واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فرمانداریزد: کاهش 30 درصدی سرقت با راه اندازی کمپ های ترک اعتیاد اجباری در یزد خبرگزاری پانا:فرماندار یزد با اشاره به راه اندازی کمپ ترک اعتیاد اجباری در ماههای پایانی سال گذشته، گفت: بنابر آمارهای ارائه شده از سوی نیروی انتظامی با اجرای این طرح و جمع آوری معتادین خیابانی 30 درصد کاهش سرقت در شهرستان را شاهد بوده ایم.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد ساعت 11:22
به گزارش خبرگزاری پانا، محمود شاکری شمسی در جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان یزد، با بیان اینکه بروز بسیاری از ناهنجاری و بزه های اجتماعی ناشی از رواج اعتیاد در جامعه است، افزود: در سطح بین المللی هیچ کشوری به مانند جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با توزیع و انتشار مواد مخدر هزینه و شهید نداده است.
وی از تدوین نهایی طرح پیشگیرانه اعتیاد در این شهرستان تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: مبارزه با این پدیده اجتماعی همواره مورد تاکید و نظر مسوولان کشور بوده است.
فرماندار یزد با اعلام اینکه طرح ایجاد این کمپ از سوی شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به ستاد استان اعلام و تصویب شده است، خاطرنشان کرد: انتظار داریم در سال جاری نیز با تعامل هر چه بهتر و ارائه نظرات کارشناسی تر از سوی اعضای ستاد، برخی از مسائل و مشکلات را در این زمینه کاهش دهیم.
رییس شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان یزد با بیان اینکه امر پیشگیری کم هزینه تر و تأثیرگذاری آن بیشتر است، اظهار کرد: مصوبات شورای شهرستان باید براساس اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.
شاکری شمسی اضافه کرد: طرح پیشگیرانه با محوریت اداره بهزیستی در حال تدوین نهایی است که قطعا با حمایت مسوولان ستان اجرای این طرح در سطح کشور نیز امکان پذیر خواهد بود.
فرماندار یزد از ادارات عضو شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان خواست تا دیدگاه ها و نظرات خود را به منظور تدوین و جمع بندی نهایی این طرح به دبیرخانه ستاد اعلام تا در یک ماه آینده به عنوان یک طرح جامع و کامل به استان فرستاده شود.
شاکری شمسی با تاکید به اینکه اجرای طرح ها نباید قائم به شخص باشد، گفت: گاهی شاهد این هستیم که برخی از طرح ها و سیاست ها با توجه به جابجایی مدیران در مسیر اجرا نیز با مشکلاتی مواجه می شود، که در این راستا باید با ارائه نقشه راه کارشناسی شده، اقدامات مداوم و ثأثیرگذار در جامعه صورت پذیرد.
این مسوول با بیان اینکه این طرح از پشتوانه بحث علمی به روز به نام swot بهره مند است ، افزود: این روش در واقع به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت و برنامه ریزی است که نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها را در نظر می گیرد.
فرماندار یزد تاکید کرد: در کلیه سطوح این طرح بین دستگاه های اجرایی تقسیم کار صورت گرفته و برنامه عملیاتی ارائه شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر 80 درصد نگرانی و دغدغه خانواده ها مربوط به بحث اعتیاد و مواد مخدر است، گفت: ما نیز به عنوان مسوولان اجرایی باید به همین اندازه خانواده نسبت به این پدیده دغدغه داشته باشیم.
علی روستایی با بیان اینکه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر استان با شورای شهرستان یزد همکاری لازم را دارد، خواستار پیگیری جدی مصوبات جلسات توسط اعضای شورا شد.
براساس آمار مراکز درمانی اعتیاد، 40 هزار معتاد در استان یزد وجود دارد که حدود 200 هزار نفر از جمعیت استان به نوعی با عوارض و آسیب های مواد مخدر درگیر هستند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]