واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بازداشتیهای دولتی که خود را پاکدستترین دولت تاریخ میدانست
حمید بقایی امروز بازداشت شد. بقایی معاون اجرایی احمدینژاد در دولت دهم بود و او اولین دولتمرد دولتهای نهم و دهم نیست که پایش به محاکم قضایی باز شده است.
آفتاب : در سال 90 نیز زمزمه بازداشت بقایی مطرح شده بود اما در آن زمان هیچ منبع رسمی بازداشت رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری را تایید نکرد.
به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی نژاد دولت خود را پاکدست ترین دولت تاریخ میدانست اما چندین مدیر دولت او بازداشت شده و پایشان به زندان رسیده که اتهام چند تن از آنها فساد مالی است.
جوانفکر و توهین به حجاب
علیاکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی و رسانهای محمود احمدی نژاد و مدیر موسسه ایران در آن دوران بود. او در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۰، به دلیل «چاپ مطالب خلاف موازین اسلامی» به شش ماه و «انتشار تصاویر خلاف عفت عمومی» به شش ماه دیگر و در مجموع به یک سال زندان و همچنین سه سال محرومیت از فعالیتهای مطبوعاتی محکوم شد.
از دیگر دلایل محکومیت جوانفکر، مصاحبه او با روزنامه اعتماد درباره عملکرد قوه قضائیه و سخنان دادستان کل کشور و توهین به حجاب اسلامی در ویژهنامه خاتون اعلام شد. جوانفکر در روز ۳۰ آبان ۱۳۹۰ یک نشست مطبوعاتی در موسسه مطبوعاتی ایران برگزار و اظهارات خود در گفتگو با روزنامه اعتماد را تکرار و به حکم صادر شده اعتراض کرد. ماموران امنیتی دادستانی تهران اما در همان روز به ساختمان موسسه مطبوعاتی ایران رفته و جوانفکر را بازداشت کردند.
ملک زاده، اول زندان، بعد معاون رئیس جمهور
محمد شریف ملک زاده، دبیر شورای ایرانیان خارج از کشور بود. او در دوم تیر سال 90 در حالی بازداشت شد که فقط یک هفته از انتصاب او به سمت معاونت مالی و اداری وزارت امور خارجه گذشته بود. گفته میشود صالحی با وجود مخالفت وزارت اطلاعات برای ملک زاده حکم زده بود. قوه قضائیه ملک زاده را برای بررسی پروندههای مالی اش فراخوانده بود. او مدت زیادی را در زندان نماند و عفو رهبری شامل حالش شد. ملک زاده رابطه نزدیکی با اسفندیار رحیم مشایی و آیت الله شاهرودی داشت. بازداشت ملک زاده سدی برای ارتقایش نشد و در اردیبهشت ماه سال 91 احمدی نژاد برای او حکم «مشاور رئیس جمهور» را امضا کرد و در ۱۱ آذر ۱۳۹۱ به معاونت رئیسجمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ارتقا یافت.
مرتضوی و تصرف غیرقانونی اموال دولتی
سعید مرتضوی یک قاضی جنجالی بود که در پروندههای متعددی نامش بر سر زبانها افتاده است و در جریان ماجراهای مسئولیتش در بازداشتگاه کهریزک، جای قاضی و متهم عوض شد. او در آن زمان از دستگاه قضا جدا شد و وارد مجموعه دولت شد و بر صندلی مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی تکیه زد. اما نشستن روی این صندلی هم برای او کم حاشیه نبود. مرتضوی در چندماه حضورش در راس تامین اجتماعی با ابهامات و عملکرد اقتصادی پرسوالی روبرو و در 17 بهمن سال 91 بازداشت شد. علت بازداشت سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، تصرف غیرقانونی در اموال دولتی اعلام شد و دست آخر قاضی مرتضوی مجرم شناخته شد. دادستان سابق عمومی و انقلاب تهران به صورت دائم از احراز شغل قضا انفصال پیدا کرد و همچنین به مدت 5 سال از احراز مشاغل دولتی نیز منفصل شد.
معاون اول دولت پاکدست
محمدرضا رحیمی در دولت دهم محمود احمدی نژاد، معاون
اول رئیس جمهور ایران بود. او که همزمان با معاون اولی، ریاست ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی را نیز برعهده داشت، در حال حاضر به جرم تحصیل مال نامشروع در زندان به سر میبرد. گفته میشود اتهام رحیمی، ارتباط گسترده وی با اختلاس در بیمه ایران و حمایت از قاچاقچیان همچون یدالله روزچنگ بوده است،. البته حمایتهای احمدی نژاد از رحیمی در دوران ریاست جمهوریاش مانع از بازداشت وی در آن زمان گردید، اما این حمایت به دوران محکومیت او تعمیم نیافت و چند روز پیش از رفتن رحیمی به زندان اوین، دفتر احمدی نژاد در بیانیه ای از او تبری جست و گفت همه تخلفات رحیمی مربوط به دوران سازندگی است. رحیمی نیز در پاسخ از ماجرای پول گرفتن 170کاندیدای مجلس هشتم پرده برداشت. سرانجام در 26 بهمن سال گذشته رحیمی برای گذراندن 5 سال حبس راهی زندان اوین شد.
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]