تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868829758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگنه: برای افزایش تولید نیازی به مجوز نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زنگنه: برای افزایش تولید نیازی به مجوز نداریم




وزیر نفت با اشاره به نامه ایران به اوپک در نشست ١٦٧ این سازمان، گفت: برای افزایش تولید و بازگشت به بازار نیازی به مجوز نداریم و سهم خود را به دیگران واگذار نمی‌کنیم.





ایسنا: بیژن زنگنه امروز (شنبه، ١٦ خردادماه) پس از بازگشت از نشست ١٦٧ سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) درباره نتایج سفر خود، با اشاره به نامه‌ای که از سوی ایران در اختیار وزیران نفت اوپک قرار گرفت، افزود: پیش از نشست ١٦٧ نامه‌ای مبنی بر اعلام آمادگی ایران برای بازگشت به بازار جهانی بلافاصله پس از لغو تحریمها به اوپک نوشتیم که به همه وزیران این سازمان نیز تحویل شد.

وی با بیان این‌که در نامه ارسالی به اوپک عنوان کردیم که پس از لغو تحریمها ما به بازار باز می‌گردیم و شما هم باید این مسئله را در تولید خود منظور کنید، تصریح کرد: این موضوع حق ماست و برای این کار منتظر اجازه کسی نمی مانیم.

وزیر نفت تاکید کرد: ما برای افزایش تولید و بازگشت به بازار، حداقل تا سهمیه‌ای که پیش تر به طور سنتی داشتیم، نیازی به مجوز کسی نداریم.

وی درباره تحلیل خود از بازگشت ایران به بازارهای جهانی نفت خام بعد از لغو تحریمها، تصریح کرد: به اعتقاد من اوپک به سرعت خود را با این مسئله تطبیق می دهد و جا برای ما باز می‌شود.

زنگنه در توضیح مطلب بالا ادامه داد: منظورم از باز شدن جا برای ایران، تنها بحث فروش نیست، بلکه بیشتر از میان بردن تاثیر منفی روی قیمتهاست که این مسئله برای ما بسیار مهم است و تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم سهمی را که پیش از تحریمها داشتیم، به دیگران واگذار کنیم.

وزیر نفت همچنین درباره دیدارهای خود با مدیران شرکتهای بزرگ نفتی در حاشیه نشست ١٦٧ و سمینار دو روزه اوپک، گفت: بیشتر شرکتها تمایل داشتند به ایران بازگردند و در پروژه های نفت و گاز کشور فعالیت کنند، ضمن این‌که درباره مدل تازه قراردادهای نفتی ایران (IPC) صحبت کردند، ما نیز زمینه‌ها و اولویتهای موجود را در این باره توضیح دادیم.

وی ادامه داد: همه شرکتهای نفت و گاز بین المللی منتظر لغو تحریمهای ایران هستند تا بتوانند روی پروژه‌های اولویت‌دار ایران کار کنند.

براساس اعلام وزارت نفت، دور روز پیش از برگزاری نشست ١٦٧ اوپک در وین اتریش، ششمین سمینار بین المللی اوپک (١٣ و ١٤ خردادماه) با حضور جمعی از برزگان صنعت نفت و گاز جهان در کاخ تاریخی هافبورگ اتریش برگزار شد، در روز نخست این نشست زنگنه ریاست یکی از نشستهای تخصصی این سمینار را در روز نخست را با عنوان «ثبات بازارهای جهانی نفت خام» بر عهده داشت.

وزیران نفت اوپک دیروز (جمعه، ١٥ خردادماه) در صد و شصت و هفتمین نشست عادی این سازمان بار دیگر تصمیم گرفتند سقف تولید روزانه ٣٠ میلیون بشکه ای این سازمان را همچنان بدون تغییر حفظ کنند.







تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن