واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![کتاب](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1648165)
۱۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۳۲ب.ظ)
رونمايي و تقدير از پديدآورندگان كتب جديد انتشارات سازمان موج-مراسم رونمايي چهار كتاب جديد سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور و قدرداني از پديدآورندگان آنها با حضور تني چند از مديران سازمان و وزارت كشور در مركز مطالعات برنامه ريزي شهري و روستايي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم از پديدآورندگان كتاب « شهرهاي كوچك و مياني(برنامه ريزي و توسعه)» نوشته دكتر زهره فني و دكتر اشرف السادات باقري، «مديريت بحران در نواحي شهري» نوشته دكتر مجيد عبدالهي، « راه هاي جامع ساماندهي بهداشتي كشتارگاههاي دام كشور»نوشته حميد خانقاني ابيانه، هاشم نوروزي فرد و مسعود سواري و « شرحي بر كميسيون ماده 99 قانون شهرداري» كاري از معاونت آموزش مركز مطالعات برنامه ريزي شهري و روستايي سازمان تقدير شد.
همچنين از شهرداري ملاير بابت حمايت از چاپ دو كتاب شهرهاي كوچك و مياني(برنامه ريزي و توسعه) و مديريت بحران در نواحي شهري و استانداري مركزي بابت حمايت از چاپ كتاب شرحي بر كميسيون ماده 99 قانون شهرداري قدرداني شد.
در اين مراسم دكتر مهران شيراوند رئيس مركز مطالعات برنامه ريزي شهري و روستايي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور ضمن تقدير از مولفان اين كتاب ها اظهار اميدواري كرد كه انتشار كتب كاربردي حوزه هاي مديريت شهري و روستايي، زمينه ارتقاي سطح دانش شغلي كاركنان شهرداري ها و دهياري ها را بيش از پيش فراهم نمايد.
وي با اشاره به مشكلات مالي پيش روي انتشار كتب و نشريات تخصصي سازمان گفت: خوشبختانه با همكاري تعدادي از شهرداري ها و استانداري ها در حال چاپ كتب جديد هستيم.
وي كتبي را كه امروز رونمايي و از مولفان آن ها تقدير شد را از جمله آثار تخصصي حوزه مديريت شهري برشمرد كه علاوه بر اينكه چشم اندازهاي جديدي از كار و برنامه ريزي را پيش روي شهرداران و كاركنان شهرداري ها قرار مي دهد جزو آثار دانشگاهي هم محسوب مي شود.
شيراوند همچنين از معاونتهاي امور شهرداري ها و دهياري هاي سازمان كه در حال جمع آوري اطلاعات تخصصي حوزه كاري خود به منظور ارائه در قالب كتاب هستند، قدرداني کرد.
رئيس مركز مطالعات برنامه ريزي شهري و روستايي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور در ادامه گفت: نشريه مديريت شهري بزودي پس از انتشار سومين شماره به زبان انگليسي داراي اعتبار علمي بين المللي ISI مي شود.
در ادامه محسن كوشش تبار معاون امور دهياري هاي سازمان طي سخناني انتشار تجربيات مديران و كارشناسان سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور در قالب كتاب را امري مهم برشمرد و بر مستندسازي فعاليتهاي مختلف سازمان تاكيد کرد.
همچنين دكتر مجيد عبدالهي كه چاپ پنجم همراه با بازنگري كتاب مديريت بحران در نواحي شهري وي به تازگي منتشر شده است، گفت: نقش كتب مركز مطالعات سازمان كه عمري بيش از بيست سال دارد در عرصه هاي مديريت شهري و روستائي بااهميت است زيرا شهرداري ها به شدت به توليد محتواي علمي در حوزه كاري خود نياز دارند.
وي افزود: خوشبختانه كتب و نشريات مركز مطالعات سازمان در عمر نزديك به دو دهه خود هم پاسخي بود به نيازهاي اطلاعاتي كاركنان شهرداري ها و دهياري ها و هم برخي خلاءهاي مراكز علمي و دانشگاهي كشور را در عرصه هاي مديريت شهري و روستائي پر كرد بنابراين اين روند بايد با جديت پي گيري شود.
عبدالهي درخصوص كتاب مديريت بحران در نواحي شهري نيز گفت: اين كتاب بخشي از پايان نامه كارشناسي ارشد من بود كه براي اولين بار در سال 1382 منتشر شد و مورد توجه دست اندركاران مديريت بحران در شهرداري ها، سازمان هاي آتش نشاني قرار گرفت و بسرعت يكي از منابع دانشگاهي نيز تبديل شد و اميدوارم نقدهاي وارده به اين كتاب باعث غناي هرچه بيشتر آن در چاپ هاي آينده شود.
در ادامه دكتر رضايي شهردار ملاير كه كتب شهرهاي كوچك و مياني(برنامه ريزي و توسعه) و مديريت بحران در نواحي شهري با حمايت اين شهرداري منتشر شد نيز طي سخناني گفت: شهرداري ها بيشتر به عنوان نهادهاي عمراني و خدماتي شناخته مي شوند و كمتر وارد عرصه هاي فرهنگي مي شوند و بايد زمينه حركت در اين مسير شتاب بگيرد.
وي همچنين حمايت هاي مختلف از پديداوندگان كتب تخصصي اين عرصه و پايان نامه هاي دانشگاهي را زمينه ساز توسعه ادبيات مديريت شهري در كشور برشمرد و گفت: نويسندگان و پژوهشگران اين عرصه در حقيقت در حال مساله يابي و آسيب شناسي موضوعات مطرح حوزه شهرداري ها هستند و حمايت از آن ها قطعا به ارتقاي سطح مديريت شهري كمك خواهد نمود.
دكتر يدي همداني دبير شوراي عالي هماهنگي ترافيك شهرهاي كشور نيز در سخناني ابراز اميدواري کرد برنامه ريزي هاي صورت گرفته براي سالهاي 94 و 95 مركز مطالعات برنامه ريزي شهري و روستايي در حوزه پژوهش و انشارات و آموزش بيش از پيش زمينه انتقال تجربيات و گسترده شدن ارتباطات در اين حوزه را فراهم آورد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]