تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 18 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821712924




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک هشتم فروش سالیانه سینماها روانه‌ی جیب شهرداری‌ها می‌شود | خبرگزاری ایلنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: یک هشتم فروش سالیانه سینماها روانه‌ی جیب شهرداری‌ها می‌شود ایلنا: میزان سهم‌خواهی شهرداری‌ها از حوزه سینما معادل "یک هشتم" فروش سالیانه سینماست. عوارض فروش بلیت‌های سینما؛ نوسازی سالن‌های سینما و مشاغل؛ سه مجرای دریافت وجوه نقدی از سینما هستند.
یک هشتم فروش سالیانه سینماها روانه‌ی جیب شهرداری‌ها می‌شود

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ سینما یکی از حوزه‌های فرهنگی‌ست که شهرداری‌ها از آن سهم‌خواهی می‌کنند. 5 درصد عوارض از فروش بلیت‌های سینما؛ عوارض نوسازی سالن‌های سینما و عوارض مشاغل؛ سه مجرایی هستند که شهرداری از طریق آن‌ها عوارض مستقیم از حوزه سینما دریافت می‌کند. سهم 40 تا 60 درصدی از تبلیغ فیلم‌ها روی پل‌های هوایی سطح شهر و استرابوردها نیز بخش دیگر ِدرآمدهای شهرداری از این حوزه است. اگر تهیه‌کننده یا پخش‌کننده‌ فیلمی قصدِ استفاده از چنین ابزار تبلیغات محیطی را داشته باشد نهایتا درصد قابل توجهی از رقم پرداختی به جیب شهرداری ریخته می‌شود. سال گذشته فروش کل سینماهای کشور حدود 55 میلیارد تومان برآورد شد. از این میزان حدود 2 تا 3 میلیارد تومان سهم شهرداری بود. عوارض نوسازی هم که سالیانه به نسبت متراژ زیربنای سینما محاسبه می‌شود؛ سالانه 300 تا 400 میلیون تومان را نصیب شهرداری‌ها می‌کند. به عنوان نمونه؛ برای سینمایی با متراژ دو هزار و 900 متر؛ سالیانه دو میلیون و 300 هزار تومان عوارض نوسازی گرفته می‌شود. عوارض مشاغل نیز درقالب صورت حسابی جداگانه برای همین سینما 600 هزار تومان صادر می‌شود. رقم اجاره‌ی ماهانه‌ی یک استرابوردِ تبلیغاتی 22 میلیون تومان و تبلیغِ روی پل‌های هوایی با تخفیف 40 درصد 150 میلیون تومان است. اگر تنها نیمی از 70 تا 80 فیلمی که در کل سال اکران می‌شوند از این نوع تبلیغات برای فروش بیشتر فیلم استفاده کنند؛ حدود 3 میلیارد تومان هم از این محل به شهرداری می‌رسد. مجموع این ارقام چیزی در حدود هفت میلیارد تومان می‌شود. زمانی‌که آن‌را در برابر فروش 55 میلیارد تومانی سینما در کل سال می‌گذاریم (با تاکید بر فروش سینما؛ نه سود آن) درآمدزایی شهرداری از سینما معادل یک هشتم کل  فروش گیشه در سال می‌شود. در این میان فروش پردیس‌هایی که خود شهرداری متصدی آن‌ است نیز به درآمدهای شهرداری از حوزه سینما اضافه می‌شود. پنج پردیس "ملت"، "راگا"، "تماشا"، "رازی" و "سپنتا" با چهار هزار صندلی پردیس‌هایی هستند که به شهرداری تهران و البرز تعلق دارند.

۱۳۹۴/۰۳/۱۹ ۰۶:۵۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن