تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 16 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زباله را شب در خانه هاى خود نگه نداريد و آن را در روز به بيرون از خانه منتقل كنيد،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809796075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش‌ها به ارزیابی گزنده اشتون کارتر


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


واکنش‌ها به ارزیابی گزنده اشتون کارتر بین الملل > خاورمیانه - ظهارات اشتون کارتر یک ارزیابی گزنده از ارتشی است که آمریکا درحال آموزش آن بوده است و استدلال کسانی را تقویت می کند که می گویند تنها راه شکست داعش ورود مستقیم سربازان آمریکایی به عراق است.

به گزارش خبرآنلاین، روز گذشته اظهارات وزیر دفاع آمریکا واکنش های بسیاری در پی داشت، اشتون کارتر ارتش عراق را رسما مقصر سقوط شهر رمادی دانست و خطاب به دولت عراق گفت ارتش تمایلی برای جنگ با داعش ندارد. اظهارات کارتر موج رسانه های له وعلیه دولت عراق را در پی گرفت و عبادی و ارتش این کشور به مورد انتقاد ها و حمایت های گوناگون قرار گرفت، خبرنگار بی بی سی در گزارشی می گوید اینکه وزیر دفاع آمریکا این اظهرا نظر را نسبت به ارتش داشته است جای تفکر دارد آنهم ارتشی که دست آموز ایالات متحده است. وب سایت شبکه خبری بی بی سی فارسی گزارشی از واکنش های مختلف به اظهارات اشتون کارتر را منتشر کرده است که بخشی از آن را از نظر می گذرانید: اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا در انتقادی کم‌سابقه از نیروهای عراقی و شکست هفته گذشته آنها در شهر رمادی، گفته است به نظر می‌آید عراقی‌ها عزم جنگیدن ندارند.

در واکنش به سخنان آقای کارتر، حکیم الزمیلی رئیس کمیسیون دفاعی و امنیتی پارلمان عراق گفته است که آمریکا به دنبال آن است تا تقصیر شکست را به گردن دیگران بیندازد و نخست وزیر عراق هم گفته که از این سخنان متعجب شده است.

آقای جمیلی در مصاحبه ای با آسوشیتدپرس سخنان آقای کارتر را "غیرواقع بینانه و بی پایه" خواند و گفت ایالات متحده در رمادی تجهیزات و اسلحه مناسب در اختیار ارتش عراق نگذاشته و از نیروهای این کشور حمایت هوایی نکرده است و "به دنبال آن است که تقصیر شکست را به گردن دیگران بیندازد."

آقای کارتر در مصاحبه‌اش به شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان گفته بود که شمار نیروهای عراقی در نبرد رمادی بسیار بیشتر از نیروهای داعش بوده، اما آنها نتوانسته‌اند دوام بیاورند و عقب‌نشینی کرده‌اند.

حیدر عبادی نخست وزیر عراق به جان سیمپسون خبرنگار بی بی سی گفت که او از اظهارات آقای کارتر "شگفت زده" است.

او گفت:‌ "آقای کارتر خیلی از عراق حمایت کرده و من مطمئن هستم که اطلاعات غلط به او داده اند."

آقای عبادی همچنین تاکید کرد که می توان رمادی را ظرف "چند روز" پس گرفت.

شهر رمادی مرکز استان سنی‌نشین انبار، در حدود صد کیلومتری غرب بغداد، یک هفته پیش به اشغال کامل تکفیری های داعش در آمد.

صدها نفر در جریان درگیری‌های این شهر کشته و حدود ۵۰ هزار نفر مجبور به فرار شدند. سازمان ملل اوضاع رمادی را "بسیار نگران کننده" توصیف کرده است.
در جریان عقب‌نشینی نیروهای عراقی از این شهر مقدار زیادی از تجهیزات نظامی و خودروهای زرهی از جمله چند تانک که آمریکا در اختیار عراقی‌ها گذاشته بود، به دست نیروهای داعش افتاد.

وزیر دفاع آمریکا با انتقاد شدید از ارتش عراق گفت: "به نظر می‌آید آنچه رخ داده این است که نیروهای عراقی هیچ تمایلی برای نبرد از خود نشان نداده‌اند. آنها نه‌تنها تعدادشان کمتر نبوده بلکه بسیار بیشتر از نیروهای مخالف بوده‌اند. این نشان می‌دهد که مشکل در اراده عراقی‌ها برای جنگ با داعش و دفاع از خودشان است."

دولت عراق که در ابتدا از اعزام شبه‌نظامیان شیعه به جنگ رمادی خودداری کرده بود، دیروز شنبه، ۲۳ مه حدود سه هزار نفر از این نیروها را به همراه سربازان عراقی برای پس گرفتن رمادی عازم انبار کرد.

بر اساس گزارش‌ها نبرد سنگینی در اطراف رمادی جریان دارد و مسئولان محلی از پیشروی شبه‌نظامیان شیعه و نیروهای عراقی در حومه شرقی شهر خبر داده‌اند.

روز شنبه گفته شد که شبه نظامیان شیعه ناحیه حسیبه را از داعش پس گرفته اند. بی بی سی در ادامه این گزارش به  عقبه حضور نیروهای آمریکایی در عراق و آموزش ارتش این کشور اشاره و نوشته است:  آمریکا از زمان خارج کردن نیروهایش از عراق در سال ۲۰۱۱ در آموزش و تجهیز نیروهای عراقی سرمایه گذاری کرده است.

اما در یک سال گذشته نیروهای نظامی عراقی متحمل شکست های جدی در برابر داعش شده اند و در این روند تجهیزات آمریکایی به دست داعش افتاده است.

آقای کارتر این وضعیت را بسیار "نگران کننده" خواند و گفت: "می توانیم به آنها آموزش دهیم و می توانیم تجهیزات در اختیارشان بگذاریم - اما معلوم است که نمی تواند اراده جنگیدن را به آنها منتقل کنیم."

با این حال آقای کارتر گفت که ارسال تدارکات و آموزش نظامی همچنان ادامه خواهد یافت به این امید که اراده جنگیدن در آنها شکل گیرد.

راجینی وایدیاناتان خبرنگار بی بی سی می گویند که این اظهارات یک ارزیابی گزنده از ارتشی است که آمریکا درحال آموزش آن بوده است و استدلال کسانی را تقویت می کند که می گویند تنها راه شکست داعش ورود مستقیم سربازان آمریکایی به عراق است - گزینه ای که واشنگتن تاکنون مردود دانسته است.

آقای کارتر از سیاست آمریکا برای حمله هوایی علیه داعش در پشتیبانی از ارتش عراق دفاع کرد و گفت که شکست نهایی داعش به مردم عراق بستگی دارد.

او گفت: "ما می توانیم در شکست داعش سهم ایفا کنیم. اما ما نمی توانیم عراق را .... به جایی خوب برای زندگی برای مردم این کشور تبدیل کنیم. ما نمی توانیم این پیروزی را استمرار دهیم، این فقط کار عراقی هاست. و به خصوص در این مورد کار قبایل سنی در غرب عراق."

سقوط رمادی که فقط ۱۱۰ کیلومتر از بغداد فاصله دارد یک سرافکندگی جدی برای دولت این کشور تلقی می شود.

به علاوه استقرار شبه نظامیان شیعه در قلب منطقه سنی نشین عراق برای شکست داعش به طور بالقوه خطری برای تنش های فرقه ای است.

بعضی ناظران می گویند که داعش اکنون کنترل ۵۰ درصد خاک سوریه و یک سوم خاک عراق را در اختیار دارد. 52310

کلید واژه ها: اشتون کارتر - ایالات متحده آمریکا - عراق - داعش -




دوشنبه 4 خرداد 1394 - 12:46:11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن