واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ترکان:نوسازی اقتصاد، تنها راهکار توسعه پایدار منطقه آزاد اروند است آبادان- ایرنا - دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور، راهکار اساسی توسعه پایدار منطقه آزاد اروند را نوسازی اقتصاد و کارآفرینی در شهرستان های آبادان و خرمشهر خواند.

به گزارش ایرنا، اکبر ترکان شامگاه شنبه در آیین افتتاح فاز نخست حوضچه خشک در شرکت صنایع دریایی ساحل اروند، گفت:به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور اعتقاد دارم که آبادان و خرمشهر به فعالیت 100 کارآفرین که هر کدام حدود یک هزار و 300 شغل ایجاد کند، نیاز دارد.
وی سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند را مهم ترین راهبرد توسعه این دو شهر دانست و افزود:سرمایه گذاری شرکت فولاد با ظرفیت سه میلیون و 600 هزار تن و ساخت کارخانه آلومینیوم با ظرفیت 480 میلیون تن در منطقه آزاد اروند، نوید بخش روزهای روشن این منطقه است.
ترکان همچنین با بیان عملکرد قرارگاه کربلا در منطقه آزاد اروند نیز، گفت:برداشتن دژ خاکی و تبدیل آن به ساحل اقتصادی و گردشگری، رونق سرمایه گذاری و پیشرفت منطقه را به همراه دارد.
مدیر عامل شرکت صنایع دریایی خرمشهر نیز در این آیین گفت:این شرکت افتخار دارد که همه سرمایه خود را برای ایجاد اشتغال در شهرهای آبادان و خرمشهر به کار گیرد.
اسماعیل امیران افزود:با راه اندازی فاز نخست حوضچه خشک، یک هزار و 300 فرصت شغلی ایجاد شده و با راه اندازی فاز دوم این طرح نیز، این میزان به دو هزار و 500 فرصت شغلی افزایش می یابد.
وی اظهار داشت:این بخش با 100 درصد سرمایه بخش خصوصی اجرا شده است و از مسوولان دستگاههای اجرایی که به نوعی با این شرکت ارتباط دارند، توقع داریم که با ما همکاری کنند.
به گزارش ایرنا، فاز نخست پروژه شامل حوضچه خشک و اسکله ها می باشد که با اعتباری بیش از یک هزار و 500 میلیارد ریال و در مدت زمان 25 ماه ساخته و آماده بهره برداری می باشد.
فاز مذکور 30 درصد از کل پروژه را در بر می گیرد.
حوضچه خشک با میزان سرمایه گذاری شش هزار میلیارد ریال از سوی شرکت شهرک صنایع دریایی ساحل اروند و در زمینی به مساحت 54 هکتار و ظرفیت اشتغال دو هزار و 500 نفر در زمینه ساخت و تعمیر شناور های دریایی کار خود را آغاز کرد.
این حوضچه پس از دو حوضچه خشک دولتی موجود، سومین حوضچه دولتی و نخستین حوضچه بخش خصوصی است.
این آیین با حضور مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور و جمعی از مسوولان محلی و استانی برگزار شد.
700/6125**1565



03/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]