تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم، بيشتر از آن‏كه با عمر خود زندگى كنند، با احسان و نيكوكارى خود زندگى مى‏كنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819916830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده مسلمانان روهینگیا به سیاهی گذشته خواهد بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: اکونومیست در گزارشی نوشت:
آینده مسلمانان روهینگیا به سیاهی گذشته خواهد بود
سازمان ملل متحد مردم روهینگیا را در فهرست تحت ستم‌ترین اقلیت‌های جهان قرار داده است و به نظر نمی‌رسد اوضاع آنها در آینده دستخوش تغییر چندانی شود.

آینده مسلمانان روهینگیا به سیاهی گذشته خواهد بود
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از اکونومیست؛ مسلمانان روهینگیا در ایالت "راخین" - واقع در غرب میانمار - زندگی می‌کنند. سازمان ملل متحد آنها را در فهرست تحت ستم‌ترین اقلیت‌های جهان قرار داده است. مسلمانان روهینگیا ۴ درصد از جمعیت میانمار را تشکیل می‌دهند و با شدیدترین حملات نژادپرستانه دیگر اقوام این کشور دست به گریبان هستند. 


اغلب جمعیت یک میلیون و 100 هزار نفری روهینگیا از حق شهروندی میانمار محروم هستند و در شرایطی مشابه با آپارتاید زندگی می‌کنند. بیش از ۱۴۰ هزار نفر از آنها به دنبال درگیری با قوم بودایی "راخینه" در سال 2012 (1391) به مناطق دیگر آواره شده‌اند. پس از آن جمعیت زیادی از روهینگیا برای مهاجرت به کشورهای همسایه از قبیل اندونزی، مالزی و تایلند تلاش کرد. در سه ماهه نخست سال میلادی جاری 25 هزار مسلمان روهینگیا از طریق دریا خود را به غرب میانمار و بنگلادش رساندند که البته دست‌کم 300 نفر از آنها در این راه جان خود را از دست دادند.


تایلند 29 مه (8 خرداد) کنفرانسی درباره ستمی که به مردم روهینگیا تحمیل می‌شود برگزار کرد؛ اما هیچ نتیجه مثبتی از این کنفرانس به دست نیامد.  در میانمار از آنها با الفاظی مانند "سیاهه"، "عربه" یا "بنگالی" نام می‌برند. مردم روهینگیا ساکنان اولیه برمه بودند و تلاش‌های شبانه‌روزی آنها موجب شد برمه به استقلال مالی رسیده و از استعمار انگلیس خارج شود. پس از آنکه برمه یک کشور مستقل نام گرفت حاضر به پذیرش روهینگیا نشد و ساکنان این منطقه بدون کشور باقی ماندند. حتی "آن سانگ سوچی،" رهبر مخالفین و حزب لیگ ملی برای دمکراسی برمه نیز از موضعگیری آشکار درباره مسلمانان روهینگیا خودداری کرد و تاکنون هیچ حرفی در مورد خشونت‌های اعمال شده علیه این اقلیت و سرکوب آنها به زبان نیاورده است. 



آینده مسلمانان روهینگیا به سیاهی گذشته خواهد بود



چشم‌انداز مبهمی از بهبود اوضاع زندگی مسلمانان روهینگیا وجود دارد. هیچ نهاد بین‌المللی حاضر به دخالت در کشتار و آزار و اذیت این اقلیت مذهبی نیست و بدون شک با پایان فصل بارندگی، هزاران روهینگیایی به کمک قایق‌های چوبی فاقد امنیت راهی دریا می‌شوند تا راهی به خارج از جهنم میانمار بیابند. 


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

اوباما: اگر روهینگیایی بودم، کشورم را ترک نمی‌کردم
آمریکا خواستار اعطای حق شهروندی به مسلمانان میانمار شد
اعتراض میانمار به اعلام حمایت برندگان جایزه صلح نوبل از مسلمانان این کشور
دالایی لاما خواستار واکنش آنگ سان سوچی به کشتار مسلمانان میانمار شد
ادامه سرکوب و آوارگی مسلمانان روهینگیا قابل تحمل نیست
کشف چند گور جمعی در مالزی




۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن