تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بركت در مال كسى است كه زكات بپردازد، به مؤمنان مدد و يارى رساند و به خويشاوندان كمك نما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820166567




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کم بارش ترین استان های کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کم بارش ترین استان های کشور




رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی گفت: در این مدت استان های هرمزگان با ۶۷ درصد کاهش، بوشهر با ۵۵ درصد و سیستان و بلوچستان با ۴۸ درصد کم بارش ترین استانها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده اند.





خبرگزاری مهر: رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از افزایش ۱۷ درصدی بارندگی در تهران از ابتدای سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته و کاهش ۱۷ درصدی بارندگی نسبت به میانگین بلند مدت خبر داد.

شاهرخ فاتح افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تا سوم خرداد ۹۴ میزان بارندگی در کشور ۱۸۸.۴ میلی متر بوده که این میزان نسبت به سال گذشته که برابر ۲۰۹.۲ میلیمتر بوده ۱۰ درصد کاهش و نسبت به میانگین بلند مدت که ۲۲۵.۱ میلی متر بوده ۱۶.۳ درصد کاهش نشان می دهد.

به گفته وی، در این مدت میزان بارندگی در تهران ۲۲۶.۳ میلی متر بوده که این میزان نسبت به سال گذشته که برابر ۱۹۳.۱ میلی متر بوده ۱۷.۲ درصد افزایش و نسبت به میانگین بلندمدت که ۲۷۲.۷ میلیمتر بوده ۱۷ درصد کاهش نشان می دهد.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی اظهار داشت: از ابتدای سال زراعی جاری تا سوم خردادماه، کم بارش ترین استانها نسبت به میانگین بلندمدت هرمزگان با ۵۴ درصد کاهش، بوشهر ۴۸ درصد و سیستان و بلوچستان با ۳۶ درصد کاهش بوده اند.

فاتح تصریح کرد: در این مدت استان های هرمزگان با ۶۷ درصد کاهش، بوشهر با ۵۵ درصد و سیستان و بلوچستان با ۴۸ درصد کم بارش ترین استانها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده اند.

وی افزود: از ابتدای سال زراعی جاری تا سوم خرداد استان های گیلان با ۳۱ درصد افزایش، آذربایجان شرقی ۲۸ درصد و اردبیل ۲۶ درصد پربارش ترین استانها نسبت به میانگین بلندمدت بوده اند.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی تاکید کرد: در این مدت استان های اردبیل با ۵۴ درصد افزایش، سمنان ۴۱ درصد و آذربایجان شرقی با ۳۸ درصد افزایش پربارش ترین استان ها نسبت به سال گذشته بوده اند.






تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن