محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844838703
پیشنهاد بازجویی از دانشمندان را توهینآمیز دانسته و رد کردهایم |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پیشنهاد بازجویی از دانشمندان را توهینآمیز دانسته و رد کردهایم
بدون پروتکل الحاقی هر چند به صورت موقت، آژانس قادر به تأیید صلحآمیز بودن برنامه هستهای ایران نبوده و این به معنای شکست کل فرآیند حل و فصل موضوع هستهای است
کد خبر: ۵۰۵۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵ - 01 June 2015
حمید بعیدینژاد عضو تیم مذاکره کننده هستهای ایران در مطلبی در اینستاگرام، به بررسی آخرین تحولات در مذاکرات هستهای پرداخته است.
به گزارش «تابناک»، بعیدینژاد در این مطلب با عنوان "واقعیت بحث PMD و اهمیت آن در مذاکرات هستهای" در صفحه اینستاگرام خود نوشته:
1- طرح روزمره بحث بازرسی از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای از موضوعاتی هستند که تقریبا هر روز توسط رسانه ها و در اظهارات مقامات رسمی و غیر رسمی سیاسی و نظامی کشور مورد اشاره قرار می گیرد که خود نشان دهنده اهمیت ویژه آن برای کشورمان میباشد. در عین حال در طرح ابعاد مختلف موضوع گاهی اشتباهاتی صورت می گیرد که نه تنها تصویر نادرستی از ابعاد این موضوع ارائه می نماید بلکه افکار عمومی را نیز دچار سردر گمی و نگرانی میکند که به تبع آن برخی ابراز نظراتی نیز در سطح کشور انجام گرفته است. هدف این یادداشت روشن ساختن برخی جنبه های موضوع برای افکار عمومی میباشد که امید است مفید واقع شود.
2- مهمترین خلط مبحثی که در بحث بازرسیها از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای صورت میگیرد، خلط بحث پی ام دی با محتوای مذاکرات هسته ای میباشد. آقای دکتر ظریف در همان ابتدای طرح موضوع بازرسیها و مصاحبه ها، در یکی از صحبتهای مطبوعاتی خود به جدایی این مباحث از محتوای مذاکرات هسته ای اشاره فرمودند اما متاسفانه چندان توجهی به آن نگردید. آقای دکتر عراقچی نیز در ذیل توضیحات مبسوطی که در چند نوبت پیرامون موضوع ارائه نمودند به این خلط مبحث اشاره نمودند. ولی ادامه نوع طرح موضوع در مقالات و سخنرانیها و موضعگیریها نشان میدهند که هنوز این خلط مبحث وجود دارد.
3- یکی از مهمترین آثار این خلط مبحث ارتباط دادن مستقیم بحث پروتکل الحاقی به موضوع بازرسیها و مصاحبه ها و شمولیت این پروتکل نسبت به امکان بازرسی از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان میباشد. در حالیکه بحث بازرسی از تاسیسات نظامی و انجام مصاحبه ها در چارچوب یک ابتکار عمل ویژه برای حل موضوع پی ام دی مطرح گردید، نه بعنوان یک چارچوب ثابت و پایدار در قالب محتوای تفاهم هسته ای که بعد بخواهد در قالب پروتکل الحاقی تعریف شود.
4- یکی از اولین اصولی که ایران و کشورهای ١+٥ از همان ابتدای مذاکرات با آن توافق داشتند این بود که در تفاهم آینده هسته ای، ایران پروتکل الحاقی را بطور داوطلبانه و موقت اجرا خواهد نمود تا مجلس شورای اسلامی در زمان مناسب خود و البته با در نظر گرفتن اجرای تعهدات طرف مقابل، نسبت به تصویب پروتکل الحاقی تصمیم لازم را اتخاذ نماید. این توافق ناظر بر تصمیم کشورمان برای به تعلیق در آوردن اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی میباشد که بدنبال ارجاع موضوع برنامه هسته ای کشورمان به شورای امنیت صورت گرفت.
طبیعی میباشد که با انعقاد یک تفاهم جامع در خصوص موضوع هسته ای کشورمان این انتظار وجود داشته باشد که ایران نیز به تصمیم قبلی خود یعنی اجرای داوطلبانه و موقت پروتکل الحاقی برگردد. با توجه به توافق کشورمان نسبت به این موضوع که در صورت حصول یک توافق جامع هسته ای، ایران با برگشتن به تصمیم قبلی خود اجرای پروتکل الحاقی را از سر خواهد گرفت، این به یکی از توافقات اصولی کشورمان با کشورهای مقابل تبدیل شده است. اهمیت این توافق آنست که بدون اجرایی شدن پروتکل الحاقی هر چند بصورت موقت، آژانس قادر به تایید صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران نخواهد بود، و این بمعنای شکست کل فرآیند حل و فصل موضوع هسته ای ایران خواهد بود.
5- اما ربط دادن موضوع بازرسیها و مصاحبه ها به مفاد پروتکل الحاقی به این موضوع ختم نشد، بلکه به طرح مباحث مختلفی نسبت به ارائه تفسیرهای مختلف از پروتکل الحاقی پیرامون شمولیت بازرسی از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای در پروتکل الحاقی انجامید، که اساسا نادرست بود. بگذارید یکبار دیگر یادآوری کنیم که پروتکل الحاقی بهیچ وجه شامل مفادی در خصوص تعهد کشورها نسبت به پذیرش بازرسی از تاسیسات نظامی خود و یا ضرورت بازجویی از دانشمندان هسته ای نمیشود. نهایت چیزی که در پروتکل الحاقی آمده است، دسترسی مدیریت شده به سایتهای غیر هسته ای با هدف انجام نمونه گیریهای محیطی برای اثبات عدم فعالیت هسته ای در سایتهای اعلام نشده میباشد. بدیهی است که کشورهای عضو آژانس حتی بر اساس توافقنامه عمومی پادمان که همه کشورهای عضو ان پی تی متعهد به پذیرش آن هستند میباید هر گونه فعالیت هسته ای خود را رسما به آژانس اعلام نمایندو وجود فعالیت هسته ای جز در برنامه های اعلام شده ممنوع میباشد. پس اگر شواهدی نسبت به وجود مواد هسته ای در تاسیسات اعلام نشده اعم از نظامی و غیر نظامی وجود داشته باشد آژانس فقط از طریق رویه های خاصی که وجود دارند میتواند در خواست دسترسی هدایت شده به آن تاسیسات نماید که کشور عضو نیز برای اثبات پایبندی خود به فقدان هر گونه برنامه هسته ای در تاسیسات اعلام نشده با انجام نمونه برداری محیطی موافقت مینماید. خوشبختانه ایران هیچگاه با چنین روشهایی مشکل نداشته است، چرا که اصولا در ایران هر گونه برنامه هسته ای در تاسیسات اعلام شده هسته ای انجام میگیرد و کشورمان هیچگاه قصدی برای انجام برنامه هسته ای در تاسیسات غیر اعلام نشده ندارد که بخواهد با رویه های تثبیت شده دسترسی مدیریت شده آژانس مشکلی داشته باشد.
٦- پروتکل الحاقی یک تفاهم ویژه با ایران نیست بلکه یک سند مهم بین المللی است که مذاکرات آن چندین سال در قالب مذاکرات میان کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی با حضور همه کشورها از جمله ایران در وین بطول انجامیده است. کشورهای جنبش عدم تعهد نقش مهمی در تدوین این سند داشتند و توانستند در مذاکرات طولانی که انجام گرفت بسیاری از زمینه های امکان سوءاستفاده از ابزارهای آژانس برای دخالت در فعالیتهای غیر هسته ای از جمله در تاسیسات نظامی را بگیرند و مفاد آنرا از متن پروتکل حذف نمایند. امروزه بیش از صد و بیست کشور به عضویت این پروتکل در آمده اند و چندین کشور نیز پروتکل را نیزامضا کرده اند که آنرا بطور موقت اجرا میکنند. بنا براین تلاش برای تفسیر پروتکل الحاقی بنحوی که بخواهد شامل تعهد کشورها به بازرسی از تاسیسات نظامی و یا انجام بازجویی از دانشمندان هسته ای بشود کاملا اشتباه میباشد، چون چنین اصولی در پروتکل الحاقی وجود ندارد.
7- اما پس ریشه بحث بازرسی از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای از کجاست؟ جواب آن این است که این ریشه در حل بحث پی ام دی است. اما پی ام دی چیست و چه موقع مطرح شده است؟
8- بحث پ ام دی ادعای کشورهای غربی در انجام برنامه نظامی هسته ای به قصد تولید و توسعه سلاح هسته ای میباشد که ریشه تاریخی آن به سالهای قبل از سال هشتاد و دو شمسی و دو هزار و سه میلادی بر میگردد. سرویس های اطلاعاتی آمریکا و کشورهای غربی همواره در سالهای اخیر ایران را متهم نموده اند که طی سالهای قبل از دو هزار و سه بخش نظامی ایران تحت هدایت برخی از فرماندهان خاص کشور درگیری پروژه مخفی گسترده ای برای تولید سلاح هسته ای بوده است. برای آنکه آن کشورها ادعای نادرست خود را نیز اثبات نمایند ملغمه ای از اطلاعات مستند به سرویسهای جاسوسی خود را به آژانس ارائه نموده اند که ایران همه آنها را ساختگی میداند. لازم به توضیح نیست که همان سالها، سالهایی است که دولت جنگ طلب آمریکا بدنبال زمینه سازی جهت دخالت در کشورهای منطقه بود که حمله به عراق نیز دقیقا با همین بهانه تلاش عراق برای دستیابی به سلاحهای کشتارجمعی صورت گرفت.
چند سال بعد "رایزنز" خبرنگار روزنامه نیویورک تایمز در کتابی که در سال دو هزار و شش در آمریکا منتشر نمود، از این امر پرده برداشت که او سندهایی را در اختیار دارد که نشان میدهند سازمان سیا برای اجرای منویات دولت آمریکا برای دخالت احتمالی در ایران نیز، پروژه ای برای مستند کردن تلاش ایران جهت دستیابی به سلاح هسته ای را بطور جدی پیگیری می کند تا در صورت قصد انجام این دخالت نظامی آنرا به تلاش ایران به تولید سلاح هسته ای مستند نماید.
-9 آمریکا و متحدین نظامی آنها در ناتو در قالب یک همکاری سازماندهی شده توسط سرویسهای اطلاعاتی سیا و موساد و با سوء استفاده کامل از سازمان منافقین، به این ترتیب پروژه ای را برای متهم ساختن ایران به دستیابی به سلاح هسته ای آغاز نمودند و در این قالب هزاران صفحه سند کتبی و عکس و تصویر ساخته و پرداخته نموده و همه را نیز به آژانس ارسال نمودند. بدین ترتیب با تکمیل ساختن این پروژه نیز با توجه به فشار کشورهای قدرتمند بر آژانس ، در سال دو هزار و یازده یعنی همزمان با اوج گرفتن خصومت علیه کشورمان با وضع شدید ترین تحریمهای یکجانبه و چند جانبه، با فشارهای سیاسی کشورهای غربی، آژانس بین المللی انرژی اتمی به ارائه یک دادخواست سیاسی علیه ایران پرداخت که در ذیل دوازده بخش اتهامات این کشورها علیه ایران را منظم و طبقه بندی نمود. این کیفرخواست سیاسی که اتهامات گسترده ای را علیه ایران مطرح می نمود در پی اثبات این ادعا بود که ادعای تلاش ایران به دستیابی به سلاح هسته ای را اولا مستند نماید و بعد آنکه آنرا با انتشار آن به صورت گزارش مدیر کل آژانس رسمیت بدهد.
10- هیچ تردیدی در اینکه حل و فصل اتهامات ساختگی علیه ایران فقط در یک تفاهم سیاسی ممکن است وجود ندارد، وگرنه بحث و بررسی این موضوع هر چقدر هم که طول بکشد نمیتواند به رفع این اتهامات کمکی نماید. طرفهای مذاکرات هسته ای ایران نیز با درک همین اصل، در جریان مذاکرات پیشنهاد نمودند که ایران و ١+٥ راه حلی برای این موضوع بیابند، چون آنها هم انگیزه داشتند که همزمان با حصول تفاهم جامع هسته ای با ایران، موضوع اتهام تلاش برای دستیابی به سلاح هسته ای را نیز حل و فصل نمایند.
بر این اساس پیشنهاد نمودند که ایران با اتخاذ برخی اقدامات مشخص، امکان حل و فصل نهایی موضوع را فراهم نماید. منظور آنها این بود که ایران به انجام برخی اقدامات مشخص که ایران و اعضای ١+٥ با توافق مشترک در مذاکرات آنهارا مشخص می نمودند، مبادرت مینمود و بعد بدون آنکه پیگیری دیگری از سوی آنها صورت بگیرد، پرونده این موضوع برای همیشه در آژانس بسته میشد. ایران اعلام کرد که با آنکه ایران مبنای موضوع این پرونده را ساختگی میداند ولی برای کمک به حل موضوعی که چندین سال است که بین ایران و آژانس موضوع مناقشه است، از نظر روش کار این هدف را قابل حصول میداند اما توافق در خصوص آن به این امر بستگی دارد که اقداماتی که از ایران انتظار میرود چه اقداماتی باشد. آنها قول دادند که این موضوع را با توجه به حساسیت ویژه آن در سطح کشورهای ١+٥ بحث و هماهنگ نموده و در موقع مقتضی نظر نهایی خود را به ایران اطلاع دهند.
11- در دور ماقبل صدور بیانیه مطبوعاتی در لوزان، کشورهای ١+٥ طرحی را به ایران ارائه نمودند که شامل بازرسی از چند نقطه محدود از جمله دو تاسیسات نظامی و انجام مصاحبه با تعدادی از مقامات نظامی و متخصصین هسته ای بود که اسامی آنها به انواع مختلف به صورت مستقیم و غیر مستقیم در گزارش آژانس مطرح شده بود. آنها مطرح نمودند که در صورت اعطای دسترسی به این محلها و امکان فراهم نمودن مصاحبه آژانس با این افراد از نظر آنها پیگیری بحث اتهامات گذشته علیه ایران پایان می یابد. به محض طرح این پیشنهاد، ایران با شدیدترین وجه ممکن این پیشنهاد را توهین آمیز دانسته و آنرا را رد نمود و اعلام کرد که حتی حاضر به دریافت رسمی آن نیز نیست. در عین حال کشورهای ١+٥ از نمایندگان ایران درخواست نمودند که علیرغم مخالفت صریح خود نظر ١+٥ را به مقامات ایران ارائه نمایند.
12- عکس العمل شدید مقام معظم رهبری در رد درخواست این کشورها برای بازرسی از تاسیسات نظامی و مصاحبه با دانشمندان ایرانی واکنشی کاملا صحیح و دقیق بود. تیم مذاکره کننده هسته ای افتخار میکند که با درک کامل موضع نظام و رهبری همین موضع را حدود سه ماه پیش بمحض دریافت پیشنهاد به طرف مقابل اعلام نموده بود. این یکی دیگر از برگه های افتخار آمیز تلاش تیم مذاکره کننده هسته ای است که طرف مقابل مذاکرات ما نیز برای چندمین بار برایش ثابت شده باشد که موضعی که اعضای تیم مذاکراتی به آنها اعلام مینمایند، برگرفته از برداشتهای شخصی آنها نیست بلکه منبعث از درک عمیق آنان نسبت به مواضع اصولی نظام و رهبری معظم آن میباشد.
١٣- متاسفانه در حالیکه مواضع قدرتمندانه تیم مذاکرات هسته ای در سطح بالای مسؤولین عالی نظام مورد تقدیر قرار گرفت، عده ای از افراد غیر مطلع از تحولات پیرامون این موضوع، به جای تقدیر از تیم مذاکرات هسته ای کشورمان، انگار فرصت را برای عقده گشایی مغتنم دیدند و بدون آگاهی از روند طرح موضوع که بصورت کامل به مقامات عالی نظام گزارش شده بود، شدیدترین حملات را علیه تیم هسته ای کشورمان تدارک دیدند و به قول معروف فریادهایی که باید بر سر ارائه دهندگان طرح می کشیدند، ناجوانمردانه بر سر اعضای تیم مذاکرات هسته ای کشیدند، تظاهرات طراحی کردند و بی محابا خواستار قطع مذاکرات شدند. هر چند با توجه به آنکه مقامات عالی نظام در جریان همه این تحولات و موضع اصولی و شجاعانه تیم مذاکرات هسته ای کشورمان قرار دارند، این مخالفتها، وارد آوردن تهمتها، و عقده گشاییها کوتاه مدت خواهند بود، اما به طرح برخی نگرانیها در سطح افکار عمومی دامن میزند که نتیجه آن چیزی جز بی اعتمادی به نهادهای اصلی کشور نیست.
14- از همگان انتظار میرود با درک شرایط خطیر کشور و در سال همدلی بین دولت و ملت، دست به دست هم دهند به مهر و ضمن دفاع از اصول و حقوق اساسی کشور، به مسؤولین کشور یاری برسانند تا در این برهه حساس مذاکرات هسته ای را تحت هدایت مقامات عالی نظام جمهوری اسلامی بویژه مقام معظم رهبری که با دقت و هوشیاری بر جریان مذاکرات اشراف دارند، بطور موثری پیش ببرد تا انشاالله اگر توافقی بدست آید، توافق ضامن حفظ حقوق اساسی ملت بزرگ ایران باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
ولایتی: اجازه بازجویی از دانشمندان را نمیدهیم |اخبار ایران و جهان
ولایتی اجازه بازجویی از دانشمندان را نمیدهیم رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به ادامه مذاکرات مصمم است گفت ایران در زمینه مذاکرات هستهای زیر بار هیچ تحمیلی نخواهد رفت و اجازه بازجویی از دانشمندان هستهای را نمیپذیرد کد خباجازه بازجویی از دانشمندان و بازرسی از هیچ مراکز نظامی را نخواهیم داد |اخبار ایران و جهان
اجازه بازجویی از دانشمندان و بازرسی از هیچ مراکز نظامی را نخواهیم داد باز در مذاکرات حرفهای تازهای میزنند در مورد بازرسیها ما گفتیم که اجازه نمیدهیم از هیچ یک از مراکز نظامی هیچگونه بازرسی از سوی بیگانگان انجام شود میگویند اجازه مصاحبه با دانشمندان هستهای باید داده شود ااعتراض یک سوم میلیاردرها به قطع یارانه/ ادعای هاینونن در باره دیدار با دانشمندان ایرانی/ گلایه ناطق از سواد طل
اعتراض یک سوم میلیاردرها به قطع یارانه ادعای هاینونن در باره دیدار با دانشمندان ایرانی گلایه ناطق از سواد طلاب به آیتالله مکارم هاشمی نمیشود گفت ماهواره نبینید عابربانک به دنبال اهلی شدن در کوه و کمر رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یاروایت بذرباش از لیست ۲۳نفره آمریکاییها برای بازجویی |اخبار ایران و جهان
روایت بذرباش از لیست ۲۳نفره آمریکاییها برای بازجویی عضو هیأت رئیسه مجلس از قرار گرفتن نام علی شمخانی فریدون عباسی و کامران دانشجو در لیست ۲۳ نفره آمریکاییها برای بازجویی خبر داد و گفت آنها از دبیر شورای عالی امنیت ملی و فرماندهان نظامی کشورمان قصد بازجویی دارند کد خبر ۵۰۵۰اعتراض یک سوم میلیاردرها به قطع یارانه/ گلایه ناطق از سواد طلاب به آیتالله مکارم/ ادعای هاینونن در باره دیدار
اعتراض یک سوم میلیاردرها به قطع یارانه گلایه ناطق از سواد طلاب به آیتالله مکارم ادعای هاینونن در باره دیدار با دانشمندان ایرانی هاشمی نمیشود گفت ماهواره نبینید عابربانک به دنبال اهلی شدن در کوه و کمر رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا۴ پيشنهاد به تيم مذاکرهکننده هستهاي |اخبار ایران و جهان
۴ پيشنهاد به تيم مذاکرهکننده هستهاي به اذعان کارشناسان و افراد مطلع از جمله آقاي ابراهيم کارخانه اي رئيس کميته هسته اي مجلس شوراي اسلامي ايران در مذاکرات هستهاي با 1 5 و نشست لوزان به طرف غربي 44 تعهد و امتياز احتمالي داده است اما در مقابل انتظار لغو تحريمها را دارد که هدو دانشمندان ایرانی که اصلیترین هدف غربیها برای مصاحبه هستند |اخبار ایران و جهان
دو دانشمندان ایرانی که اصلیترین هدف غربیها برای مصاحبه هستند رهبر انقلاب در جریان سخنرانی اخیر در دانشگاه امام حسین ع پذیرش بازجویی بیگانگان از دانشمندان ایرانی را به عنوان یک خط قرمز مطرح کردهاند همزمان با انتشار اخباری متفاوت در باره درخواستهای غرب در این حوزه اطلاعاتماجرای مصاحبه با دانشمندان هسته ای در دولت قبل و ادامه واکنش ها |اخبار ایران و جهان
ماجرای مصاحبه با دانشمندان هسته ای در دولت قبل و ادامه واکنش ها فارغ از اینکه درباره این موضوع حق با کدام طرف است باید این موضوع نیز در نظر گرفته شود که در این مرحله حساس از مذاکرات موضوعات فرعی تبدیل به موضوعات اصلی نشود و منافع ملی فدای منافع حزبی و شخصی برخی افراد که توافق رامستندات موافقتاحمدینژاد با مصاحبه دانشمندان |اخبار ایران و جهان
مستندات موافقتاحمدینژاد با مصاحبه دانشمندان احمدینژاد که امروز سخنان محمدجواد ظریف در مورد انجام مصاحبه در دولتش را تکذیب میکند آنروز بهصراحت جواب داده چراکه نه ما به آنها اجازه میدهیم بنشینند و گفتوگو کنند تا ببینیم آنها چه ظرفیتهایی میتوانند ایجاد کنند کد خبر ۵۰عراقچی:پیشرفت در نگارش متن توافق کند است |اخبار ایران و جهان
عراقچی پیشرفت در نگارش متن توافق کند است کد خبر ۵۰۲۴۱۸ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۲۲ - 22 May 2015 معاون وزیر خارجه ایران پیشرفت در نگارش متن توافق هستهای را بسیار کند خواند به خبرگزاری ایسنا سیدعباس عراقچی مذاکرهکننده ارشد هستهای ایران روز جمعه اعلام کرد در سه روز گآمریکا: هواپیماهای جدید ماهان قابل مصادره هستند! |اخبار ایران و جهان
آمریکا هواپیماهای جدید ماهان قابل مصادره هستند کد خبر ۵۰۲۳۷۵ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۹ - 22 May 2015 بیانیهای که وزارت خزانهداری آمریکا منتشر کرده نشان میدهد تحریمهای تازهای که علیه ۲ شرکت عراقی و اماراتی وضع شده به بهانه نقض تحریمهای ضدتروریسم ایران و نه تتفاوت پول ندادن احمدینژاد و روحانی به شهرداری/ ادامه ادعاهای عجیب حمید روحانی علیه هاشمی/ موافقت 64 درصدی با
تفاوت پول ندادن احمدینژاد و روحانی به شهرداری ادامه ادعاهای عجیب حمید روحانی علیه هاشمی موافقت 64 درصدی با بیطرفی تلویزیون نگاه عراقی به نشستن ظریف و کری جستوجو برای یافتن پدر مجری معروف رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمترتأکیدتهران ومسکو بر توقف فوری حملات در یمن |اخبار ایران و جهان
تأکیدتهران ومسکو بر توقف فوری حملات در یمن تهران ومسكوبرگزاري مذاكرات ژنو رادر سايه تداوم حملات نظامي وعدم برقراري آتش بس اقدامي ناكافي خوانده وبر ضرورت توجه به نظرات همه گروههاي يمني وتوقف فوري حملات نظامي درآستانه مذاكرات ژنو تاكيد کردند کد خبر ۵۰۲۴۱۹ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱تفاوت بودجه ندادن احمدینژاد و روحانی به شهرداری/ ادامه ادعاهای عجیب حمید روحانی علیه هاشمی/ موافقت 64 درصدی ب
تفاوت بودجه ندادن احمدینژاد و روحانی به شهرداری ادامه ادعاهای عجیب حمید روحانی علیه هاشمی موافقت 64 درصدی با بیطرفی هستهای تلویزیون نگاه عراقی به نحوه نشستن ظریف و کری جستوجو برای یافتن پدر مجری معروف رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستندزلزله 3.5 ریشتری شیروان را لرزاند |اخبار ایران و جهان
زلزله 3 5 ریشتری شیروان را لرزاند زمین لرزه ای به بزرگی 3 5 درجه در مقیاس امواج درونی زمین ریشتر شامگاه جمعه حوالی شهر شیروان در استان خراسان شمالی را لرزاند کد خبر ۵۰۲۴۲۹ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۱۴ - 22 May 2015 زمین لرزه ای به بزرگی 3 5 درجه در مقیاس امواج درونی زمهماهنگی ایران با صلیب سرخ در اعزام کمکها به یمن |اخبار ایران و جهان
هماهنگی ایران با صلیب سرخ در اعزام کمکها به یمن دبیر کل جمعیت هلال احمر گفت در حال هماهنگی با صلیب سرخ جهانی هستیم تا باحصول اطمینان از امنیت مسیر کمک های بشر دوستانه ایران را در بندر الحدیده تحویل مردم مظلوم یمن دهیم کد خبر ۵۰۲۴۲۱ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰ ۳۶ - 22 Maتصویر پاریس در خاورمیانه تخریب شده است |اخبار ایران و جهان
تصویر پاریس در خاورمیانه تخریب شده است به اعتقاد علی آهنی سفیر ایران فرانسوا اولاند با سفر به عربستان سعودی در ابتدای ماه جاری یک پیروزی سیاسی به این کشور تقدیم کرد کد خبر ۵۰۲۴۵۰ تاریخ انتشار ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳ ۵۴ - 22 May 2015 به اعتقاد علی آهنی سفیر ایران فرانسوا اولاند-
سیاسی
پربازدیدترینها