واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۴ خرداد ۱۳۹۴ (۱۳:۴۹ب.ظ)
استاندار گيلان تاکيد کرد: استفاده صنعتي از چاي هاي سنواتي موجود در انبارها موج-رشت-استاندار گيلان گفت: چاي هاي سنواتي موجود در انبارها بايد در غير از فصل توليد به عنوان استفاده صنعتي و چاي غيرقابل شرب صادر شود.
به گزارش خبرگزاري موج از رشت، محمدعلي نجفي، امروز در جلسه کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با محوريت بررسي چاي سنواتي گفت: سازمان چاي بايد با حمايت وزارت جهاد کشاورزي در مورد چاي سنواتي با اقتدار ظاهر شود.
وي افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي بر اين موضوع كه چاي سنواتي قابل مصرف نيست نظر صريح دارند.
استاندار افزود: سازمان چاي بايد با ظرافت خاص در تمامي مراحل با اقتدار ظاهر و صندوق حمايت از توسعه صنعت چاي نيز باتوجه به صراحت قانون بايد تقويت شود.
نجفي گفت: چاي هاي سنواتي موجود در انبارها بايد در غير از فصل توليد به عنوان استفاده صنعتي و چاي غير قابل شرب صادر شود.
وي بر ضرورت نظارت وزارت جهاد کشاورزي، سازمان چاي و نيز دستگاه نظامي و اطلاعاتي بر صادرات چاي تأکيد کرد و افزود: همان طوري که به سلامت خودمان مي انديشيم نگران سلامت مردم کشورهاي ديگر نيز هستيم.
استاندار گيلان تصريح کرد: صادرات بايد از طريق مرزهاي رسمي انجام گيرد و صرفاً از انبار به مرز منتقل شود.
نماينده عالي دولت در گيلان همچنين به اخذ نظرات کارشناسي واحد در مسير امحاي چاي سنواتي اشاره و يادآور شد: با اهتمام جدي و همدلي و همزباني همه دستگاه هاي مرتبط بايد چاي سنواتي که مثل شمشيري بر سر کشاورز، توليد کننده و صنعت است برداشته شود.
وي همچنين بر ضرورت بهزراعي باغات چاي تأکيد کرد و افزود: براي بهبود اصلاح ساختار چاي انواع هرس ها را در باغات چاي پي گيري و توفيقات خوبي حاصل شد.
استاندار گيلان به آمادگي دولت و وزارت جهاد کشاورزي درخصوص حمايت از صنعت چاي اشاره و خاطر نشان کرد: رئيس جمهور در سفر به گيلان به مسائل چاي اشراف کامل داشت.
وي با اشاره به اين که در سال هاي گذشته حدود 15 هزار هکتار از اراضي زير کشت چاي از بين رفته بود بيان داشت: يکي از افتخارات دولت تدبير و اميد احياي 3 هزار هکتار از باغات چاي رها شده است که در سال قبل با اميدي که در کشاورزان بوجود آمد زير کشت رفت و موجب ايجاد اشتغال شد.
نجفي بر ضرورت انعکاس تحولات مثبت صورت گرفته از سوي صدا و سيما ورسانه ها تاکيد کرد و افزود: اين اقدامات بايد در معرض ديد مردم قرار بگيرد تا تغييرات را احساس کنند و بدانند که اين تحولات در حد شعار نيست.
وي به موفقيت حاصل شده در عرضه برنج ناب گيلاني در سطح جهاني اشاره و خاطر نشان کرد: با افزايش کيفيت و رفع موانع چاي داخلي هم بايد به حدي برسد که علاوه بر فراتر رفتن از سطح جهاني، اين محصول توسط مشتريان پيش خريد شود.
در ادامه اين جلسه رئيس سازمان چاي کشور نيز با اشاره به اينکه با حمايت هاي دولت تدبير واميد صنعت چاي شرايط مطلوب تري پيدا کرده است گفت: اعلام به موقع و افزايش قيمت تضميني چاي، اجراي به زراعي باغات چاي و تشکيل صندوق حمايت از توسعه صنعت چاي که منجر به جذب 25500 نفر در اين صندوق شده است از اقدامات موثر دولت يازدهم بوده که روحيه نشاط را به اين صنعت برگردانده است.
محمدولي روزبهان با بيان اين که تاکنون 32 هزار تن برگ سبز چاي از چاي کاران خريداري شده است خاطرنشان کرد: ارزش ريالي اين مقدار برگ سبز چاي خريداري شده 630 ميليارد ريال است که حدود80 درصد چاي درجه يک و 20درصد چاي درجه دو است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]