محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853081769
چالشها و فرصتهای حضور انصارالله در کنفرانس ژنو
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چالشها و فرصتهای حضور انصارالله در کنفرانس ژنو
حملات عربستان، یمن را در آستانه یک فاجعه تمام عیار انسانی قرار داده است. هر چه زودتر باید وحشیگری سعودیها پایان یابد. این روزها زمزمههایی هست مبنی بر اینکه سازمان ملل تصمیم گرفته این جنگ را با یک راه حل سیاسی خاتمه بدهد.
دیدبان: در ابتدا عنوان میشد که هدف عملیات «طوفان قاطعیت» نجات مردم یمن است. نجات مردم از چه؟ عربستان به دنبال چه چیزی بود؟ آیا مردم یمن از سعودیها در خواست کمک کرده بودند؟ اساسا یمنیها مشکل دیرینه ای با عربستان دارند. جنگهایی که سعودیها علیه یمنی ها، تصرف سه استان این کشور و ضمیمه کردن آن به خاک عربستان، باعث شده یمنیها، عربستان را با اسرائیل مقایسه کنند. در ادبیات عمومی مردم، رژیم سعودی به عنوان غاصب و علت عقب ماندگی یمن به شمار میرود. حال چه میشود که سعودیها هدف خود را نجات مردم یمن عنوان می کنند جای بسی تعجب دارد. خب این ادعا از ابتدا هم پذیرفته نبود و اکنون نیز عربستان میراث دار نفرت و خشمی در میان یمنی هاست که هر روز فزونی می یابد.
ادعای دومی که خیلی تکرار می شد، تصور واهی سعودی ها از ایران بود. آنها چنین می پنداشتند که ایران اوضاع یمن را به هم ریخته تا امنیت عربستان را از بین ببرد. و این اقدام ایران را پاسخی به رفتارهای عربستان در سوریه و عراق می دانستند. مشکل عربستانی ها ایران نیست، مشکل تفکر غلطی است که سعودی ها دارند. سیاست اصلی ایران در منطقه ایجاد وحدت بین کشورهای اسلامی با محوریت فلسطین است. این هدف جز در سایه امنیت و آرامش منطقه فراهم نمی شود. ایران با سعودی ها اختلاف نظر دارد ولی اگر روزی عربستان مورد تهاجم اسرائیل قرار بگیرد یا در اقدام خارق العاده ای برنامه ای علیه رژیم صهیونیستی داشته باشد مورد حمایت همه جانبه ایران خواهد بود. ایران در منطقه تمامیت خواهی برای خود و هر کشور دیگری را نفی می کند و همواره از بازی برد-برد صحبت می کند و عملکردش در صحنه سیاست خارجی گواهی بر این مدعاست. ایران از انقلاب یمن حمایت کرد ولی نکته مهم آن جاست که انقلاب یمن ریشه در علتهای دیگری دارد که عربستان آنها را بهتر می داند. تا زمانی که عزم و اراده ای در مردم نباشد و پای آرمان و هدفی در کار نباشد بسیار بعید است که حرکتی با این وسعت انجام بگیرد. در واقع عربستان با حماقت خود ایران را در شرایطی قرار داد که محبوب ملت یمن واقع شد. یمنی ها بعد از جنگ تنها پشتیبان خود را ایران می دانند، در حالی که ایران برای افزایش محبوبیت خود تلاشی نکرد. هدف ایران حمایت از مظلوم بود. هدف سوم سعودی ها، بازگرداندن رئیس جمهوری بود که استعفا داده بود. حتی اگر از استعفای منصور هادی چشم پوشی کنیم جای این سوال باقی است که آیا عربستانیها دقیقا می دانند «رئیس جمهور» کیست و در کشور چه وظیفهای را انجام می دهد؟ عربستانی که از زمان تاسیس تا کنون حتی رنگ انتخابات به خود ندیده ادعا دارد که ما قصد بازگرداندن رئیس جمهور قانونی! یمن را داریم. تناقض گویی عربستان وقتی آشکار میشود که آنها برای سرنگونی دولت مرسی به تمام ابزارهای موجود توسل جستند تا در نهایت موفق شدند علیه رئیس جمهور منتخب مردم مصر کودتا کنند. حتی از این مورد هم بگذریم، آیا درخواست منصور هادی از سعودی برای کمک به او دلیل قانع کننده ای است که علیه کشوری جنگ به راه انداخت و آن را به خاک وخون کشید؟ عربستان نه تنها به هیچ کدام از سه گانه بالا نرسید بلکه الان در وضعیت به مراتب اسفناک تری قرار دارد.
راه حل خروج از این بحران چیست؟ سعودیها برای جلب رضایت و حمایت آمریکاییها به آنها گفته بودند که این جنگ ۱۰ روزه خاتمه می یابد به طوری که اطمینان دادند روز هفتم جنگ وارد صنعا، پایتخت یمن خواهند شد. ولی بیش از دو ماه از آغاز جنگ می گذرد، عربستان نه تنها نتوانسته سلاح انصارالله را نابود کند بلکه حتی نتوانست مانع از پیشروی کمیته های مردمی شود. عربستان دو راه پیش روی خود دارد: 1- ادامه حملات نظامی تا زمانی که به یک پیروزی نظامی دست یابد آیا این فرض قابل تحقق است؟ عربستان اگر بخواهد با پیروزی نظامی از صحنه خارج شود، باید این نکته را مد نظر قرار بدهد که انصارالله در این دو ماه از ظرفیتهای خود برای جنگ با سعودی استفاده نکرده است. انصارالله در این مدت مشغول مبارزه با نیروهای القاعده و نیروهای منصورهادی در داخل یمن بود و هر از چند گاهی درگیریهای مرزی ولی نه چندان فراگیر داشته است. انصارالله علاوه بر اینکه از حمایت کامل یک ارتش کلاسیک برخوردار است، می تواند با استفاده از نیروهای چریکی جان بر کف خود کابوسی باشد بر ارتش اجاره و چند ملیتی عربستان. سعودی ها باید بدانند که در عرصه نظامی راه به جایی نخواهند برد. نتیجه جنگ روی هوا مشخص نمی شود بلکه برتری زمینی تکلیف جنگ را مشخص میکند. عربستان در آخر خط است در حالی که یمنیها هنوز گزینهای اصلی خود را به کار نگرفته اند و چه بسا اگر شرایط ذهنی مردم منطقه و جهان، زمینه حمله یمنی ها را بوجود بیاورد عربستان با خطر سقوط مواجه باشد.
2- راه حل سیاسی در پیش گرفته شود برگزاری نشست «کنفرانس ریاض» با عنوان «نجات یمن» و با حضور کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن و گروهای همسو با سعودی ها نشان از آن دارد که عربستانی ها هم به این نتیجه رسیدهاند که باید جنگ را با راه حل سیاسی خاتمه دهند. با این وجود عربستان عامل اصلی لغو کنفرانس ژنو بود. این کنفرانس که قرار بود آغازگر گفت و گوهای یمنی-یمنی باشد با کارشکنی عربستان و تحمیل شرایطی که به منزله توهین به سازمان ملل و مردم یمن محسوب می شد تا ۲۰ خرداد به تعویق افتاد. شرایطی که عربستان در خلال سفر اسماعیل ولد شیخ احمد، نماینده سازمان ملل به ریاض پیش روی او قرار داد حاکی از آن است که عربستان می خواهد پرونده یمن را نه از راههای مرسوم دیپلماتیک بلکه از روی لجبازی و عناد پیش برد. شرایط ریاض شامل برخورداری از حق انتخاب برای دعوت شدگان به این نشست، همچنین اداره نشست صرفا توسط خود و تعریف استراتژی نشست و تعیین نتایج آن قبل از برگزاری آن بود. عربستان به کنفرانس ژنو بیش از دیگران نیاز دارد چرا که پرونده یمن تبدیل به طناب داری برای ریاض شده که نیاز به دریچه ای برای برداشت این دار از گردن خود دارد.بنابراین ریشه این کارشکنی و لجاجت را باید در این نکته جست وجو کرد که عربستان نمی خواهد نشست را بدون هیچ برتری میدانی یا سیاسی برگزار کند. به عبارت دیگر در روزهای موکول به مذاکرات، احتمالا شاهد تشدید حملات در دو ناحیه سیاسی و نظامی خواهیم بود. عربستان قصد دارد وابستگان یمنی او با دست پر با انصارالله مواجه شوند.
کنفرانس ژنو فرصتی برای پایان درگیریها سازمان ملل و اعضای شورای امنیت وقتی مطمئن شدند که انصارالله با زیرکی و صبر استراتژیک خود تمام بهانهها را برای ایجاد ائتلاف منطقه ای و بین المللی علیه یمن گرفته است پیشنهاد گفت و گوی طرفهای یمنی را مطرح کرد. علاوه بر این سوابق تاریخی به ما نشان داده که سازمان ملل بدون اجازه ایالات متحده آمریکا و یا تحریک توسط آن دست به هیچ اقدامی نمی زند لذا قطعا این تحرک سازمان ملل برای برگزاری چنین کنفرانسی دقیقا بلافاصله پس از کنفرانس شکست خورده ریاض و اجلاس کمپ دیوید به این دلیل می باشد که ایالات متحده تلاش دارد عربستان سعودی را از این مخمسه که در آن گیر شده نجات دهد و می خواهد با این طرفند ضمن حفظ آبروی عربستان سعودی بصورتی که کل جوامع آزاده جهان را به پرس و جو در مورد نقش نهادهای بینالمللی و کشورهای مدعی تمدن و حامی حقوق بشر در ماجرای کشتار بیگناهان در یمن واداشته را جمع و جور کند. به هر صورت، دبیر کل سازمان ملل از طریق نماینده خود از گروه های یمنی درخواست کرد تا در این نشست حضور یابند. اما خیلی زود دو طرف پیش شرط هایی را برای شروع مذاکرات اعلام کردند. انصارالله می گفت "امکان شروع گفتگوها تا پیش از پایان تجاوز خارجی وجود ندارد." از طرفی منصور هادی علاوه بر اینکه خواهان بازگشت خویش به قدرت بود از انصارالله می خواست به همراه نیروهای مردمی و ارتش یمن از مناطقی که در آن حضور دارند عقب نشینی کند، سلاح خود را کنار بگذارد و در نهایت طرح شورای همکاری خلیج فارس برای یمن را به رسمیت شناختن بشناسد. پیش شرطها مانعی جدی در را مذاکرات بود از همین روی دبیرکل سازمان ملل از همه طرفهای درگیر در یمن خواسته است با حسن نیت و بدون پیش شرط در گفت و گوهای صلح این کشور شرکت کنند. این نشست قرار است پیش از ماه رمضان برگزار گردد. ولی هنوز صحبتی از کنار گذاشتن پیش شرط ها توسط دو گروه اصلی یمنی به میان نیامده است.
حضور انصارالله در کنفرانس ژنو: چالشها و فرصتها حضور انصارالله در این نشست مزیتها و پیامدهایی خواهد داشت که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم. 1- انتقال مرجعیت منطقهای به مرجعیت بین المللی تا پیش از این عربستان در برابر برگزاری نشست صلح و مذاکره یمنی-یمنی در محلی به غیر از ریاض مقاومت میکرد. لذا برگزاری کنفرانس صلح یمن در هر مکانی خارج از ریاض و کشورهای حامی آن به معنای رسیدن انصار الله به خواسته خود است.زیرا گزینههای پیشنهادی انصارالله کشورهای بی طرف در جنگ بودند که یکی از آنها سوئیس، محل برگزاری ژنو بود. از طرفی سنت دیرینه قیمومیت عربستان سعودی بر یمن شکسته می شود و اختلافات درونی یمن زیر نظر مجامع بین المللی حل و فصل می گردد. در حالی که عربستان سعودی تلاشهای زیادی برای تروریست شناختن حوثیها و یارانشان در انصارالله در مجامع بینالمللی انجام داد و خواهان تحریم آنها بوده و می باشد، برگزاری این کنفرانس زیر چتر سازمان ملل اعتراف ضمنی بین المللی به حقانیت این گروه و غیر تروریست بودن آن می باشد. بسیاری از تحلیلگران میگویند خروج مذاکرات یمن از ریاض، شکستی آشکار برای عربستان و یک پیروزی برای جنبش انصارالله یمن است. 2- توصیه سازمان ملل به کنار گذاشتن پیش شرطهای هر دو طرف پیش شرط های منصور هادی بی شرمانه و در مقایسه با پیش شرط انصارالله بسیار سنگین است. اگر سازمان ملل بتواند هر دو گروه را متقاعد بکند که پیش شرطهای خود را کنار بگذارند، بردی برای انصارالله خواهد بود. به عبارت دیگر انصارالله باید در این گفت و گوها شرکت کند، اگر طرف دیگر شرکت نکرد می تواند از این بستر برای تبلیغات بین المللی علیه روحیه جنگ طلب سعودیها و دولت مسعتفی یمن استفاده کند. اگر نمایندگان منصور هادی پیش شرط ها را کنار گذاشته و در مذاکرات شرکت کنند انصارالله چیزی از دست نداده است.
3- غیر ممکن بودن کنار گذاشتن سعودی ها از صحنه یمن نوع نگاه عربستان به یمن مشابه نگاه آمریکایی ها به آمریکای لاتین است. مطابق دکترین مونروئه ایالات متحده، آمریکای لاتین را حیات خلوت خود محسوب می کرد و از این روی به شدت مخالف حضور یا نفوذ کشور دیگری در این قلمرو بود. عربستان امنیت یمن را امنیت خود می داند. به عبارت دیگر عربستان ممکن است از صحنه سوریه، عراق و بحرین خارج شود ولی به هیچ وجه حاضر به ترک صحنه یمن نیست. در مواجه با این وضعیت نباید به فکر بازی برد- باخت بود. باید به عربستان اطمینان داد که در صورت عدم تجاوز ایشان، یمنی ها اقدامی علیه امنیت عربستان انجام نخواهد داد از طرفی باید سهمی برای گروه های سیاسی عربستان در کابینه و مجلس قرار داد تا از این طریق جلوی کارشکنی و عصبانیت آنها را گرفت. بنابراین مذاکرات باید بستری باشد برای خروج آبرومندانه عربستان. هر چند خود عربستانیها به وضوح میدانند که چنین نتیجهای یعنی شکست تمام عیار برای خاندان سعودی.
4- تکرار پروژه اسرائیلی گمراه کردن افکار عمومی به دلیل ضعف شبکه های ارتباطی در یمن، صدا و سیمای این کشور قادر به پوشش همه مناطق این کشور نیست. از طرفی رسانه ای سعودی و اماراتی توانسته اند بیشتر مناطق یمن را تحت پوشش آنتن شبکه های ماهواره ای خود قرار دهند. در واقع مردم یمن مخاطب این شبکه ها هستند. اخبار حاکی از آن است که این دو کشور جنگ روانی سنگینی علیه انصارالله شروع کرده اند تا با مشروع جلوه دادن تجاوز سعودی ها، این جنبش مردمی را مقصر تمام ویرانی ها و خون های ریخته شده معرفی کند. ادامه این روند تخم تردید را در دل یمنی ها خواهد کاشت. این مذاکرات بهترین فرصت است تا انصارالله خیرخواهی و صلح طلبی خود را به اثبات برساند. 5- کشتار بی رحمانه مردم و از بین رفتن زیر ساخت ها از آغاز جنگ تاکنون شمار زیادی از مردم کشته و زخمی شده اند از طرفی سیستمهای تصفیه آب، وضعیت بهداشت، و خدمات مخابراتی در آستانه فروپاشی هستند. انصارالله باید هر چه سریعتر تمام تلاش خود را برای پایان تجاوز سعودی انجام بدهد. از زمان گفتوگوهای ملی که تحت نظارت سازمان ملل انجام خواهد شد میتوان پایان محاصره دریایی و زمینی عربستان علیه یمن را دستاورد گروه انصار الله به شمار آورد. این در حالی است که 90% از نیازهای یمن از خارج این کشور تأمین میشود.
نتیجه گیری در نهایت این جنگ پایان خواهد یافت خواه با غلبه نظامی خواه با راه حل دیپلماتیک. پس به نظر دیدبان بهتر آن است که هر دو گروه بدون زیاده خواهی پیش شرط های خود را کنار گذاشته و در مذاکرات حاضر شوند. در مجموع شرایط به نفع انصارالله است البته باید یک طرح ابتکاری و سیاسی برای گفت و گوها داشته باشد. علاوه بر این می توان محتوای قطعنامه ۵۹۸ را به عنوان یک الگوی مطلوب برای نحوه ی پایان جنگ به انصارالله پیشنهاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]
صفحات پیشنهادی
چالشها و فرصتهای حضور انصارالله در ژنو
چالشها و فرصتهای حضور انصارالله در ژنو حملات عربستان یمن را در آستانه یک فاجعه تمام عیار انسانی قرار داده است هر چه زودتر باید وحشیگری سعودیها پایان یابد این روزها زمزمههایی هست مبنی بر اینکه سازمان ملل تصمیم گرفته این جنگ را با یک راه حل سیاسی خاتمه بدهد به گزارشدر کنفرانس بینالمللی کار در ژنو با حضور وزیر تعاون عنوان شد 100 میلیون کودک در کشاورزی جهان کار میکنند/ تدوی
در کنفرانس بینالمللی کار در ژنو با حضور وزیر تعاون عنوان شد100 میلیون کودک در کشاورزی جهان کار میکنند تدوین برنامه کاهش اثرگذاری سموم بر کودکاندر چهاردهمین کنفراس بینالمللی کار در ژنو با حضور وزیر تعاون اعلام شد 10 میلیون کودک 5 تا 17 ساله در بخش کشاورزی دنیا مشغولند که در معشرط انصارالله برای حضور در مذاکرات ژنو
شرط انصارالله برای حضور در مذاکرات ژنو جنبش انصار الله یمن خواستار توقف حملات هوایی ائتلاف به رهبری عربستان به عنوان پیش شرط برای شرکت در گفتگوهای ژنو شد خبرگزاری مهر محمد عبد السلام سخنگوی جنبش انصار الله یمن در یک گفتگوی تلویزیونی خواستار توقف فوری تجاوز عربستان به یمن به عنوجنبش انصارالله در مذاکرات ژنو شرکت میکند
یک مسئول بلندپایه یمنی جنبش انصارالله در مذاکرات ژنو شرکت میکند یک مسئول بلندپایه جنبش انصارالله یمن اعلام کرد این جنبش بدون هیچ پیش شرطی در مذاکرات صلحی که 14 ژوئن زیر نظر سازمان ملل متحد در ژنو برگزار خواهد شد شرکت میکند به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگارانحضور بدون پیش شرط انصارالله در مذاکرات
حضور بدون پیش شرط انصارالله در مذاکرات سخنگوی انصارالله یمن از شرکت این جنبش در مذاکرات صلح ژنو بدون ارائه هیچ گونه پیششرطی خبر داد خبرگزاری فارس ضیفالله الشامی سخنگوی جنبش انصارالله یمن در گفتوگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این جنبش بدون هیچ گونه پیششرطیحمایت علی عبدالله صالح از برگزاری کنفرانس ژنو
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۰ علی عبدالله صالح ضمن طرح مجدد درخواستش پایان جنگ علیه یمن تاکید کرد که از برگزاری کنفرانس ژنو با هدف بررسی راههای توقف جنگ در یمن و دستیابی به حل وفصل سیاسی فراگیر در این کشور حمایت میکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه اموافقت انصارالله با گفتوگوهای بدون پیششرط ژنو
موافقت انصارالله با گفتوگوهای بدون پیششرط ژنوتاریخ انتشار جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۷ خبرگزاری رویترز به نقل از یک عضو ارشد جنبش انصارالله یمن مدعی شد که این جنبش روز پنجشنبه با گفت وگوهای صلح یمن زیر نظر سازمان ملل موافقت کرد مذاکراتی که قرار است ۱۴ ژوئن ۲۴ خردادماه درشرکت انصارالله بدون پیششرط در ژنو
شرکت انصارالله بدون پیششرط در ژنوتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۰ ۱۰ سخنگوی انصارالله یمن از شرکت این جنبش در مذاکرات صلح ژنو بدون ارائه هیچ گونه پیششرطی خبر داد به گزارش فارس «ضیفالله الشامی» سخنگوی جنبش انصارالله یمن در گفتوگو بموافقت انصارالله با گفتوگوهای بدون پیششرط ژنو |اخبار ایران و جهان
موافقت انصارالله با گفتوگوهای بدون پیششرط ژنو مخالفان انصارالله یمن مستقر در ریاض نیز بر این باورند که این گروه در گفت وگوهای موسوم به صلح یمن در ژنو شرکت خواهد کرد کد خبر ۵۰۶۰۳۳ تاریخ انتشار ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۰ - 05 June 2015 خبرگزاری رویترز به نقل از یک عضو ارشد جنبش الحظه به لحظه با یمن؛ بمباران مردم بیدفاع - ۷۲ انصارالله: بدون پیششرط در مذاکرات ژنو شرکت میکنیم/ انهدام د
لحظه به لحظه با یمن بمباران مردم بیدفاع - ۷۲انصارالله بدون پیششرط در مذاکرات ژنو شرکت میکنیم انهدام دو تانک عربستان سعودی توسط نیروهای یمنی در پادگان جلاح عربستان کشته شدن هفت یمنی در حمله توپخانهای عربستان به شهرستان مستباءهفتاد و دمین روز تجاوز عربستان در حالی آغاز میحضور ایران در بیست و ششمین کنفرانس جهانی گاز | خبرگزاری ایلنا
حضور ایران در بیست و ششمین کنفرانس جهانی گاز بر همین اساس ماموریت IGU حمایت از صنعت گاز به عنوان یک بخش جدایی ناپذیر سیستم پایدار انرژی جهان همچنین تقویت زمینه های پیشرفت سیاسی فنی و اقتصادی این صنعت اعلام شده است معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران برای سخنرانی دراعلام آمادگی انصارالله برای شرکت در مذاکرات ژنو بدون پیششرط
جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۲ جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که در مذاکرات ژنو درباره یمن که قرار است چهاردهم ماه جاری میلادی 24 خرداد برگزار شود بدون پیششرط شرکت میکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز محمدعلی حوثی رئیس کمیته عالی انقلابیوموافقت انصارالله با مذاکره بدون پیش شرط ژنو
موافقت انصارالله با مذاکره بدون پیش شرط ژنو خبرگزاری رویترز به نقل از یک عضو ارشد جنبش انصارالله یمن مدعی شد که این جنبش روز پنجشنبه با گفت وگوهای صلح یمن زیر نظر سازمان ملل موافقت کرد مذاکراتی که قرار است 14 ژوئن 24 خردادماه در ژنو برگزار شود خبرگزاری ایرنا خبرگزاری رویترزشرط انصارالله برای شرکت در نشست ژنو/ حمله به مواضع عربستان در یمن
در حال بروز رسانی-تحولات یمن شرط انصارالله برای شرکت در نشست ژنو حمله به مواضع عربستان در یمن شناسهٔ خبر 2667025 - جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۰ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی اعلام شرایط انقلابیون یمن برای شرکت در نشست ژنو و حمله به مواضع عربستان سعودی در مرز با یمن ازموافقت دولت مستعفی و انصار الله یمن با شرکت در کنفرانس ژنو
موافقت دولت مستعفی و انصار الله یمن با شرکت در کنفرانس ژنو شناسهٔ خبر 2768358 - جمعه ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۶ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی رسانه های خارجی از موافقت دولت مستعفی و انصار الله یمن با شرکت در کنفرانس ژنو برای حل بحران این کشور خبر دادند به گزارش خبرگزاری ممذاکره دولت مستعفی یمن و انصارالله در ژنو
مذاکره دولت مستعفی یمن و انصارالله در ژنو خبرگزاری پانا دولت مستعفی یمن و انصارالله شرکت در مذاکرات صلح تحت نظارت سازمان ملل متحد را که قرار است ۱۴ ژوئن ۲۴ خرداد در ژنو برگزار شود پذیرفتند ۱۳۹۴ جمعه ۱۵ خرداد ساعت 21 06 به گزارش سرویس سیاسی پانا به نقل از خبرگزاری فرانسه عزاانصارالله يمن: در نشست ژنو شرکت ميکنيم |اخبار ایران و جهان
انصارالله يمن در نشست ژنو شرکت ميکنيم رئيس اداره سياسي و روابط خارجي جنبش انصارالله يمن با بيان اينکه اين جنبش براساس شروط خود و نتايج مذاکرات ملي و توافقنامه صلح و مشارکت ملي در کنفرانس ژنو شرکت ميکند گفت ما با وجود جنگ و تجاوز عربستان همچنان به مذاکرات پايبنديم و بيش ا-
گوناگون
پربازدیدترینها