تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853190968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بادامچیان: امام خمینی متعلق به چپ و راست نبود /خاطره بادامجیان از یک جمعه در سال 41 با امام


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بادامچیان: امام خمینی متعلق به چپ و راست نبود /خاطره بادامجیان از یک جمعه در سال 41 با امام
قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی می گوید:امام در روند جریان سیاسی و اداره حکومت و دوران رهبری خود نه افراط داشتند نه تفریط و حتی باید بگویم ایشان نه راست بودند و نه چپ و تنها در یک خط مستقیم و ثابت بودند.
به گزارش نامه نیوز امروزه  در فضای سیاسی كشور مفهوم اعتدال همه گیر شده است ، ضروری به نظر می رسد با توجه به سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی رحمته الله علیه،  با رجوع به این مفهوم، در آراء و اندیشه های امام خمینی (ره) ، معنای این مفهوم نزد ایشان و نسبتش با آراء ایشان روشن تر گردد. اسدالله بادامچیان،قائم مقام شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبر آنلاین از اعتدال مد نظر امام و منش عدالت گرایانه ایشان در دوران رهبری ایشان می گوید که مشروح آن را می خوانیم :


اعتدال سیاسی مورد نظر امام خمینی در دروان حکومت و رهبری ایشان به چه نحو و چگونه بود؟


با طلب علو درجات برای امام راحل و همه شهدا  و همچنین تبریک میلاد حضرت صاحب الزمان باید عرض کنم که، این بحث هایی که ما از اعتدال می کنیم ،با اعتدال مد نظر  امام رحمته الله علیه و اعتدال حضرت علی بسیار تفاوت دارد. ما هیچ گاه با نگاه اعتدالی لیبرالی غرب زده یا با نگاه خشن اعتدال مارکسیستی نمی توانیم اعتدال واقعی را تعریف کنیم .این نکته مهمی است که ،تنها شخصیت بارز اعتدال در اسلام حضرت علی می باشد.آنجایی که لازم است شمشیر می کشد و خوارج را می کشد. در نهایت می خواهم عرض کنم که در مورد حضرت امام هم اینگونه صدق می کند،  امام در طول زندگی خود در مواردی که لازم بود مدارا و آسان گیری می کردند. اعتدال نباید به گونه ای با نوعی محافظه کاری و لیبرال همراه شود ،در صورتی که امام خمینی در همه عمرشان در برخورد ها و قضایا اعتدال داشتند  و آن تیپ خشونت هایی که سازمان مجاهدین خلق و .. را داشتند هرگز نداشتند.  امام در روند جریان سیاسی و اداره حکومت و دوران رهبری خود نه افراط داشتند نه تفریط و حتی باید بگویم  ایشان نه راست بودند و نه چپ و تنها در یک خط مستقیم و ثابت بودند که همراه با اعتدال اسلامی بود نه اعتدال غربی.در حقیقت امام هم انقلاب گرا بودند وهم اعتدالگرا.


خاطره ای از امام دارید که مناسب حال این روزها باشد؟


 درچنین شرایطی که مصادف با ولادت حضرت صاحب الزمان هم می باشد، به نظر می رسد بهتر است که بنده خاطره ای را از امام در رابطه با امام زمان عرض کنم.در اواخر سال 1341 وقتی دوستان در روز جمعه در خدمت امام بودند. امام فرمودند:" که امروز روز جمعه است. همه ما همیشه دور هم جمع می شویم یادی از مولا می کنیم و به او سلامی می دهیم و زیارت می کنیم. دعا می کنیم که زودتر خداوند فرج ایشان را برساند، ندبه می خوانیم و عجل علی ظهورک را مدام زمزمه می کنیم. همه این ها خوب است هر نوع ارتباطی با مولایمان بسیار مفید است، اما آنچه مهم است این است که ما باید منتظر باشیم و منتظر یعنی دیده به ره.کسی که انتظار می کشد که عزیزش و محبوبش از سفر بیاید برایش همه زمینه ها را آماده می کند. ما می گوییم منتظر هستیم، اما وقتی که روز جمعه تمام می شود همه چی در نظر ما فراموش می شود و یادمان می رود که منتظر هستیم در حالی که منتظر باید همیشه در حال کار باشد، زمینه های مقدمات مهمان اش را فراهم کند."وامام در ادامه فرمودند: "  آیا شما فکر می کنید با میلیون ها منتظر، بدون تشکیلات و بدون هیچ انسجامی  امام زمان ظهور خواهد کرد؟ای منتظران جمع شوید همه همه باهم کار کنید و زمینه مقدمات ظهور را از نظر جهانی آماده کنید و در محضر مولایتان بگویید، که زمان برای تشریف فرمایی شما آمده است پس عجل علی ظهورک .


نگاه امام را  در این خاطره در همه مسائل و نسبت به امام زمان  می توان دید. نشان می دهد که امام زمان به این شکل فعلی ظهور نخواهند کرد. باید مردم منتظر، برای ایجاد زمینه های یک حکومت عدل جهانی آن هم با شیوه امامت باید کار کنند تا ایشان ظهورشان نزدیک شود.این مطالب و بینش امام برای سال 1341 می باشد.


مفهوم اعتدال در اندیشه امام چه جایگاهی دارد؟
اندیشه یک  لغت فرهنگی می باشد. که حکایت از دانش و تجربه و اطلاعات کافی که همه این ها به یک ذهنیت منسجم منجر شده باشد وباید مطبق با واقع باشد.  به  صورتی که بتواند بر مسائل اظهار نظر اندیشمندانه بکند. لذا اندیشمند فلسفی غیر از عالم فلسفی می باشد،دانشمند سیاسی هم غیر از اندیشمند سیاسی می باشد. اندیشمند سیاسی مانند امام خمینی کسی هست که دارای اندیشه است.بنابراین امام رحمته الله علیه در عین این که یک دانشمند سیاسی بود ولی فراتر از آن و بالاتر از آن یک اندیشمند سیاسی اسلامی بودند. در واقع مسئله اندیشه ایشان هم در بحث سیاست بود و هم در بحث اسلام.  یعنی بر هر دو محور تاکید داشتند و تنها به اندیشه سیاسی بدون دین اکتفا نمی کردند . در دنیای عرف غرب اندیشه ها بسیار محدود هستند  و انسان هایی که در جهت علم و دانش و فهم جامعه با استفاده از تجربیات کار می کنند ، باز هم محدود به دانش گذشته می باشند واز حال و  آینده دنیا هیچ اطلاعاتی ندارند. اما اسلام که این بحث را انجام می دهد و عقل،علم،سنت،اجماع و تجربه را قبول دارد، علاوه بر این ها وحی را هم که از طرف خداوند هست به این هم متکی می باشد. بنابراین اندیشه های امام در زمینه های سیاسی،مذهبی و عرفانی یک اندیشه بسیار ویژه بود و این اندیشه ایشان بر محور عدالت و قسط اسلامی بود.


متاسفانه عدل و عدالت که یکی از اصول دین و مذهب ما می باشد بسیار مظلوم واقع شده،عدالتی که غرب در نظام سرمایه داری تعریف می کند، اسمش دیگر عدالت نیست ظلم است. چرا که یک طرف قشر سرمایه دار هستند یک طرف هم قشر فقر و بی سرمایه و رابطه این دو را سرمایه تعریف می کند. آن کسی که سرمایه دارد، دارای امکانات و حقوق بیشتری  می باشد .آن کسی هم که فقیر است از این امکانات محروم می باشد. در نتیجه نظام لیبرال و رادیکال غرب به دور از هر گونه عدالتی می باشد.بنابر این اگر بخواهیم عدالت و آن منش عدالت گرایانه را از منظر امام تعریف کنیم، باید بگوییم عدل اسلامی همان عدل و عدالتی که حضرت علی در همه موارد واعمالشان آن را مد نظر داشتند.مبنای عدالت در اسلام یک معنای عظیمی دارد. اندیشمندی مثل امام را که خودشان ولی فقیه عادل هستند و می خواستند عدالت را در همه انقلاب اسلامی در دوران حکومتش به کار ببرند .بینش سیاسی امام رحمته الله علیه همواره در زندگیشان این بود که بتوانند عدالت را در کشور و در نهایت در جهان تا زمان تشریف فرمایی امام زمان پایه گذاریی کنند.




منبع: خبرآنلاین


۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن