تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844135695




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۸ تا ۱۲ شب اوج استفاده از شبکه های مجازی در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: ۸ تا ۱۲ شب اوج استفاده از شبکه های مجازی در ایران


بررسی ها نشان می دهد که پیک استفاده از تلفن همراه در شبکه های مجازی را بین ساعت ۸ تا ۱۲ شب است و این موضوع یک خطر جدی است چرا که خانواده ها وقتی را که به عنوان فراغت باید با یکدیگر بگذرانند در فضایی سپری می کنند که ۵۰ درصد محتوای آن جوک و لطیفه است . به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، به موجب آمارها ، بیش  از 20 میلیون ایرانی گوشی تلفن هوشمند دارند. این افزایش تلفن همراه هوشمند در زندگی مردم و حتی تهدیدهای این ابزار بر نهاد خانواده ، باعث شده تا مسئولان به فکر بیفتند و همایشی در این باره برگزار کنند. از این رو نخستین همایش ملی «تلفن همراه هوشمند و سبک زندگی» به همت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی ، 20 و 21 خرداد برگزار شد . برای بررسی بیشتر زوایای این موضوع، از دکتر خسرو قبادی رئیس پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی و خانم دکتر فروزنده جعفرزاده پورمدیر گروه جوانان و مناسبت های نسلی پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی دعوت شد تا در استودیوی پیشخوان خبر 18:30، دیدگاه های خود را در این باره مطرح کنند .

خسرو قبادی در ابتدای این گفتگو با اشاره به اینکه در مورد تمامی پدیده های مدرن دو نگاه وجود دارد گفت : یک نگاه این است که دنیای مدرن را فرصتی برای انسان می داند و نگاه دوم این است که ابزار و تکنولوژی را تهدیدی جدی تلقی می کند اما هر پدیده ای چند وجهی است و نباید نگاه مطلق داشت .

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی فرصت های تلفن همراه هوشمند را بسیار بیشتر از تهدیدهای آن دانست و تصریح کرد : در رسانه های اجتماعی ، شبکه های اجتماعی فعالی وجود دارد که تولید محتوا از سوی گروه های مردمی باعث می شود جنبه های سرگرمی محتواها بیشتر است به طوری که حدود 36 درصد است این محتواها مثبت و 12 درصد آن منفی و مخرب است .

 
پیشخوان خبر شبکه خبر تلفن همراه و سبک زندگی
    قبادی با تاکید بر اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه هوشمند در کشور تقریبا صد درصد است گفت : مهمترین عاملی که می تواند این تهدید را به فرصت تبدیل کند خلاقیت است و اگر در خلاقیت ها جنبه اخلاقی و انسانی را افزایش دهیم ، محتواهای تولید شده در فضای مجازی با فطرت بشری هماهنگ تر و در مسیر ارزش ها خواهد بود .

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی تشکیل گروه های فامیلی در فضاهای مجازی را فضای بسیار مناسبی برای تعامل های قومی و افزایش ارتباط های خانوادگی دانست و تصریح کرد : یکی دیگر از فرصت های   فضاهای مجازی ، انتقال پیام های مرتبط با کارآفرینی و اشتغال است چرا که بیکاری و نیاز به اشتغال جوانان یکی از چالش های اساسی کشور است .

قبادی فضای کنونی جامعه نسبت به تلفن همراه هوشمند را فضای غلبه ترس و تهدید ارزیابی کرد و افزود : بسیاری از خانواده ها به علت ترس از فضای مبهم ، خطرات و تهدید های تلفن همراه ، مانع از فعالیت نوجوانان و میان سالان خود در فضای مجازی می شوند در حالیکه از نظر کارشناسان وقتی نوجوانان بزرگ تر می شوند با انفجار اطلاعاتی در فضای مجازی مواجه خواهند شد که به هیچ عنوان به صلاح نیست .

خانم دکتر فروزنده جعفرزاده پور  مدیر گروه جوانان و مناسبت های نسلی پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی همچنین در ادامه این گفتگو به افزایش چشمگیر ضریب نفوذ تلفن همراه هوشمند در میان خانواده های ایرانی اشاره و تصریح کرد : در سال 92 فقط دو میلیون گوشی تلفن همراه هوشمند در دست ایرانیان بود در حالی که پارسال به 20 میلیون گوشی رسید و پیش بینی می شود تا پایان امسال به 40 میلیون تلفن برسد.

   
فروزنده جعفرزاده در پیشخوان خبر شبکه خبر
  جعفرزاده پور با ابراز تاسف از اینکه فراغت فعال جمعی به فراغت منفعل فردی تغییر کرده است اظهار داشت : در میهمانی های سال های گذشته ، افراد با یکدیگر گفتگو می کردند اما الان به صورت جزیره های جدا از هم هستند که هر کسی با تلفن خود مشغول است و این امر در تغییر فرهنگ ، ارزش ها و تمدن ما نقش بسزایی دارد .

مدیر گروه جوانان و مناسبت های نسلی پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی پیک استفاده از تلفن همراه در شبکه های مجازی را بین ساعت 8 تا 12 شب اعلام کرد و افزود : مسلما این پیک استفاده یک خطر جدی است چرا که خانواده ها وقتی را که به عنوان فراغت باید با یکدیگر بگذرانند در تلفن همراه و در فضایی سپری می کنند که 50 درصد محتوای آن جوک و لطیفه است .

وی ادامه داد : 25 درصد استفاده ارتباطی از تلفن همراه برای ارتباط با خانواده و اقوام بوده است که اگر خانواده ها و افراد فامیل پیام هایی با محتواهای مناسب را تولید و تکثیر کنند می توانند بخشی از این تهدیدات را به فرصت تبدیل کنند .

دکتر جعفرزاده پور با تاکید بر اینکه هیچ کنترل و نظارت رسمی بر توزیع پیام ها وجود ندارد گفت : این مسئولیت بر عهده افراد جامعه است، وقتی افراد پنج ساعت در شبکه های مجازی فعالیت می کنند باید در توزیع و تکثیر پیام ها دقت کنند .

مدیر گروه جوانان و مناسبت های نسلی پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه سیاستگذاران برای تعمیق ارزشهای اسلامی و ایرانی باید محتواهایی مطابق خواست و ذائقه مخاطبان تولید کنند و البته باید توجه داشت مهمرین موضوعی که در رابطه با تلفن همراه هوشمند لازم است توجه شود مدیریت زمان و اخلاق انتقال پیام است .  

 
دانلود

لینک را کپی کنید


جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن