واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۳۳ق.ظ)
حمايت جدي از سرمايهگذاران گردشگري دريايي در خوزستان موج - با حمايت جدي استاندار خوزستان از بحث توسعه گردشگري آبي در اين استان، آينده بسيار روشني در صنعت گردشگري دريايي خوزستان ترسيم ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون سرمايهگذاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خوزستان اظهار داشت: در اين راستا سرمايهگذاران بخش خصوصي براي ايجاد امکانات مرتبط با گردشگري آبي در خوزستان مورد حمايت قرار خواهند گرفت.
حکمت الله موسوي يادآور شد: از ميزان يک هزار و 300 ميليارد توماني که به گردشگري خوزستان اختصاص يافته است، بخش زيادي از آن قرار است در زمينه گردشگري دريايي هزينه شود که اين موضوع براي سرمايهگذاران بخش خصوصي بسيار نويدبخش است.
معاون سرمايهگذاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خوزستان تأکيد کرد: استان خوزستان با داشتن رودخانههاي پرآب، تعداد زيادي سد و نيز برخورداري از سواحل خليجفارس يکي از بهترين نقاط کشور براي توسعه گردشگري دريايي محسوب ميشود.
موسوي اذعان داشت: ايجاد رستورانهاي ساحلي و دريايي، خريد شناورهاي تفريحي و بهکارگيري در رودخانه کارون و آبهاي خليجفارس، خريد شناورهاي تفريحي براي تردد در درياچههاي پشت سدها، ساخت اسکله تفريحي و ... از جمله برنامههايي است که ميتوان با ورود سرمايهگذاران بخش خصوصي به تحقق آنها اميد زيادي داشت.
اين مقام مسوول در استان خوزستان همچنين تالاب بينالمللي شادگان را يکي ديگر از ظرفيتهاي مهم گردشگري استان عنوان کرد و گفت: اين تالاب بينالمللي از جذابيت بسيار زيادي براي گردشگران داخلي و خارجي برخوردار است.
وي تأکيد کرد: ميتوان با ايجاد فضايي کاملا بومي و بکر در اين تالاب، جذابيت دو چنداني براي ورود گردشگران به اين تالاب بينالمللي فراهم کرد.
موسوي گفت: همچنين از سوي ديگر با رونق گردشگري در تالاب شادگان، بوميان جزيره نيز از رونق اقتصادي قابل قبولي برخوردار خواهند بود.
معاون سرمايهگذاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خوزستان اظهار داشت: همچنين استان خوزستان داراي چند جزيره کوچک است که اين جزاير از پتانسيل بالايي براي سرمايهگذاري و ساخت امکانات گردشگري در آن برخوردارند.
وي با تأکيد بر لزوم ايجاد زيرساختهاي لازم در بخشهاي مختلف گردشگري استان اذعان داشت: اين زيرساختها توسط اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و با استفاده از اعتبارات ملي و استاني و حمايت بيدريغ استانداري در حال انجام است.
موسوي در ادامه سخنان خود خرمشهر و آبادان را به عنوان دو شهر ساحلي با اهميت در استان عنوان کرد و گفت: سرمايهگذاران زيادي براي ورود شناور تفريحي و تردد در آبهاي ساحلي اين شهرستانها اعلام آمادگي کردهاند که خريد شناور و صدور مجوزهاي تردد از سوي اداره بنادر و دريانوردي استان به زودي شاهد راهاندازي خطوط تفريحي دريايي در خوزستان خواهيم بود.
معاون سرمايهگذاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان خوزستان يادآور شد: اميد ميرود با برنامهريزهاي کارشناسي شدهاي که توسط مسوولين استاني صورت گرفته است در آيندهاي نه چندان دور شاهد تحول گردشگري در استان خوزستان باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]