واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
پیشگویی «نوسترآداموس آینده» از مذاکرات
مدیر مرکز الکساندر همیلتون دانشگاه نیویورک که از او به عنوان «نوسترآداموس آینده» یاد می شود به پیشگویی در خصوص مذاکرات هسته ای ایران و آینده بشار اسد پرداخت.
مجله مهر: مدیر مرکز الکساندر همیلتون دانشگاه نیویورک که از او به عنوان «نوسترآداموس آینده» یاد می شود به پیشگویی در خصوص مذاکرات هسته ای ایران و آینده بشار اسد پرداخت.
پروفسور «بروس بوئنو دمسکیتا» استاد دانشگاه نیویورک و مدیر مرکز الکساندر همیلتون این دانشگاه است. تخصص و شهرت وی پیشگویی احتمال وقایع علوم سیاسی و تجاری جهان بر اساس مبانی نظریه بازیها است. برخی حتی او را با نوستراداموس مقایسه کرده اند.
پیش بینی او مبتنی بر مدل ریاضی «نظریه بازیها» است و نه خرد شخصی و حدس و گمان. الگوهای کامپیوتری تعریفشده توسط وی نشان میدهد که میتوان با استفاده از نظریه بازیها، بازیهای سیاسی جهان و قدم بعدی هر یک از بازیگران این صحنه را نیز با دقت بالایی پیشبینی کرد.
او پیشگویی را از سال ۱۹۷۹ میلادی با پیشبینی شرایطی که میتوانند به شروع جنگ منتهی شوند، آغاز کرد. دمسکیتا برای این پیشبینی یک الگوی ریاضی طراحی کرد تا به کمک آن شرایط گوناگون و تأثیر آنها در انتخاب میان دیپلماسی یا جنگ توسط مردم را پیشبینی کند و مانند هر الگوی دیگری برای آزمون این الگو به دادههای حقیقی نیاز داشت.
پایاننامه دکترای او در زمینه سیاست هند بود و وزارت امور خارجه ایالت متحده از او خواست تا در زمینه بحران سیاسی هندوستان اعلام نظر کند. دمسکیتا فهرست کاملی از تمامی افرادی که احتمال میداد بتوانند در این شرایط تأثیرگذار باشند یا نخستوزیری را در آینده هند عهدهدار شوند، تهیه کرد. دادهها را به رایانه وارد کرد و تا صبح منتظر نتیجه نهایی عجیب برنامه نشست.
پیشبینی الگوی نرمافزاری کاملا دور از ذهن بود. نخستوزیر آینده، کسی بود که با هیچکدام از پیشبینیهایدمسکیتا و دیگر کارشناسان سیاسی منطقه همخوانی نداشت.
زمانی که دمسکیتا نتایج را به نماینده وزارت امور خارجه اعلام کرد، دریافت نتایج حاصل از نرمافزار او با هیچ پیشبینی دیگری همخوانی ندارد و بهتر است این نتیجه عجیب را برای کسی بازگو نکند. اما تنها چند هفته بعد، پیشگویی الگوهای کامپیوتری درست از آب درآمد و درست ۶ ماه بعد نخستوزیر تازه- همانطور که نرمافزار پیشبینی کرده بود- عزل شد!
پروفسور بروس بوئنو د مسکیتا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آینده مذاکرات هسته ای ایران گفت: من در این خصوص مدل ریاضی طراحی نکرده ام. لذا پیش بینی که طرح می کنم مبتنی بر مدل ریاضی نیست و مبتنی بر دانش من از پدیده ها و تحولات مرتبط با این موضوع است و در واقع نوعی پیشگویی است.
وی افزود: در حال حاضر نیز مشغول توسعه و گسترش دادن مدلهای ریاضی هستم تا از رهگذر آن بتوان مسائل جدیدی را پیش بینی کرد. با این توضیح پیش بینی من از مذاکرات هسته ای ایران این است که طرفین به توافق خواهند رسید. طرفین دارای منافع مشترک در رسیدن به توافق هستند.
استاد دانشگاه نیویورک همچنین در خصوص بحران سوریه نیز تصریح کرد: برای از بین بردن داعش نیاز به نیروهای زمینی قوی است که عراق باید آنها را تأمین کند.
وی افزود: در حال حاضر نیز به نظر نمی رسد ایالات متحده آمریکا و ناتو نیز بخواهند نیروی زمینی به عراق بفرستند. دلیل آن این است که دولتهای کنونی در این کشورها تمایلی به این امر ندارند.
مدیر مرکز الکساندر همیلتون دانشگاه نیویورک گفت: داعش در چند سال آینده به عنوان تهدید در منطقه باقی خواهد ماند.
وی یادآور شد: حکومت بشار اسد در قدرت باقی خواهد ماند. بشار اسد تنها نیست و متحدانی چون ایران، روسیه و ونزوئلا دارد که او را حمایت خواهند کرد. همچنین در داخل این کشور نیز او حامیانی دارد که مخالف خروج او از قدرت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]