محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832258036
معاون سياسي دفتر رئيسجمهور دلايل پيروزي جريان اعتدال را تشريح کرد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۴۸ب.ظ)
در آستانه دومين سالگرد 24 خرداد؛ معاون سياسي دفتر رئيسجمهور دلايل پيروزي جريان اعتدال را تشريح کرد موج - معاون سياسي دفتر رئيس جمهوري با انتشار مطلبي در صفحه شخصي خود در فيسبوک به تشريح دلايل پيروزي جريان اعتدال در روز 24 خرداد پرداخت.
حميد ابوطالبي سه اتفاق مهم رخ داده در ده سال گذشته کشور و تبعات ناشي از آن را تبيين کرده است که پس از اين دوران جامعه سياسي کشور، بالضروره به تنازع افراط و در نتيجه آن نياز به پوستاندازي رسيده و همه در حال تغيير و تحول و به فکر تغيير و تحول بودند.
از نگاه معاون سياسي دفتر رئيس جمهور، روز 24 خرداد سال 1392 زماني بود که جامعه سياسي و مردم انتظار تحولي را مي کشيدند که با آن به جنگ تلاطم و مقابله با تنازع و مخاصمه با خشونت و از هم پاشيدگي وحدت و يکپارچگي ملي بروند و اين انتظار، در اعتدال درخشيد.
ابوطالبي در ارائه تعريف از عصر اعتدال مي نويسد: اعتدال، نتيجه قهري وحاصل گريز جامعه از قطبيگرايي افراطي در اصول گرايي و اصلاح طلبي بود؛ اين قطبيگرايي افراطي مردم را به سمت ميانهروي و اعتدال سوق مي داد.
معاون سياسي دفتر رئيس جمهوري سپس روي کار آمدن عصر اعتدال را ناشي از چند عامل از جمله درايت مقام معظم رهبري دردعوت حتي از مخالفين براي حضور در پاي صندوق هاي راي و اعلام "حق الناس" بودن راي مردم در انتخابات مي داند.
ابوطالبي همچنين با بيان اينکه انتظار ملي براي رهايي از افراط و تفريط و رويآوري به آرامش و اميد و درک اين ضرورت که تغيير و پوستاندازي سياسيون و جامعه پاليتي در کشور در گريز از افراط است، نه حاصل اصولگرايي و نتيجه اصلاح طلبي، آن را از ديگر عوامل روي کار آمدن عصر اعتدال دانسته است.
اين نظريه پرداز جريان اعتدال همچنين معتقد است روي کار آمدن جريان اعتدال همچنين ناشي از سه تصميمي بوده است که اصلاح طلبان گرفتند، سه تصميمي که اصولگرايان اتخاذ نکردند و سه تصميمي که عقلاي هر دو در تبلور آن کوشيده اند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، متن کامل يادداشت دکتر حميد ابوطالبي معاون سياسي دفتر رئيس جمهور در آستانه 24 خرداد به شرح ذيل است:
"احياء اخلاق" که در تريولوژي انتخابات نهايي شد، شب ازنيمه گذشته بود؛ ازجلسه با دکترکه خارج شدم باد سردي درشهرمي وزيد، وسوزسرما گرمي استخوان ها را مي تکاند. بهمن ماه بود؛ تنها درسياهي شب، و تلاطم هاي بيم واميد درپيش رو. ازيکسو، اين باور، شلاق مي نواخت که اين "بهاري است که درپشت زمستان مانده"؛ وازسوي ديگر، اين واقعيت زبانه مي کشيد که "اين زمستان چقدرطولاني است!"
ماهها گذشت؛ مصاحبه تلفني که در تلويزيون پخش شد، و رهبري انقلاب، آراء مردم را که مي رفت اداره کشوررا به دوش بگيرد، تبريک گفتند، بازهم شب از نيمه گذشته بود؛ اما اين بار گرماي خردادِ پرمخاطره، در هيجاني ملي مي پيچيد، و شور و شادي مردم و دعا و ثناي آنان را به آسمان مي برد. ديگر، ازآن سوزوسرما خبري نبود؛ و خيابان هاي شهر در اثر تحولي بزرگ، مملو از هلهله بود و آکنده از غريو شادي ورضايت. به خيابان که آمدم، فريادِ خرداد دوباره سياهي شب را مي شکافت؛ و آرزوهاي مردم از لابلاي درختان سرسبز تمامي ايران سربلند سربه فلک مي کشيد. آرام آرام درلابلاي غريو شادي ها پرمي کشيدم، و از کنار طنين پايکوبي ها مي گذشتم؛ و دردل شبِ رو به سپيده، به سمت صبح مي رفتم.
روز وصل دوستداران ياد باد ياد باد آن روزگاران ياد باد
مبتلا گشتم در اين بند و بلا کوشش آن حق گزاران ياد باد
امروز دو سال از آن روزگاران مي گذرد، و نهال مردمي "تدبيرواميد" نيز در آستانه دوسالگي است؛ تا همين جا هم راه درازي از ميان صواب و ناصواب آمده است، و راه درازتري نيز در بيم واميد درپيش رو دارد. امروز فضاي جامعه ما فضاي نقد وتحليل است؛ و اين افتخاري است بزرگ. اما بزرگتر از آن، رفتن به استقبال نقد است؛ و پذيرفتن عقل جمعي؛ و ارج نهادن به درايت ديگران؛ و... دراين راستا، ودرآستانه 24 خرداد، و باسپاس فراوان از تمام ملت بزرگوار ايران، احزاب و جناحهاي سياسي و شخصيت هاي محترم موافق و مخالف از اصولگرا و اصلاح طلب و...، اينکه اعتدال به زعم من درکجا قراردارد را به عقل جمعي وانهاده ام، تا صادقانه وعالمانه واخلاق مدارانه بحثي روشمند دراين زمينه آغازشود. اما:
ما برکدامين باور، اين چنين استوار ايستاده ايم؟
الف: دوران افراط
اين دوران، حاصل سه اتفاق مهم در دهسال اخير بود؛ يعني:
- دو يا سه سال آخردوره اصلاحات در تلاش براي تخريب ساختارها وروي آوري به عناصرهويت گريز؛
- دو يا سه سال اول دولت اصول گرايي با حذف و تحقير اصلاح طلبان و تلاش براي انتقال نخبگان و نخبه گرايان از بدنه نظام به خارج ازآن و انباشته نمودن ظرفيت نخبگي کشور در برابر حکومت؛
- دو يا سه سال آخر دولت اصولگرايي با نابودي ظرفيت ها و توان ملي کشور وتعميم زيرکانه ظرفيت پديدآورده در خلاء به ظاهر نخبه پندارانه به سمت رويارويي با کليت حکومت؛
چراکه در خلال آن:
- افراط گرايي اصولگرايانه در تنور فاصله گيري از مردم، عدم نياز به ملت، الوهيتسازي نورپردازانه، و... مي دميد؛ و حاصل آن هاله نور، بکارگيري افراطي و غيرهدفمند ارزشهاي اخلاقي و باورهاي ديني و... براي اهداف سياسي بود که به تخريب تندروانه باورهاي ديني مردم و ارزشهاي آنان انجاميد. بر اين افراط، رسانه هاي ديداري و شنيداري داخلي و سياسيون مرتبط مي دميدند.
- و افراط گرايي اصلاح طلبانه نيز در تنور ضرورت درانداختن راه ورسمي ديگر، عدم کفايت باورهاي ديني، الوهيت سازي از دموکراسي، و... مي دميد؛ و حاصل آن "هويت گم شدگيِ" بخشي، "باورزدايي دينيِ" گروهي، "ارزش ناباوريِ" عده اي، براي ارتقاء امر سياسي بود. بر اين افراط هم، رسانه هاي ديداري وشنيداري خارجي وسياسيون مرتبط مي دميدند.
در اواخر اين دوران دهساله، جامعه سياسي کشور بالضروره به تنازع افراط و در نتيجه آن نياز به پوست اندازي رسيده بود، و همه درحال تغيير و تحول و به فکر تغيير و تحول بودند؛ از سياسيون و پاليتي (Polity) در انديشه ي کشور، تا انقلابيون و اصالت پيشگان و سياستمداران و دين باوران و ارزش گرايان. اينجا بود که جامعه سياسي و مردم انتظار تحولي را مي کشيدند که با آن به جنگ تلاطم و مقابله با تنازع و مخاصمه با خشونت و ازهم پاشيدگي وحدت و يکپارچگي ملي بروند. اين انتظار، دراعتدال درخشيد.
ب: عصر اعتدال
اعتدال، نتيجه قهري و حاصل گريز جامعه از قطبي گرايي افراطي در اصول گرايي و اصلاح طلبي بود؛ اين قطبي گرايي افراطي مردم را به سمت ميانه روي واعتدال سوق مي داد.
استوار بر اين، روي کارآمدن عصراعتدال بيش از هر چيز:
- حاصل درايت مقام معظم رهبري در دعوت حتي از مخالفين براي حضور در پاي صندوقهاي راي و اعلام "حق الناس" بودن راي مردم در انتخابات بود؛
- حاصل انتظاري ملي براي رهايي از افراط و تفريط و روي آوري به آرامش و اميد بود؛
- حاصل ضرورت تغيير، وپوست اندازي سياسيون وجامعه پاليتي در کشور در گريز از افراط بود؛ و نه حاصل اصولگرايي ونه نتيجه اصلاح طلبي؛
افزون براين، روي کارآمدن عصر اعتدال، که حاصل اين ضرورت تاريخي بود، در ضمن نتيجه سه تصميمي بود که اصلاح طلبان گرفتند، سه تصميمي که اصول گرايان اتخاذ نکردند، و سه تصميمي که عقلاي هردوجناح در تبلور آن کوشيدند:
1: اصلاح طلبان که خود را بسياردورازقدرت مي ديدند، به رقابت براي راي آوري مي انديشيدند؛ لذا:
- تصميم گرفتند فاصله خود را باقدرت ازطريق آراء مردم کم کنند؛
- تصميم گرفتند به جاي وزن کشي سياسي، به سياست ورزي هوشمندانه روي آورند؛ که حاصل آن کناره گيري يکي از کانديداها بود؛
- تصميم گرفتند فرصت لازم را به سرعت براي بازسازي خود فراهم کنند؛ اگرچه تا کنون ازآن بهره بري مناسب نکرده اند؛
2: اصول گرايان، خود را پيروز قطعي انتخابات مي دانستند؛ لذا:
- تصميم نگرفتند که براي دست يابي به آراء مردم تلاش کنند؛
- تصميم نگرفتند وزنکشي سياسي خود را ازانتخابات رياست جمهوري به انتخابات مجلس منتقل کنند؛
- تصميم نگرفتند رحمانيت اسلام را مبناي تعاملات خود با مردم و جامعه سياسي و نخبگان قرار دهند؛
3: عقلاي ميانه هردوجناح نيز در انديشه دين و مُلک و ملت بر سه تصميم استوار ايستادند:
- حفظ و ارتقاء نقش بازيگران ميانه نزديک هر دو جناح در"ماندن ونماندن"؛
- تلاش براي استواري بخشي به نماد اعتدال وعقلانيت، و زمينه سازي ملي در تجميع آراء مردمي برآن؛
- اميدافزايي ملي براي گريز از افراط با رويآوري به عقلانيت اعتدالي و شعارهاي انتخاباتي آن؛
حاصل اين تصميم گرفتنهاي اصلاحطلبانه، آن تصميم نگرفتن هاي اصول گرايانه، و آن تلاش هاي صادقانه عقلاي ميانه، رقابتي سنگين درانتخابات بود؛ و برآيند آن افراطباوري ها و افراط گرايي ها، ريزش سرمايه اجتماعي هريک و سوق يافتن و سوق دادن آن به سوي اعتدال.
لذا 24 خرداد:
سه عنصراصلي،"خودمحور":
- عقلانيت استوار تاريخي اعتدال، و نمادين شدگي آن در شخصيت دکترروحاني؛
- شعارهاي مبنايي متقن ومتکي بر نيازهاي عصر اعتدال، و تريولوژي انتخاباتي آن؛
- اقبال عمومي مردم و جامعه سياسي در مباحث ومذاکرات دروني خود به "عقلانيت اعتدال" و شعارهاي آن؛
و سه عنصر اصلي، "ديگرمحور":
- درايت مقام معظم رهبري و نظارت و اشراف ايشان؛
- گريزملي از افراطگرايي هاي اصول گرايانه و اصلاح طلبانه، و رويآوري مردم و جامعه سياسي به ميانه روي؛
- سياستورزي هوشمندانه اصلاح طلبي، رقابت پيشگي غيرسياسي اصولگرايي، و درايتمآبي عقلاي ميانه؛
داشت. چراکه دکتر روحاني، ناظر بر اين تحولات اجتماعي، شعارها و برنامه هاي خود را درخلال انتخابات برگزيد؛ و دولت خود را بانام "تدبير و اميد" درانداخت؛ تا پاسخي روشن باشد به اين تحول بزرگ و نياز عصري. زيرا درانديشه اعتدال:
- اعتدال يعني توازن ميان آرمان و واقعيت؛
- تدبير يعني تلاش عاقلانه براي کمک به باروري تحولات سياسي - اجتماعي؛
- اميد يعني احترام صميمانه به تصميم وراي مردم؛
- احياي اخلاق يعني بازگشت به هدف رسالت پيامبرگرامي اسلام (ص) که فرمود "بعثت لاتمم مکارم الاخلاق"، و بازسازي فصول مشترک آرمانهاي امام و انقلاب درميانه اصولگرايي و اصلاح طلبي؛
- نجات اقتصاد يعني نجات زندگي مردم دربرابراقدامات مخرب انجام شده گذشته واجراي برنامه هاي طراحي شده براي آينده رفاه، امنيت، آرامش، وآسايش ملي؛
- تعامل سازنده باجهان يعني ميانه روي و اعتدال و گريز از افراط گري دور و نزديک، در برابر سياست تقابل با جهان؛
- و تعامل ملي در معناي تلاش در آزادي و عدالت، و ايستادگي بر عقلانيت جمعي؛
و سياست ورزي، دراين صورت بندي و در اين ميانه اصول گرايي و اصلاح طلبي، استوار بر:
- اسلام رحماني مبتني بر ارزشهاي اخلاقي؛
- جامعه غيرامنيتي مبتني برامنيت خاطر؛
- عدالت گرايي در اجتماعيات، با سياست زدايي و مقابله با سياست زدگي هاي غيرضرور در جامعه اي رحماني؛
سامان مي يابد.
ج: دگرديسي پاليتي
اما انتخابات 24 خرداد که حاصل پوست اندازي جامعه سياسي و سياسيون کشور و نااميدي مردم از آنان نيز بود، تحولي اساسي را هم درپاليتي کشور رقم زد، يعني: پوست اندازي جامعه سياسي؛ اقدامي سخت و دردناک که در کوتاه مدت هم به بارنخواهد نشست.
اين پوست اندازي با سه ويژگي توام خواهد بود:
- درچارچوب ساختارهاي نظام و انقلاب سامان خواهدگرفت؛ دراين معنا که نه مي خواهد و نه مي تواند به سمت ساختارشکني (deconstruction) ميل نمايد؛
- درچارچوب دو قطبي تنومند بيش از يکصدساله سياسي ايران و تئوري هاي ديني - سياسي آن، نظام خواهد يافت؛ در اين معنا که نه قادر به فرم شکني (deformation) است ونه مايل به آن؛
- متعهد به سامان دادن صورت بندي جديدي ازجامعه سياسي درپاليتي ايران مي باشد؛ دراين معنا که نه قادر است به ماندگاري درصورت بندي فعلي درهم ريخته قدرت درجامعه سياسي و نه مايل به آن؛
براين مبنا، درسامان بندي جديد قدرت درجامعه سياسي ايران سه اتفاق رخ خواهد داد:
- از نظر انديشگي، حرکت از ساختار مبتني بر افراط گرايي و جمود به سمت رحمانيت اسلام صورت خواهدپذيرفت؛
- از نظر ارزشي، حرکت از ساختار متصلب بي اخلاق به سمت اصالت اخلاق شکل خواهدگرفت؛
- از نظر فرماسيونبندي نوين، حرکت در درون دو جبهه موجود ليکن به صورت درونجبههاي و بين جبههاي سامان خواهد يافت؛
دراين پوست اندازي:
اصلاح طلبان :
- دوباره با آرمانهاي امام و دين باوري مردم، پيوند انديشگي برقرار خواهندکرد؛
- دوباره شخصيت هاي هويت وارخود را بر صدر خواهندنشاند؛
- با افراط گرايي چپگرا صورت بندي جديدي را سامان خواهند داد؛ يا از طريق انديشگي و يا با مصالحه سياسي؛
و اصول گرايان :
- دوباره به اسلام رحماني و قرائت امام بازخواهندگشت؛
- دوباره شخصيت هاي هويتوار خود را بر صدر خواهند نشاند؛
- از افراط گرايي خشونت گرايانه و تئوريزه نمودن غضباني گري باورمندانه فاصله خواهند گرفت؛
اينجاست که اعتدال – به عنوان برآيند يک انتظار و تحول ملي، يک دگرديسي عظيم سياسي، و يک عقلانيت جمعي؛ و نه تعاملات و صورت بنديهاي سازمانيافته پاليتي کشور– سخني براي گفتن خواهد داشت؛ تا در ميانه اين سامانبنديهاي انديشهاي – سياسي، زمينه اي براي ارتقاء شرايطي نوين فراهم آورد.
بر اين مباني است که در اين ميانه، اعتدال اين چنين استوار بر عقلانيت جمعي ايستاده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]
صفحات پیشنهادی
معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور دلایل پیروزی جریان اعتدال را تشریح کرد
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۸ معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فیسبوک به تشریح دلایل پیروزی جریان اعتدال در روز 24 خرداد پرداخت به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا حمید ابوطالبی سه اتفاق مهم رخ داده در ده سال گذشته کشور و تبعات ناشی از آن را تبیین کردمعاون سیاسی دفتر رئیس جمهور دلایل پیروزی جریان اعتدال را تشریح کرد
در آستانه دومین سالگرد 24 خرداد معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور دلایل پیروزی جریان اعتدال را تشریح کرد معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فیس بوک به تشریح دلایل پیروزی جریان اعتدال در روز 24 خرداد پرداخت به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران بدلایل پیروزی جریان اعتدال در 24 خرداد به روایت ابوطالبی
دلایل پیروزی جریان اعتدال در 24 خرداد به روایت ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فیس بوک به تشریح دلایل پیروزی جریان اعتدال در روز 24 خرداد پرداخت به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت حمید ابوطالبی متن کامل یادداشت حمید ادلایل پیروزی جریان اعتدال به روایت ابوطالبی | خبرگزاری ایلنا
به مناسبت 24 خرداد تشریح شد دلایل پیروزی جریان اعتدال به روایت ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فیس بوک به تشریح دلایل پیروزی جریان اعتدال در روز 24 خرداد پرداخت به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت حمید ابوطالبی متن کامل یادلایل پیروزی اعتدال گراها در فیس بوک
دلایل پیروزی اعتدال گراها در فیس بوک سیاست > دولت - سعید ابوطالبی احیاء اخلاق که در تریولوژی انتخابات نهایی شد شب ازنیمه گذشته بود ازجلسه با دکترکه خارج شدم باد سردی درشهرمی وزید وسوزسرما گرمی استخوان ها را می تکاند بهمن ماه بود تنها درسیاهی شب و تلاطم های بیعلوی: برخورد وزارت اطلاعات با اقدامات ضد امنیتی جریانات سیاسی / ترجیح میدهیم دست افراد را برای زمین نخوردن بگ
علوی برخورد وزارت اطلاعات با اقدامات ضد امنیتی جریانات سیاسی ترجیح میدهیم دست افراد را برای زمین نخوردن بگیریم نه این که زمین بخورند و سپس مچ آنها را بگیریم وزیر اطلاعات گفت هر جناحی و کار جریانی که به امنیت جامعه آسیب برساند دستگاه اطلاعاتی ناچار به برخورد است به گزارش نابه ریاست معاون اول رئیسجمهور جلسه بررسی نحوه اجرای قانون رفع موانع تولید تشکیل شد
به ریاست معاون اول رئیسجمهورجلسه بررسی نحوه اجرای قانون رفع موانع تولید تشکیل شدجلسه بررسی نحوه اجرای قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور عصر امروز یکشنبه به ریاست اسحاق جهانگیری برگزار شد به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانیعصر امروز معاون سیاسی سپاه صاحبالزمان (عج) از دفتر در اصفهان بازدید کرد
عصر امروزمعاون سیاسی سپاه صاحبالزمان عج از دفتر خبرگزاری فارس در اصفهان بازدید کردمعاون سیاسی سپاه صاحبالزمان عج استان اصفهان با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در اصفهان با روند تولید و انتشار اخبار در این خبرگزاری از نزدیک آشنا شد به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان ناصر بهرامیبا احزاب و جریانهای سیاسی باید یکسان برخورد شود/ باید نشان دهیم که فرمانداران در انتخابات کاملا بیطرف هستند
با احزاب و جریانهای سیاسی باید یکسان برخورد شود باید نشان دهیم که فرمانداران در انتخابات کاملا بیطرف هستند سخنگوی وزارت کشور گفت از دلسوزی و شفقت کاندیداها با هیئت نظارت و جریانها باید سپاسگذاری کنیم و باید نشان دهیم که فرماندار در انتخابات کاملا بیطرف است به گزارش نامه نعضو جامعه روحانیت: ارتباطی با احمدی نژاد نداریم/هرکس جدا از جریان اصولگرایی وارد انتخابات شود شانسی برای پیروز
عضو جامعه روحانیت ارتباطی با احمدی نژاد نداریم هرکس جدا از جریان اصولگرایی وارد انتخابات شود شانسی برای پیروزی ندارد حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت به ساز و کار فعلی وحدت در میان اصولگرایان نگاه خوش بینانه ای دارد او معتقد است این دوره اقدامات ویژه ای صورت گرفته کهارتباطی با احمدی نژاد نداریم/هرکس جدا از جریان اصولگرایی وارد انتخابات شود شانسی برای پیروزی ندارد
ارتباطی با احمدی نژاد نداریم هرکس جدا از جریان اصولگرایی وارد انتخابات شود شانسی برای پیروزی ندارد سیاست > انتخابات - حجت الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت به ساز و کار فعلی وحدت در میان اصولگرایان نگاه خوش بینانه ای دارد او معتقد است این دوره اقدامات ویژه ایاز نظر دولت تعدد جریانات سیاسی ایرادی ندارد |اخبار ایران و جهان
از نظر دولت تعدد جریانات سیاسی ایرادی ندارد وزیر اطلاعات راهبرد دولت را ایجاد وحدت توصیف کرد و گفت از نظر دولت تعدد جریانات سیاسی محل ایراد نیست کد خبر ۵۰۴۹۷۴ تاریخ انتشار ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹ ۳۲ - 31 May 2015 وزیر اطلاعات راهبرد دولت را ایجاد وحدت توصیف کرد و گفت از نظر دولتسیاست راهبردی نظام، حضور همه جریانات سیاسی در صحنه است
چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۵ یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت سیاست راهبردی نظام حضور همه جریانات مختلف سیاسی در سیاست کشور است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کویر محمدرضا عارف عصر روز گذشته در گردهمایی اصلاح طلبان کرمان با عنوان در امتداد امید اظهاز نظر دولت تعدد جریانات سیاسی ایرادی ندارد | خبرگزاری ایلنا
وزیر اطلاعات از نظر دولت تعدد جریانات سیاسی ایرادی ندارد وزیر اطلاعات راهبرد دولت را ایجاد وحدت توصیف کرد و گفت از نظر دولت تعدد جریانات سیاسی محل ایراد نیست به گزارش ایلناحجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی صبح امروز در ششمین مجمع سراسری مسئولان و مدیران سازمان اوقاف و امورفلاحت پیشه: جریان های سیاسی با تذکرات رهبر انقلاب مصداقی برخورد نکنند/خطاب ایشان جوانان و نخبگان بود
فلاحت پیشه جریان های سیاسی با تذکرات رهبر انقلاب مصداقی برخورد نکنند خطاب ایشان جوانان و نخبگان بود سیاست > احزاب و شخصیتها - نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی مخاطب تذکرات رهبری در مراسم ارتحال امام را جوانانی دانست که به دور از انقلاب و امام بودند حشمت الله فلاحتمعاون پارلمانی رئیسجمهور انتخاب مجدد لاریجانی را تبریک گفت
معاون پارلمانی رئیسجمهور انتخاب مجدد لاریجانی را تبریک گفت سیاست > مجلس - خانه ملت نوشت حجت الاسلام انصاری معاون پارلمانی رئیسجمهور انتخاب مجدد دکتر لاریجانی به ریاست مجلس را تبریک گفت بهگزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت مجید انصاری معاون پارلمانی رئیس جسخنگوی وزارت کشور: با احزاب و جریانهای سیاسی باید یکسان برخورد شود/ باید نشان دهیم که فرمانداران در انتخابات
سخنگوی وزارت کشور با احزاب و جریانهای سیاسی باید یکسان برخورد شود باید نشان دهیم که فرمانداران در انتخابات کاملا بیطرف هستند سخنگوی وزارت کشور گفت از دلسوزی و شفقت کاندیداها با هیئت نظارت و جریانها باید سپاسگذاری کنیم و باید نشان دهیم که فرماندار در انتخابات کاملا بیطرف ا-
سیاسی
پربازدیدترینها