي ديجيتال در ساختار نهاد کتابخانه‌ها فعال مي‌شود. هدف از راه‌اندازي اين اداره کل، جهت‌ دادن به مطالعه مفيد در فضاي مجازي با توجه به افزايش گرايش به اين گونه مطالعه است.واعظي خاطرنشان کرد: توسعه مطالعه مفيد در قالب نهضتي ملي در دستور کار نهاد کتابخانه‌ها قرار گرفته است. دبيرکل نهاد کتابخانه‌هاي عمومي کشور گفت: امسال بودجه نهاد با رشد 25 درصدي نسبت به سال گذشته به 720 ميليارد ريال مي‌رسد.
کتابي درباره خيام؛ پرفروشترين کتاب ماه در دنيا
کتابي درباره خيام؛ پرفروشترين کتاب ماه در دنيا اين کتاب شامل سه روايت انتقادي از ترجمه رباعيات خيام توسط فيتز جرالد است و در 200 صفحه.کتاب تازه منتشر شده ي "رباعيات خيام به روايت فيتز جرالد؛ منظومه مشهور و تاثيرات آن" به ويراستاري «ويليام مارتين» و «ساندرا ماسون» در رده پر فروش ترين کتابهاي ماه ميلادي قرار گرفته است.چاپ و تصحيح تازه اي از ترجمه انگليسي رباعيات خيام کتاب پرفروش ماه در بزرگترين کتابفروشي آنلاين دنيا شد.به نقل از وب سايت آمازون "بزرگترين کتابفروشي آنلاين دنيا"، کتاب تازه منتشر شده ي"رباعيات خيام به روايت فيتز جرالد؛ منظومه مشهور و تاثيرات آن"  به ويراستاري «ويليام مارتين» و «ساندرا ماسون» در رده پر فروش ترين کتابهاي ماه ميلادي قرار گرفته است.اين کتاب شامل سه روايت انتقادي از ترجمه رباعيات خيام توسط فيتز جرالد است و در 200 صفحه توسط انتشارات آنتم و با قيمت 17 دلار به چاپ رسيده است.گفتني است ادوارد فيتزجرالد نويسنده انگليسي در قرن نوزدهم بود که بيشتر به خاطر خلق نخستين و معروف ترين ترجمه رباعيات خيام در سال 1859 ميلادي به زبان انگليسي شناخته مي شود. وي باعث معرفي خيام به دنيا غرب بود.اگرچه عمر خيام نيشابوري در زمينه علوم رياضي و اخترشناسي تبحر داشته، عمد? شهرت جهاني وي به خاطر رباعياتش بوده است.هر ساله در مراکز فرهنگي مهم جهان، نشست هاي ادبي در تجليل از مقام خيام نيشابوري و شعر او برگزار مي شود که تازه ترين آنها گردهمائي ادبي با حضور استادان و دانشوران برجسته ايراني و غير ايراني در کالج ترينيتي دانشگاه کمبريج انگلستان بود. پيشتر گردهمائي مشابهي در بزرگداشت خيام در زادگاه او در نيشابور و در بسياري ديگر از مراکز فرهنگي برپا شده بود.بسياري معتقدند که اگر ادوارد فيتزجرالد ترجمه آزاد رباعيات خيام به زبان انگليسي را در سال 1859 ميلادي منتشر نکرده بود، خيام امروز به اين اندازه شناخته شده و محبوب نمي شد. دانيل کارلين که درباره ترجمه ادوارد فيتزجرالد کتابي نوشته، مي گويد که يک دست نويس فارسي رباعيات خيام متعلق به سده پانزدهم ميلادي، سال 1856 به دست اين شاعر انگليسي افتاد و بي درنگ او را مجذوب فلسفه خيام کرد.به نقل از وب سايت آمازون "بزرگترين کتابفروشي آنلاين دنيا"، کتاب تازه منتشر شده ي"رباعيات خيام به روايت فيتز جرالد؛ منظومه مشهور و تاثيرات آن" به ويراستاري «ويليام مارتين» و «ساندرا ماسون» در رده پر فروش ترين کتابهاي ماه ميلادي قرار گرفته است. به نقل از وب سايت آمازون "بزرگترين کتابفروشي آنلاين دنيا"، کتاب تازه منتشر شده ي"رباعيات خيام به روايت فيتز جرالد؛ منظومه مشهور و تاثيرات آن" به ويراستاري «ويليام مارتين» و «ساندرا ماسون» در رده پر فروش ترين کتابهاي ماه ميلادي قرار گرفته است. در نتيجه، فيتزجرالد تصميم گرفت آن رباعيات را به جهان انگليسي زبان معرفي کند. به باور کارلين، ادوارد فيتزجرالد يک نيمه خيام را کشف کرد و نيمه ديگر او را باز آفريد، تا رباعيات او براي يک خواننده غربي هم قابل درک و فهم باشد.
88 درصد والدين چيني براي کودکانشان کتاب مي‌خوانند
88 درصد والدين چيني براي کودکانشان کتاب مي‌خوانند نتايج يک نظرسنجي در چين نشان مي‌دهد که 88 درصد از والدين چيني روزانه براي کودکانشان کتاب مي‌خوانند.به نقل از pna، اين نظرسنجي به صورت يک طرح علمي با هدف اطلاع‌رساني درباره وضعيت کتابخواني در سراسر چين انجام شده است.در نظرسنجي مذکور 19 هزار چيني از 29 منطقه اين کشور در آن مشارکت داشته‌اند و يکي از نتايج آن نشان مي‌دهد هر خانواده چيني روزانه به مدت 23 دقيقه کتاب براي کودکانشان مي‌خوانند.يکي ديگر از نتايج اين نظرسنجي نشان مي‌دهد که در سال 2010 ميلادي 77 درصد از کودکان چيني که سنشان کمتر از 8 سال است، قادر به مطالعه کتاب بوده‌اند در حالي که اين آمار براي سال قبل از آن (2009) تنها 5 درصد بوده است.همچين بر اساس يافته‌هاي يک تحقيق علمي ديگر در اين کشور، ميزان مطالعه در ميان مردم چين در سال‌هاي اخير رشدي قابل توجه و در حدود 8 درصد داشته است.بر اساس اين آمار، ميزان کتابخواني در ميان زنان و مردان نزديک به هم است و از سوي ديگر شهرنشينان بيش از روستاييان به اين امر توجه دارند.
جايزه‌ بريتيش کلمبيا اعلام کرد
جايزه‌ بريتيش کلمبيا اعلام کرد «سفر گرسنگي» در صدر جدولنام دو کتاب «سفر گرسنگي» و «جغدها در شب خوب مي‌بينند» که مناسب گروه سني کودک و نوجوان است، در فهرست برگزيدگان بيست و هفتمين دوره جايزه کتاب بريتيش کلمبيا قرار گرفتند.به نقل از سايت جايزه کتاب بريتيش کلمبيا،‌ نام برگزيدگان بيست و هفتمين دوره اين جايزه در 21 آوريل 2011 (اول ارديبهشت 1390)‌ اعلام شد.«سفر گرسنگي» نوشته‌ «مگي دو وريس» برنده بخش ادبيات کودک و نوجوان اين جايزه و «جغدها در شب خوب مي‌بينند» با تصويرگري  «ژولي فلت» به عنوان اثر برتر در بخش تصويرگري کتاب کودک و نوجوان اعلام شده است.داستان «سفر گرسنگي» در طول جنگ جهاني دوم اتفاق مي‌افتد. دختر 19 ساله هلندي به نام لنا، خانواده‌ قحطي‌زده‌اش را ترک مي‌کند و با قطار به شهري در نزديکي مرز آلمان مي‌رود تا به دوستش سوفي بپيوندد. نيروهاي آلماني قطار را متوقف مي‌کنند و ماجراهاي جديدي در زندگي اين دختر جوان به‌وجود مي‌آيد.«جغدها در شب خوب مي‌بينند» داستاني نوشته «لي‌يي‌بو ناياپي‌واک لي سور» است که به خاطر تصويرسازي‌هاي «ژولي فلت» به عنوان برگزيده بخش تصويرگري کتاب‌هاي کودکان و نوجوانان برگزيده شده است. اين کتاب با تصويرسازي‌هاي ساده، به کودکان و نوجوانان بومي کشور کانادا اهميت زنده نگه داشتن زبان مادري‌شان را آموزش مي‌دهد.«جرج کلوني عزيز، لطفاً با مادرم ازدواج کن!» نوشته «سوزين نيلسن»، «پاهاي چاق: يک داستان واقعي» اثر مشترکي از «کريستي جوردن» و «مارگارت پوکياک فانتون»، «آزاد، مثل يک پرنده» نوشته «جينا مک‌مرسي باربر» و «به سوي شمال، تا ماه» اثر «پلي هورواث»، ديگر نامزدهاي بخش کتاب کودک و نوجوان اين جايزه بودند.کتاب‌هاي «کابوي ماهيگير»، «خرس فريزر»، «زندگي توله‌ها»، «خرس‌هاي سالمون» و «برخيز! ما بزرگ شديم» آثاري اند که در بخش تصويرگري کتاب کودک و نوجوان نامزد دريافت جايزه بودند.«همه چيز خداحافظي است» به قلم «جي. باسران»، «درون ماده» نوشته «استفان کوليس»، «ببر؛ يک داستان واقعي» نوشته «جان ويلانت» و «تصويري از يک خانه» نوشته «دان ساوارد» از سوي گروه داوران اين جايزه به عنوان برترين‌ها در بخش‌هاي رمان، داستان بلند، ادبيات جوانان و کتاب‌هاي غيرادبي بريتيش - کلمبيا انتخاب و معرفي شده‌اند.هر يک از برندگان، جايزه‌اي نقدي به ارزش 5 هزار دلار و نويسندگاني که به فهرست نهايي اين جايزه راه يافتند نيز هر يک جايزه‌اي نقدي به ارزش 2 هزار دلار دريافت خواهند کرد.جايزه کتاب بريتيش کلمبيا نخستين‌بار در سال 1985 با همکاري بنياد نويسندگان کلمبيا و جمعي از ناشران فعال در حوزه‌هاي ادبي و غيرادبي پايه‌گذاري شد. فرآوري: رويا فهيمبخش کتاب و کتابخواني تبيان منابع: خبرگزاري مهر، خبرگزاري کتاب ايران، دادنا





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 357]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن