تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820239014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هشدار محيط زيست به آلودگي ميکروبي سواحل بندرعباس


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۶ق.ظ)
هشدار محيط زيست به آلودگي ميکروبي سواحل بندرعباس موج - مديرکل حفاظت محيط زيست استان هرمزگان نسبت به وجود آلودگي‌هاي ميکروبي در ساحل شهر بندرعباس هشدار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، مجيد وفادار، مديرکل حفاظت محيط زيست استان هرمزگان، در نشستي خبري به مناسبت هفته گرامي داشت محيط زيست، اظهار کرد: طي سال 93، آب‌هاي استان 652 بار مورد پايش قرار گرفتند که 132 دفعه آن در سواحل و آب‌هاي بندرعباس بوده است.
وي با اشاره به اينکه نتايج به دست آمده از اين پايش‌ها، حاکي از وجود آلودگي ميکروبي در سواحل بندرعباس است، افزود: بر اين اساس، آلودگي ميکروبي در اين مناطق چهار برابر حد استاندارد است.
وفادار خاطرنشان کرد: طي آمارهاي به دست آمده از پايش دريايي سواحل بندرعباس در سال ۹۳ و ۹۴، در هفت ايستگاه خواجه عطا، پارک دولت، سورو، هتل هما، بندر شهيد حقاني، خورهاي شيلات و گورسوزان آلودگي ميکروبي در سواحل شهر بندرعباس چهار برابر حد استاندارد گزارش شده است.
مديرکل حفاظت محيط زيست استان هرمزگان با بيان اينکه حد استاندارد آلودگي ميکروبي ۴۰۰ سلول در ۱۰۰ ميلي‌ليتر است، تصريح کرد: نتايج پايش‌ها نشان مي‌دهد در مناطق خور شيلات، خور گورسوزان و ورودي تصفيه‌خانه فاضلاب شهر بندرعباس تراکم ميکروبي بالاي ۱۶۰۰ است.
وي همچنين از پايش ديگر شهرهاي ساحلي استان مانند پارسيان، بندرلنگه، بندر خمير، سيريک و جاسک و غيره خبر داد و افزود: اجتماعات فيتوپلنگتوني، شوري، دما و غيره از جمله مواردي است که در اين پايش‌ها بررسي مي‌شوند.
وفادار در ادامه نيز با اشاره به پيامدها و بيماري‌هاي احتمالي که از طريق آب دريا به انسان منتقل خواهد شد، يادآور شد: بيماري‌هاي پوستي، اثرات گوارشي مانند هپاتيت A از طريق آب به انسان منتقل مي‌شود.
مديرکل محيط زيست هرمزگان در مورد راهکار جلوگيري از اين مساله نيز گفت: کلر زدن ساده‌ترين روش براي کاهش آلودگي ميکروبي در ساحل شهر بندرعباس است و با توجه به علاقه زياد مردم بومي و گردشگران به استفاده از دريا، اين مساله بسيار مهم است که متأسفانه حداقل کار ممکن نيز انجام نمي‌شود.
وي با تاکيد بر اينکه مرگ‌ومير آبزيان يکي ديگر از اثرات اين آلودگي‌ها است، ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب استان در سال گذشته اخطاريه‌هاي متعددي به دليل ورود پساب به دريا دريافت کرده است.
اضافه مي‌شود، چندي پيش شاهد مرگ دسته‌جمعي تعداد زيادي از ماهيان سطحي در ساحل بندرعباس بوديم که علت اصلي آن هنوز اعلام نشده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن