تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834365221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لوریان لوژور: وضعیت خاورمیانه خطرناک است/ ایران در یک طرف؛ عربستان، ترکیه و اسرائیل در طرف دیگر قرار گرفته اند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: لوریان لوژور: وضعیت خاورمیانه خطرناک است/ ایران در یک طرف؛ عربستان، ترکیه و اسرائیل در طرف دیگر قرار گرفته اند
نشریه لوریان لوژور نوشت: کشورهای منطقه خاورمیانه هوشیارانه درحال رصد کردن واقعیات کنونی منطقه هستند. در چنین وضعیتی هر یک این سؤال را مطرح می کند که: چرا باید امتیاز دهم و عرصه را برای دیگران خالی کنم؟
به گزارش نامه نیوز، عدم تحول در نزد نهادهای این کشورها به دلیل نبود یک افق روشن در وضعیت منطقه ای است: کشمکش ها همچنان جریان دارد، بدون اینکه هیچ گونه نتیجه ملموسی از آن گرفته شود. به گفته یک دیپلمات عرب مستقر در بیروت، مشکل از آنجا حادث می شود که ایالات متحده در دوران عقب نشینی و تغییر استراتژی بسر می برد و این تمایل را پیدا کرده که به مسالمت دست یازد و عرصه را برای قدرت های منطقه باز گذارد؛ هر یک از قدرت های منطقه نیز درتلاش است تا خلاء به وجود آمده را پر کند و مواضع خود را به دیگران تحمیل سازد.
 
این رویارویی باعث شده تا ایران؛ عربستان سعودی، ترکیه و اسراییل رو در روی یکدیگر قرار گیرند و به واقع صحنه‌های کشمکش و رویارویی میان آنها نیز کم نیست: بی شک سوریه و یمن در رأس قرار دارند، ولی نباید لیبی و عراق را نیز فراموش کرد؛ و البته زخم باز شده در شرق لبنان و فلسطین نیز قابل تأمل است.
 
ایران درحال افزایش نفوذ خود در بسیاری از منطقه هاست؛ به ویژه در مناطقی که کمبودهای سیستم دولتی مشهود است و باعث شده تا جامعه شیعیان آن کشور به حاشیه رانده شود. در عین حال، قریب الوقوع بودن امضای توافق میان ایران و غرب درخصوص پرونده اتمی و همچنین تأثیر آن بر روابط میان نیروهای منطقه باعث شده تا نگرانی عربستان از تفوق ایران بر کل منطقه افزایش یابد. این مهم ترین دلیل برای آغاز عملیات "طوفان قاطعیت" بود که درنهایت به شکست انجامید و همچنان تحت نامی دیگر ادامه دارد تا بلکه عربستان بتواند مواضع خود را به لحاظ استراتژیک بر ایران تحمیل کند.
 
ترکیه نیز علی رغم موضع گیری ظاهری، از ظهور قدرتی به نام ایران چندان خشنود نیست؛ و دلیل این ظاهرسازی داشتن روابط اقتصادی قابل قبول با تهران است. همان دیپلمات عرب در بیروت توضیح می دهد که ترکیه، به عنوان سپر اخوان المسلمین در منطقه، براین باور است که این سازمان در تونس و مصر شکست خورده و در این کشورها از قدرت برکنار شده. ترکیه اکنون می خواهد این مسأله را در سوریه جبران کند، چرا که با این کشور ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارد و براین باور است که شمال سوریه به لحاظ تاریخی جزئی از امپراطوری عثمانی محسوب می شود. به همین دلیل است که راه را برای پیکارجویان سوری باز کرده و پذیرفته است که ۵۰۰۰ پیکارجو را در خاک خود آموزش دهد؛ به گفته آنکارا، این افراد هسته یک اپوزیسیون سوری "میانه رو و قابل قبول" را تشکیل خواهند داد.
 
درعین حال، ترکیه این شرط را برای ایالات متحده گذاشت که منطقه ای غیرپروازی در شماره سوریه ایجاد کند. آنکارا در برابر مخالفت واشنگتن تسلیم شد، ولی همچنان امیدوار است که این پیکارجویان بتوانند پیروزی‌های تعیین‌کننده‌ای علیه نیروهای حکومت سوریه به دست آورند و نفوذ ترکیه را بر این کشور مستولی سازند. همین حالت برای عربستان نیز وجود دارد؛ ریاض معتقد است که اگر بتواند انصارالله را در یمن شکست دهد، نفوذ خود را بر این کشور به دست خواهد آورد و بدین ترتیب می تواند با در دست داشتن یک برگ برنده مهم با ایران پای میز مذاکره بنشیند.
 
از دید همان دیپلمات که پیشتر ذکر شد، آینده منطقه طی ماه های آینده مشخص می شود. چند ماه آینده برای تعریف روابط جدید میان نیروها و همچنین نقش‌ هر یک از کشورها تعیین کننده خواهد بود. ولی ابتدا باید منتظر بنشینیم تا توافق‌نامه نهایی برای برنامه اتمی ایران به امضاء برسد.


منبع: تیک


۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن