تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خواب روزه دار عبادت ، سكوت او تسبيح ، دعايش پذيرفته و عملش دو چندان است. دعاى روزه دار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802421142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با بدرفتاری‌های همسرم چه کنم؟


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


با بدرفتاری‌های همسرم چه کنم؟
جام جم سرا- مردی ۳۲ ساله‌ام که ۸ سال پیش ازدواج کرده‌ام و اکنون ۳ فرزند دارم. من عاشق زنم بودم ولی کم‌کم به خاطر رفتارهایش روابطمان سرد شد و هر وقت با او درباره رفتارش صحبت می‌کنم، چند روزی خوب می‌شود، اما دوباره مثل قبل رفتار می‌کند. نگران آینده بچه‌هایم هستم چون با آن‌ها هم بدرفتاری می‌کند.
پاسخ مشاور:‌ زندگی زناشویی فراز و نشیب‌های زیادی دارد که می‌تواند در حالات روانی زن و مرد به عنوان پایه‌های اساسی تشکیل دهنده خانواده، تاثیرات مثبت یا منفی بگذارد. این چالش‌ها در همه زندگی‌ها وجود دارد و تفاوت افراد در نوع برخورد و میزان تلاش برای حل آن‌هاست. معمولاً رفتارهایی که شما و همسرتان در قبال یکدیگر نشان می‌دهید، ریشه در نگرشی دارد که از طرف مقابل و زندگی زناشویی خود به دست آورده‌اید.
رفتارهای برگرفته از افکار روانشناسان معتقدند که 5 سال اول زندگی زناشویی، پرتنش‌ترین دوران است که شما آن را گذرانده‌اید. پس می‌توان گفت رفتارهای کنونی همسرتان برگرفته از نگرش او به زندگی زناشویی با شما در این 8 سال است.
اهمیت تحلیل 5 سال اول زندگی در قدم اول باید بررسی کنید که در 5 سال ابتدایی زندگی شما و همسرتان چه اتفاقاتی روی داده است؟ تعداد رخدادها و خاطرات خوب و لذت بخش آن از رخدادهای ناخوشایند بیشتر است یا کمتر؟ کدام یک از این خاطرات برای شما پررنگ‌تر و زنده‌تر است؟ آیا در مجموع، از 5 سال ابتدایی زندگی مشترکتان احساس رضایت به شما دست می‌دهد یا نارضایتی؟ شما به عنوان مرد خانواده و همسرتان به عنوان شریک زندگی شما، هر یک در شکل گیری این خاطرات چقدر نقش داشته‌اید؟ کدام یک از این رخدادها توسط خودتان به تنهایی ایجاد شده و کدام توسط همسرتان و کدام توسط هر دوی شما؟ آیا رخدادهای خوشایند دو نفره واضح ترند یا تلخی‌ها و دلخوری‌های دو نفره؟ آیا رخدادهایی که از نظر شما خوشایند است برای همسرتان هم خوشایند بوده یا خیر؟
ترسیم نقشه راه زندگی شروع هر دوره جدید از زندگی مکمل دوره‌های قبلی است که آن‌ها را گذرانده‌ایم. پس هر تجربه ای که از 5 سال اول زندگی خود به دست آورده‌اید، باید نقشه راهی باشد برای دوره‌های بعدی زندگی زناشویی شما. تمرین مذکور را با همسرتان انجام دهید. اگر کفه رخدادهای خوشایند مشترکتان سنگین تر بود، بدین معنی است که تا این جای راه را درست و خوب طی کرده‌اید و باید بر تداوم این مسیر و رفع کاستی‌های قبلی تمرکز کنید. در ضمن این که گفته‌اید، رفتار همسرتان با گفت و گو به مدت چند روز خوب می‌شود، نشان دهنده این است که ممکن است رفتارهای شما باعث ناراحتی و نارضایتی دوباره او از زندگی با شما و تغییر رفتارهایش پس از آن می‌شود.
مشکلات زندگی را بیابید اگر رخدادهای ناخوشایند مشترک بیشتر از اتفاقات خوشایند در زندگی مشترکتان به چشم می‌خورد، هشدار جدی است که باید به دنبال رفع ناکارآمدی‌ها باشید. در محیطی عادلانه که به هیچ وجه به دنبال مقصر جلوه دادن یکدیگر نیستند و با رعایت اصول گفت وگوی سازنده، بررسی کنید هر یک از شما چه وظایفی در قبال طرف مقابل و زندگی مشترکتان باید انجام می‌داده‌اید که در انجام آن کوتاهی کرده‌اید. بررسی کنید و ببینید که برای حمایت از هم در برابر ناملایمات و تنش‌ها باید چه اقداماتی انجام دهید و سعی کنید دوران بعدی زندگی‌تان را با درس گرفتن از گذشته و رفع عملکردهای نادرستتان، به بهترین شکل ممکن بسازید.
با این حال فراموش نکنید که تنها با تغییر رفتارهای خود و همسرتان است که نگرانی‌هایتان بابت تربیت صحیح فرزندتان کمتر خواهد شد. (جواد غفوری نسب - کارشناس و مشاور خانواده/ خراسان) *انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوماً به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر می‌شود.


شنبه 23 خرداد 1394 12:14





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن