تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829791642




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت به فکر شغل براي کشاورزان باشد!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۱۸ب.ظ)
دولت به فکر شغل براي کشاورزان باشد! موج - با افزايش قيمت سوخت و ابطال کارت هاي سوخت ماشين هاي کشاورزي هنوز معلوم نيست دولت سهميه سوخت براي کشاورزان تعيين مي کند يا نه؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، افزايش مکانيزه شدن مراحل توليد کشاورزي از اولويت هاي مهمي است که هميشه بر آن تاکيد شده است. اين روند مي تواند هزينه هاي توليد را کاهش داده و از طرفي به تسريع توليد و افزايش آن مي انجامد. با جمع شدن کارت هاي سوخت ادوات کشاورزي و افزايش قيمت گازوئيل از ليتري 250 تومان به ليتري 300 تومان، بايد ديد دولت چه تدابيري براي کشاورزان و توليدکنندگان در نظر مي گيرد. ظاهرا در مجلس هنوز بر سر اين موضوع صحبتي نشده است. لزوم اين موضوع از آنجا بيشتر معلوم مي شود که بدانيم جمع زيادي از کشاورزان، خرده پا و خرده مالک هستند و هنوز چاه کشاورزي آنان با سوخت گازوئيل مي چرخد. معلوم نيست دولت سهميه اي براي اين کشاورزان در نظر گرفته است يا نه؟ از طرفي کشاورزاني که مجهز به ادوات مکانيزه کشاورزي هستند نيز مشخص نشده که بعد از ابطال کارت سوخت ماشين هاي کشاورزي خود بايد چه کنند؟
هدايت الله ميرمراد زهي، عضو کميسيون کشاورزي و منابع طبيعي مجلس، در اين زمينه به موج مي گويد: «هنوز در مجلس و دولت بحث بر سر اختصاص سهميه سوخت براي کشاورزان نشده است، اما؛ روشن است که اگر سهميه سوخت براي اين دسته از کشاورزان در نظر گرفته نشود نخواهند توانست محصول توليدي داشته باشند.»
علاوه بر آن کشاورزاني که ماشين هاي مکانيزه دارند وقتي قيمت سوخت براي آنها گران تمام شود، توليد نمي کنند. کشاورزي از آن دسته مشاغلي است که اگر پيش نيازهاي آن فراهم نباشد کشاورز رغبتي براي آن پيدا نمي کند. مثل دامداري که اگر علوفه و هزينه دام و امکانات براي آن مهيا نشود، يا محدود مي شود و يا اينکه دامدار ورشکسته خواهد شد. بنابراين دولت با سياست هاي افزايش قيمت سوخت و ابطال کارت هاي سهميه سوخت بايد منتظر بيکاران ديگري باشد. بيکاراني که لزوما تحصيلات ندارند. يا مجبورند کاگري کنند يا آنهايي که دستشان به دهنشان مي رسد در بازار آزاد فعاليت کنند. با اين حساب معلوم نمي شود که تکليف بخش توليد در کشاورزي چه خواهد شد؟ چرا که اين اولين بار نيست که قيمت سوخت بالا رفته است. از طرفي با وجود کم آبي و هشدارهايي که به کشاورزان مي دهند معلوم نيست آب چاه هاي کشاورزي بايد با کدام سوخت بالا بيايد. اگر قرار بايد با سوخت گرانتر بالا بيايد شايد کشاورز ترجيح دهد که کارش را رها کند. اين مسأله را درکنار ماليات هايي بگذاريد که براي چاه هاي کشاورزي مي بندند. اين مسأله را در کنار دلال هايي بگذاريد که قيمت محصول کشاورز را ارزان تر از آن چه هست مي خرند و گران تر به دست مصرف کننده مي رسانند. اين را در کنار اين مسأله بگذاريد که واردات محصولات کشاورزي کمر توليد را شکسته است و البته که بايد مباحث کشاورزهراسي و بحران آب را هم به آن اضافه کرد. از اين بابت است که بايد دولت سهميه ويژه اي براي کشاورزان در نظر بگيرد و به آنها اطمينان دهد که جايگزيني براي کارت هاي سوخت ابطال شده قرار مي دهد. آيا قرار است صرفا وارد کننده محصولات کشاورزي باشيم؟ آيا قرار است که کشاورزان هم به جمع بيکاران در شهرهاي بزرگ و به خصوص تهران بپيوندند؟ پس اگر اين طور است دولت از همين الان به فکر شغل براي کشاورزان متضرر باشد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن