تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798481869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش سی.ان.ان از آنچه آمریکایی‌ها به اشتباه از ایران در ذهن دارند /نسل ایرانی برآمده از تکنولوژی، تحصیلکرده و متمایل به غرب هستند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: گزارش سی.ان.ان از آنچه آمریکایی‌ها به اشتباه از ایران در ذهن دارند /نسل ایرانی برآمده از تکنولوژی، تحصیلکرده و متمایل به غرب هستند
ساعت 2 و 30 دقیقه ظهر، زمانی که به فرودگاه شهر شیراز در ایران رسیدم، مقام ایرانی در بخش کنترل پاسپورت با لبخندی گفت: خوش آمدید.
به گزارش نامه نیوز لیندا میسون، از مقامات دانشگاه هاروارد خاطره خود از سفر به ایران را منتشر کرده است که سایت شبکه خبری سی.ان.ان آن را با تیتر «آنچه ما به اشتباه درباره ایران فهمیده ایم»، منتشر کرده است که بخشی هایی از آن را در ادامه می خوانید:

ساعت 2 و 30 دقیقه ظهر، زمانی که به فرودگاه شهر شیراز در ایران رسیدم، مقام ایرانی در بخش کنترل پاسپورت با لبخندی گفت: خوش آمدید. این کلمات نخستین کلماتی نبودند که من انتظار داشتم در کشوری که به خاطر شعار «مرگ بر آمریکا» معروف است، بشنوم. اما خوش آمد گویی تنها یکی از خاطراتی است که من از سفر اخیرم به ایران به خاطر دارم، چرا که برداشت آمریکایی ها از ایران اغلب فاصله زیادی با واقعیت دارد.

ماه پیش، به همراه گروهی از فعالان اقتصادی که به تجارت و فرهنگ در ایران علاقه مند بودند، راهی ایران شدیم. به عنوان بخشی از این سفر، ما به شهرهای بزرگ این کشور از جمله، تهران، اصفهان، شیراز و قم سفر کردیم و دسترسی گسترده ای به فعالان اقتصادی و رهبران مذهبی، مقامات دولتی، کارآفرینان، افراد آکادمیک، دانشجویان، هنرمندان و مردم عادی داشتیم. 

بیشتر زمانی که با ایرانیان سپری کردم دیدم که چگونه برداشت ما در آمریکا درباره ایران همچنان متاثر از حوادث سفارت آمریکا در تهران در سال 1979 است و همچنین سال های پس از آن و سخنان محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق ایران است. این دقیقا خلاف حقیقت است و باید گفت که ایران یک کشور جوان، مدنی، تحصیلگرده و با جمعیت فزاینده متمایل به غرب است که خواستار تبدیل شدن به بخشی از جامعه بین المللی هستند.

خوب است که به آمار و ارقام نگاهی بیندازیم: دو سوم از جمعیت ایران زیر 35 سال هستند که میانگین سنی آنها 29 است. استانداردهای تحصیلی بسیار بالااست و دانشگاه ها در ایران به ویژه در مهندسی و ریاضی بسیار قوی هستند. همچنین 60 درصد از دانشجویان ایرانی زن هستند و 50 درصد از دانشجویان مهندسی را تشکیل می دهند. علاوه بر آن ایرانیان درباره دیگر کشورها به شدت کنجکاو هستند و برآوردها نشان می دهد که 55 هزار دانشجوی ایرانی سالانه در خارج از کشور تحصیل می کنند که آمریکا یکی از مقاصد برتر آنها است.

همه این موارد منجر به آن شده است که ایران تبدیل به یک کشور با فناوری حقیقی شود، تلفن های همراه همه جا هستند  و در حدود 40 میلیون تلفن هوشمند در دست مردم است که اغلب از ترکیه و یا امارات متحده عربی و علی رغم تحریم ها وارد این کشور شده اند. درست است که فیس بوک و توییتر رسما ممنوع هستند اما همچنان میلیون ها کاربر فیس بوک در ایران از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند.

جوانان در ایران، این نسل برآمده از تکنولوژی علاوه بر آن نسبت به نسل پیش از خود، بیشتر طرفدار آمریکا هستند.

طی سفرم به ایران، از ایرانیانی که ملاقات کردم پرسیدم که چرا به نظر می رسد احساسات قوی متمایل به آمریکا در میان جوانان وجود دارد، در پاسخ گفتند که به این خاطر که جامعه ما باز است، قوانین ما  ضامن آزادی و جامعه مدنی است، به خاطر اقتصاد قوی البته به دلیل فیلم و موسیقی ما. در مقابل ما به هرجایی که سفر می کنیم با ما به گرمی رفتار می شود.

ظهر روز جمعه ما به سمت پارک لاله، یکی از بزرگترین پارک ها در مرکز شهر تهران رفتیم. همه ادارات و مدارس روز جمعه تعطیل هستند و بسیاری از خانواده ها به پارک ها می آیند و وقتی که به اطراف پارک نگاه میکردم احساس می کردم که در پارک مرکزی نیویورک هستم. زوج ها درحالی که دست یکدیگر را گرفته اند قدم میزنند و یا روی نیمکت ها نشسته اند، خانواده یا بساط پیک نیک را پهن کرده اند یا فرزندانشان را در زمین بازی همراهی می کنند. جوانان چه دختر و چه پسر با یکدیگر والیبال، بدمینتون و یا پینگ پونگ بازی می کنند.




۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن