تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853154732




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پريشان خاطري و بيماري فكري


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
depression
این بخش درباره افسردگی ، اضطراب، اختلالات عصبی ، وحشت ، فشار ، تشویش، وسواس، بی خوابی و جنون جوانی بحث می کند . افسردگی بسیار عمومیت دارد . احتمال اثر آن به طرز مخصوصی بر روی جوانان و نوجوانان بارز است ، مخصوصاً آنها که ذر خارج از خانه شغلی ندارند ؛ مادران جوان یکی از آسیب پذیر ترین  اقشار هستند . این مسئله به شکل حادی در میان افراد سنین متوسط شایع است ؛ افسردگی اغلب قسمتی از بحران میان سالی است که در زنان و مردان مشاهده می شود و می تواند در بین افراد مسن تر بیشتر باشد مخصوصاً در میان زنانی که شوهر ندارند . گزارش پزشکان مبتنی بر این است که زنانی که اغلب با مشاهده علائم بیماری با پریشانی تمایل به مشاوره پیدا می کنند ، زنانی هستند با میانگین  سن بیست و پنج تا چهل و چهار سال .
افسردگی که به طور معمول به خودی خود در یک سال از بین می رود ، ممکن است دوباره عود کند . اقلیتی که از این مرض رنج می برند ، حالت نوسانی بیش از حد معمول از شادی و فعالیتهای غیر منتظره ( دیوانگی) نسبت به افراد دارند .
افسردگی ، تا اندازه زیادی آسیب پذیری را افزایش داده ، فرد را آماده پذیرش بیماری و حتی مرگ از طریق خود کشی می کند .
اضطراب بر حسب زمان ، اثر هایی روی ما دارد اما احتمال بیشترین حد بروز آن در میان جوانان و مخصوصاً در میان زنان چهل وپنج تا شصت و پنج ساله وجود دارد . اضطراب بیش از حد می تواند با یک شدت ثابت توسعه یابد .
تشویش و وسواس به سمت اضطراب گرایش دارند . آنها ممکن است آخرین مشخصه باشند و می توانند به طور ثابتی بدتر شوند تا اینکه اقدام به محدود کردن آنها شود .
بی خوابی معمولا نشانه های اضطراب یا افسر دگی است . احتمالاً خود به خود ناپدید می شود ، وقتی که مشکلات ایجاد شده حل شوند .
جنون جئانی اغلب در میان نوجوانان و احتمالاً بیشتر بر روی مردان تاثیر دارد . این بیماری می تواند به طور اتفاقی یا ناگهانی ، با شکست در عشق شروع شود. معمولا دوباره باز گشت می کند اما بعضی اوقات حتماً یک یا دوبار در زندگی اتفاق می افتد. مادامی که به طور معمول حادثه ای ضمنی با نوسانهایی نسبت به درمان طبیعی و به طور غیر عادی آشکار شود، می تواند مزمن شود و از روزی به روز دیگر قابل تغییر باشد یا حتی به سال دیگر یا بهبودی به طور اتفاقی رخ دهد .
مشکل عمده بیماری روحی آن است که نوسانی میان وضع عادی و غیرعادی ، سلامتی و دیوانگی و شکل ناپایدار بیماری است . وضعیتهایی که به طور کامل شرح داده شد به طور کامل روشن یا شناخته شده نیستند ، آنها به شکلهای مختلفی ظاهر می شوند . آنچه که ما در اجتماع طبیعی می دانیم ، این است که مردم مبتلا به اضطراب نوعاً نمی توانند قضاوتهای منطقی درباره وضعیت خودشان داشته باشند و در جاییکه شخص مضطرب به مریض بودنش اعتراف می کند و احتیاج به درمانهای مختلف بر حسب نظر معاینه کننده دارد ، بناچار تفاوت زیادی میان آن عقیده که باید درمان شود و آن که چه نوع درمانی باید به کار گرفته شود به وجود می آید .
غم و اندوه ، افراد زیادی را به مشاوره های پزشکی واداشته است که به طور متداول درمان با دارو را پیشنهاد می کنند . بعضی از بیماران مصرف دارو را برای سالهای سال ادامه می دهند تا زمانی که روانی شوند ( روانی فعال) . اما این درمانها می توانند موجب مشکلات عدیده ای شوند که ممکن نیست تشخیص داده شوند تا وقتی که درمان شروع شود . آرام بخشها و مسکنها در حال حاضر به عنوان دارو های اعتیاد آور پذیرفته  شده اند ؛ میلیون ها نفر معتاد شده اند ، هیچ گونه فایده مورد قبولی هنوز قادر به شکستن اعتیاد فلاکت بار آنها نشده است .

21 خرداد 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن