واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
عوارض خطرناک مسمومیت کودکان با نیکوتین؛
گزارش تکاندهنده از اشتغال کودکان در آمریکا + تصاویر
دویچه وله نوشت: جمعیت روز جهانی مبارزه با اشتغال کودکان، طی تجمعی در واشنگتن آمریکا اعلام کردند در حال حاضر حدود 500 هزار کودک در مزارع تنباکوی آمریکا مشغول به کار هستنند که سن برخی از آنها 7 سال بیشتر نیست.
به گزارش جام نیوز به نقل از دویچه وله، گروه روز جهانی مبارزه با اشتغال کودکان که طی روز جاری در ایالت واشنگتن این کشور گرد هم آمده اند اعلام کردند که بر اساس ارزیابی ها، در حال حاضر 500 هزار کودک در چهار ایالت این کشور در مزارع تنباکو مشغول به کار هستند.
تنباکو در ایالت های کارولینای شمالی، کنتاکی، ویرجینیا و تنسی آمریکا کشت می شود و کودکان شاغل در این مزارع حدود 50 تا 60 ساعت به صورت هفتگی در این مزارع مشغول به کار هستند.
سازمان ناظران حقوق بشر تخمین زده است که تعداد کودکان مشغول به کار در این مزارع در حدود نیم میلیون نفر باشد.
این در حالی است که شرایط کار این کودکان در مزارع تنباکو بسیار خطرناک بوده و برای آنها پیامدهای شدیدی به همراه خواهد داشت.
زاما کورسن نف، دبیر بخش اشتغال کودکان سازمان نظارت بر حقوق بشر در این باره گفت، این مسئله به راحتی در آمریکا قانونی شده است.
بر همین اساس قوانین کار در آمریکا این اجازه را به کارفرمایان داده است تا در بخش کشاورزی این کشور کودکان را بسیار زودتر از رسیدن سن قانونی به اشتغال درآْورند و از آنها بیش از ساعت های کاری مجاز در این کشور کار بکشند و این در حالی است که شرایط کار آن ها بسیار خطرناک نیز هست.
شرایط کار در مزارع تنباکوی آمریکا برای کودکان و حتی بزرگ سالان بسیار خطرناک است چرا که دو سوم از 140 کودک شاغل در مزارع تنباکو که از سوی سازمان مبارزه با اشتغال کودکان مورد مصاحبه قرار گرفته اند از ابتلاشان به سرگیه، حالت تهوع، و استفراغ به علت قرار گرفتن در معرض نیکوتین خبر داده اند.
از سوی دیگر دو سوم این کودکان نشانه های ابتلا به سندروم تنباکوی سبز یا مسمویت نیکوتین را نیز داشته اند.
ایبن مسئله به دلیل برخورد پوست کودکان با رطوبت گیاه سبز تنباکو ناشی از باران و یا شبنم صبح گاهی است.
پوست کودکان در برخورد با این رطوبت این ماده خطرناک را جذب کرده و در طولانی مدت به مشکلات رفتاری، اختلالات پایدار شناختی و همچنین کاهش سطح هوشیاری دچار خواهند می شوند.
یکی از این کودکان در مصاحبه خود اعلام کرده است که از سن 11 سالگی و به مدت 7 سال در این مزارع مشغول به کار بوده است و در طول این سال ها تمام این نشانه های بیماری برای وی آشنا بوده است.
وی تأکید کرده است که ابتلا به مسمومیت نیکوتین به حدی است که فرد را تا سر حد مرگ تحت تأثیر قرار می دهد.
سیلا اعلام کرده است که این کودکان نسبت به عواقب کار با بوته های تنباکو آگاه نشده و از عوارض این کار بی اطلاع هستند.
این دختر تأکید کرده است که هیچ اقدامی در برابر حمایت از این کودکان و جلوگیری از مسموم شدن آنها در این مزارع از سوی کارفرمایان صورت نمی گیرد و خود این کودکان برای کاهش عوارض برخورد با نیکوتین کیسه زباله را سوراخ کرده و می پوشند./110
۲۳/۰۳/۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]