تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):اى آن كه يادش مايه شرافت و بزرگى ياد كنندگان است و اى آن كه سپاسگزاريش موجب دست يافت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804783543




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دخالت کشورهای مداخله‌گر غیر آسیایی، عامل بخش عمده‌ای از مشکلات و معضلات آسیا


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ولایتی در اولین اجلاس سالانه "سیکا" مطرح کرد
دخالت کشورهای مداخله‌گر غیر آسیایی، عامل بخش عمده‌ای از مشکلات و معضلات آسیا
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آسیا نقش و جایگاه مهمی را در ایجاد صلح و امنیت در جهان ایفا می‌کند و به یقین در دهه آینده، محور توسعه و امنیت جهانی خواهد بود.

دخالت کشورهای مداخله گر غیر آسیایی ، عامل بخش عمده ای از مشکلات و معضلات آسیا/نقش سازنده سیکا در مبارزه با افراطی‌گری
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، علی‌اکبر ولایتی رئیس‌ مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنرانی خود در اولین اجلاس سازمان‌های غیر دولتی و مطالعاتی کشورهای عضو "سیکا" که صبح امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، با اشاره به نقش و اهمیت جایگاه آسیا و دارابودن دیدگاههای الهی، عرفانی، انسانی و همچنین در اختیار داشتن منابع غنی و ارزشمند طبیعی در این منطقه گفت: آسیا نقش و جایگاه مهمی را در ایجاد صلح و امنیت در جهان ایفا می‌کند و به یقین در دهه آینده، محور توسعه و امنیت جهانی خواهد بود.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با اشاره به ضرورت بررسی دقیق و آسیب‌شناسی مشکلات و معضلات موجود منطقه به عوامل خارجی و اقدامات برخی کشورهای غربی اشاره و تصریح کرد: آسیب‌شناسی این موضوع در مناطقی از آسیا که دچار فقر، عدم امنیت، حضور گروه‌های افراطی و تروریستی در منطقه و مصائب متعدد فرهنگی و اجتماعی است از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و می‌توان یکی از مهمترین این عوامل را دخالت برخی کشورهای غربی دانست که اهداف  سلطه‌جویانه و مداخله‌گرانه خود را دنبال می‌کنند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین رابطه اضافه کرد: اینگونه سیاست‌های مداخله‌گرانه، موجبات بر هم‌زدن نظم و امنیت منطقه را فراهم کرده و شاهد هستیم که در کشوری مانند سوریه با حمایت از تروریسم و افراط‌گرایی از سوی کشورهای غیرآسیایی و با همکاری برخی کشورهای آسیایی، دولت و مردمی مستقل مورد تهاجم قرار می‌گیرند و نمونه‌های دیگر آن را در عراق و یمن نیز شاهد هستیم.
وی در ادامه، انتخاب شعار این کنفرانس را هوشمندانه و دقیق توصیف کرد و ابراز داشت: همانگونه که به منظور حفظ امنیت و صلح در منطقه از کشورهای مستقل و مردم مظلوم و مورد تجاوز بیگانگان و تروریسم حمایت می‌کنیم، کماکان در جهت تحقق شعار این کنفرانس و نقشی که کشورهای آسیایی می‌توانند ایفا کنند، همراهی و مساعدت خود را برای رشد و توسعه آسیا ادامه خواهیم داد و ضروری است تا همه کشورهای این حوزه  تلاش و اهتمام لازم را داشته باشند. 
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل به موضوع افراط‌گرایی و تروریسم در منطقه هم اشاره کرد و افزود: خطر توسعه افراط‌گرایی و تروریسم می‌تواند به آسیای مرکزی و در امتداد آن نیز راه یابد و همانگونه که تاکنون از مبارزه با جریانات تکفیری، افراط‌گرایی و تروریسم در منطقه حمایت کرده‌ایم، آماده همکاری با دیگر کشورهای مستقل منطقه بوده و "سیکا" می‌تواند چهارچوب مناسبی برای همکاری و معاضدت میان یکدیگر در برابر اینگونه جریانات قلمداد شود تا در کنار همکاری‌های مختلفی که برای رشد و توسعه در منطقه داشته‌ایم در خصوص امنیت نیز گام‌های مثبت و ارزشمندی برداشته شود.
وی در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت تقویت دبیرخانه برای دستیابی به اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده، آمادگی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مطالعات راهبردی و استراتژیک اعلام کرد.
 ولایتی که به منظور شرکت در این اجلاس به پکن سفر کرده با تعدادی از مقامات این کشور ملاقات و از مراکز مطالعاتی، پژوهشی و اقتصادی بازدید کرد.
گفتنی است در این سفر،  فروزش معاون مرکز تحقیقات، صفری سفیر سابق جمهوری اسلامی ایران در چین و سعید محمدی مشاور مرکز، ولایتی را همراهی می‌کنند. 
ایده برگزاری اولین اجلاس سالانه سازمان‌های غیردولتی و مطالعاتی کشورهای عضو "سیکا" سال گذشته و در جریان برگزاری اجلاس سران در شانگهای از سوی رئیس‌جمهور چین مطرح و با استقبال کشورهای شرکت‌کننده روبرو شد.
این اجلاس  با عنوان  "تعامل و تدابیر اعتمادسازی در آسیا" از روز دوشنبه هفته جاری (4 خرداد) به مدت دو روز در شهر پکن برگزار می‌شود.
حدود 200 نفر از اعضای دولت‌های عضو، سیاستمداران، مسئولان نهادهای غیر دولتی و مطالعاتی ، سفرای خارجی مقیم چین و همچنین  کارشناسان بین‌المللی در نشست دو روزه پکن حضور خواهند داشت.
طرح ایجاد نشست سران تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا "سیکا" در اکتبر سال ۱۹۹۲ میلادی در چهل و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سوی "نورسلطان نظربایف" رئیس جمهور قزاقستان به منظور ارتقای روابط دوجانبه و همکاری میان کشورهای آسیایی با هدف ایجاد ثبات و برقراری امنیت در منطقه مطرح و این سازمان در سال ۱۹۹۶ به طور رسمی تشکیل شد.
نشست سران "سیکا" هر ۴ سال یک بار و اجلاس وزرای خارجه هر ۲ سال یک بار برگزار می‌شود.
سازمان "سیکا" در حال حاضر  ۲۲ عضو دارد و در برگیرنده ۱۲ عضو ناظر مشتمل بر سازمان‌های بین‌المللی همچون سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری در اروپا، اتحادیه عرب و تعدادی از کشورها از جمله مالزی، اندونزی، ویتنام، ژاپن، اوکراین و آمریکا است.
اولین و دومین اجلاس سران سیکا در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ در شهر آلماتی پایتخت قزاقستان و اجلاس سوم در سال ۲۰۱۰ در استانبول ترکیه برگزار شد.
ریاست اجلاس سیکا از سال 2014 تا 2016  در اختیار چین است و ایران، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، کره جنوبی، چین، روسیه، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و تایلند از جمله اعضای این سازمان هستند.
انتهای پیام/


اخبار مرتبط

انتظار یک طرح برای تصویب/ طرح استانی شدن انتخابات به شورای نگهبان می‌رسد؟
مدیریت شدن توسط پول به‌جای مدیریت کردن آن در مقاطع افزایش قیمت نفت
توسعه عمق نفوذ گفتمان ایرانی و واکنش‌های رژیم آل‌سعود/دومینوی رکودی اقتصادی برای اعراب مرتجع در راه است




۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن