واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش/
بازار کالاهای اساسی در آستانه ماه رمضان همچنان در رکود
وفور کالا و عرضه بیش از تقاضا موجب آرامش در بازار کالاهای اساسی و به نوعی رکود در آستانه ماه رمضان شده است.
به گزارش خبرنگار تجارت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان تولیدکنندگان و فروشندگان همچنان از کسادی بازار مینالند.
بر این اساس، با توجه به رکود موجود در بازار و همچنین بخشنامه معاون اول رییس جمهور مبنی بر عدم افزایش قیمت کالاها بدون هماهنگی دولت، تنها تولیدکنندگان هستند که بار مضاعفی را بر دوش خود تحمل میکنند.
گفتنی است؛ با نزدیک شدن به ایام ماه رمضان مصرف برخی از کالاها ازجمله نان، گوشت، مرغ، حبوبات و لبنیات افزایش پیدا میکند.
این در حالی است که به گفته علی فاضلی رییس اتاق اصناف ایران، امسال نمایشگاه طرح ضیافت برگزار نمیشود و با توجه به فراوانی کالا در بازار واحدهای صنفی اقدام به فروش فوق العاده مینمایند.
همچنین علی اصغر ملکی رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی خبر از کاهش بیشتر قیمت گوشت به دلیل فراوانی دام و افزایش عرضه از تقاضا میدهد.
در کنار آن مهدی یوسف خانی رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی معتقد است که قیمت واقعی مرغ باید بیش از هفت هزار تومان برسد تا تولیدکنندگان متضرر نشوند.
همچنین آقاطاهر رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی میگوید که در بازار هیچ کمبودی نیست و کالا به وفور یافت میشود.
در کنار فروش فوق العاده در واحدهای صنفی چند وقتی است که فروشگاههای زنجیرهای اقدام به تخفیف تا 30 درصدی بر روی اقلام پرمصرف کرده تا بلکه فروششان افزایش یابد.
گزارشات میدانی خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاکی از آن است که در میادین میوه و تره بار تهران هر کیلو مرغ تازه بسته بندی کیسهای پنج هزار و 790 تومان، مرغ کامل تازه پاک شده در بسته بندی بشقابی شش هزار و 720 تومان به فروش میرسد.
همچنین ران مرغ با پوست بدون چربی شش هزار و 700 تومان، مغز ران با پوست و بدون استخوان 9 هزار تومان، سینه مرغ بدون پوست هشت هزار و 750 تومان و بال کبابی شش هزار تومان به فروش میرسد.
این گزارش میافزاید: هر کیلو سردست گوسفندی 30 هزار تومان و هر کیلو ران کامل ممتاز 35 هزار تومان قیمت دارد.
حبوبات از جمله کالاهایی است که در ماه رمضان بیشتر مصرف میشود و بر این اساس یک بسته 900 گرمی عدس درشت ممتاز هفت هزار و 400 تومان و بسته 500 گرمی زرشک پفکی با نشان استاندارد 14 هزار تومان قیمت دارد.
همچنین یک بسته 900 گرمی لپه وارداتی چهار هزار و 500 تومان، بسته 900 گرمی لوبیا چیتی ممتاز داخلی شش هزار و 200 تومان، بسته 900 گرمی نخود ممتاز سه هزار و 700 تومان و بسته 900 گرمی گندمک پوست کنده دو هزار و 400 تومان به فروش میرسد.
بر اساس این گزارش، هر کیلو برنج هاشمی هفت هزار و 400 تومان، برنج دمسیاه هفت هزار و 600 تومان و برنج طارم اصل هفت هزار و 400 تومان و برنج دودی شش هزار و 600 تومان قیمت دارد.
برنج وارداتی هندی سه هزار و 950 تومان و برنج وارداتی پاکستانی دو هزار و 700 تومان، برنج وارداتی تایلندی دو هزار و 350 تومان قیمت دارد.
بر اساس این گزارش، هر کیلو رطب زرد طلایی شش هزار و 600 تومان و رطب مضافتی بم پنج هزار و 500 تومان و سایر انواع رطب مضافتی چهار هزار تومان قیمت دارد.
همچنین شکر 900 گرمی بسته بندی دو هزار و 500 تومان، شکر فله دو هزار و 400 تومان و قند شکسته 900 گرمی بسته بندی دو هزار و 800 تومان و قند فله شکسته دو هزار و 750 تومان به فروش میرسد.
این گزارش میافزاید: تخم مرغ شناسنامه دارد بسته بندی به قیمت 9 هزار و 250 تومان به فروش میرسد.
در کنار افزایش مصرف کالا، مصرف نان نیز افزایش مییابد و با توجه به اصلاح قیمت نان و عدم تغییر کیفیت آن باید تدابیر ویژهای جهت بهبود حال مصرف کنندگان توسط دولت اندیشیده شود.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
هدفگذاری دولت رونق اقتصادی در کشور است
توقف و بازگشایی نمادهای بورسی و فرابورسی
فعالیت پرقدرت بورس کالا، لازمه توسعه صنعت پتروشیمی است
سرمایهگذاری 200 میلیارد دلاری در 5 سال آینده در صنعت نفت و گاز
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]