واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۲ب.ظ)
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست: تشکيل ستاد ملي براي مقابله با آتشسوزيها در جنگلهاي کشور موج - رئيس سازمان حفاظت محيط زيست از تشکيل ستاد ملي براي مقابله با آتشسوزيها در جنگلها خبر داد و گفت: هماهنگي اين ستاد به عهده ستاد مديريت بحران کشور خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار، رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، روز دوشنبه در حاشيه نخستين همايش روز جهاني تأييد صلاحيت در جمع خبرنگاران افزود: مردم بايد بدانند که جنگلها ميراث ملي کشور هستند و براي در حفظ و حراست از آن تمام تلاش خود را به انجام برسانند.
وي اضافه کرد: روشن کردن آتش در فضاي باز و در فصل تابستان کاري بسيار غلط و ممنوع است، چرا که اين کار ميتواند منجر به آتشسوزي و خسارتهاي جبران ناپذيري شود.
ابتکار سپس بر آموزش و فرهنگسازي در جامعه تاکيد کرد و گفت: رويکرد آموزشي و توانمندسازي دستگاههاي ذيربط در مهار آتشسوزي و همچنين جلوگيري از آن بسيار مؤثر است.
وي در خصوص مهار آتشسوزي در جنگلهاي کشور به موضوع کمبود امکانات اشاره کرد و افزود: کمبود امکانات درگذشته وجود داشته است و بسياري از سازوکارهايي که بايد از قبل ايجاد ميشد، متأسفانه ايجاد نشده است.
ابتکار با بيان اين که عملا زيرساختي براي مهار آتشسوزي باقي نمانده است، تصريح کرد: طي 21 ماه گذشته تلاشهاي زياني براي احياي زيرساختها صورت گرفته است.
معاون رئيس جمهوري با تاکيد بر اين که با هرگونه دخل و تصرف و زمينخواري برخورد ميشود، گفت: با روي کار آمدن دولت يازدهم تلاشهاي خوبي براي جلوگيري از زمينخواري و همچنين دخل و تصرف در زمين صورت گرفته که بر اين اساس نه تنها دخل و تصرف زمين ممنوع است، بلکه با اين عمل برخورد خواهد شد.
ابتکار افزود: موارد متعدد و بسياري در دوران قبل در خصوص زمينخواري و دخل و تصرف زمين صورت گرفته که در اين دولت با آنها برخورد لازم انجام شد.
وي با بيان آن که از زمان روي کار آمدن دولت تاکنون هزاران هکتار آزادسازي زمين صورت گرفته است، اظهار داشت: هم اکنون تمام زمينهاي ميانکاله آزادسازي شده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه از اعزام يک هيات عالي براي ارزيابي و ارائه گزارش براي مقابله با گردوغبار به خوزستان طي روز آينده خبر داد و گفت: اين هيات فردا عازم خوزستان خواهد شد و در همان جا گزارشهاي لازم اعلام ميشود.
ابتکار با بيان اين که براي مقابله با گرد و غبار طرحهايي را در دست اجرا دارد، افزود: گستردگي گرد و غبارها در استان خوزستان حدود 350 هزار هکتار است.
وي اضافه کرد: عامل اصلي اين گرد و غبارها منشأ خارجي دارد و بخش عمده اين گرد و غبارها از سوي عربستان سعودي و بخشي از هم از غرب آسيا به سمت کشورمان حرکت کردهاند.
معاون رئيس جمهوري با بيان اين که 45 درصد کاهش بارندگي در استان خوزستان داريم، گفت: اين روند در ساير استانهاي کشور وجود دارد ضمن اين که مساله گرد و غبارها يک موضوع سادهاي نيست که با يک اقدام کوتاه مدت بتوان آن را حل کرد.
ابتکار همچنين در خصوص آلايندگي آشکار برخي خودروها اظهار داشت: از سال گذشته بازرسي مستمر خودروها به طور جدي آغاز شده به گونهاي که اجازه شمارهگذاري محصولات پنجخط توليد خودرويي داده نشد.
وي با تاکيد بر اجراي دقيق معاينه فني خودروها، گفت: آييننامه اجرايي معاينه فني طي سال گذشته تهيه شد که بر اين اساس معاينه فني يک تکليف قانوني است و بايد انجام پذيرد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست از راهاندازي شبکه ملي پايش مراکز معاينه فني خبر داد و گفت: عمليات اجرايي اين شبکه بهزودي نهايي خواهد شد که اين شبکه با همکاري پليس راهور ناجا ميتواند جلوي خيلي از تخلفات در بحث معاينه فني بگيرد.
ابتکار تصريح کرد: براساس قانون هر خودرويي که معاينه فني نداشته باشد، تخلف کرده است که پليس راهور ناجا بهعنوان مجري اين قانون بايد جلوي ترديد اين خودروها را بگيرد.
وي با تاکيد بر اين که کارگروه سهجانبهاي را براي اجراي قانون معاينه فني پيشبيني شده است، گفت: ناظر اصلي اجراي اين قانون، مردم هستند که بايد آن را رعايت کنند.
به گفته وي، داشتن معاينه فني، مسووليت دارنده خودرو است، بنابراين از مردم تقاضا داريم مساله معاينه فني خودروها را خيلي جدي بگيرند.
نخستين همايش روز جهاني تأييد صلاحيت با شعار تأييد صلاحيت، پشتيباني از ارائه مراقبتهاي بهداشتي و اجتماعي روز دوشنبه با حضور رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و معاون رئيس جمهوري، رئيس سازمان ملي استاندارد، رئيس مرکز تأييد صلاحيت ايران و جمعي از فعالان حوزه استاندارد در تهران برگزار شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]