تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دنيا سراى بلا و گرفتارى و محل گذران زندگى و زحمت است خوشبختان از آن دل كنده‏اند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820277211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه ملی باید بر مدیریت بحران حاکم شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور رییس سازمان مدیریت بحران: نگاه ملی باید بر مدیریت بحران حاکم شود زنجان - ایرنا - مشاور رییس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان های شمالغرب کشور گفت: موفقیت یک سازمان موفقیت همه سازمان ها را رقم می زند و بر این اساس مدیریت بحران از نگاه بخشی باید تبدیل به نگاه ملی شود، چرا که نیازمند بخش اعظمی از هماهنگی هاست.


سیدمجید جدی شامگاه شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان زنجان با بیان اینکه امروز بشر با حوادث زیادی زندگی می کند افزود: ایران کشوری است که مخاطرات متعددی را پیش رو دارد.
وی تاکید کرد: از کشوری که در معرض خطرات قرار دارد انتظار می رود تا آسیب پذیری و مخاطرات ناشی از حوادث مختلف را کاهش دهد.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان های شمالغرب کشور گفت: در خصوص کاهش آسیب پذیری دو فاکتور ما را محدود کرده است که یکی از این فاکتورها زمان و دیگری هزینه است.
جدی اظهارکرد: کاهش بحران ها نیازمند هزینه است و ضمن توجه به مدیریت ریسک و کاهش خطر، شرایط به گونه ای است که باید به مدیریت بحران و آمادگی مقابله با حوادث توجه جدی داشته باشیم.
وی بابیان اینکه شناخت وضعیت های اضطراری و مخاطرات و پیامدهای آن ما را به سمت سناریو نویسی سوق می دهد که باید از تجربه ها هم استفاده شود.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان های شمالغرب کشور گفت: گاهی هم استفاده از تجربه ممکن است خطای مدیریتی را به دنبال داشته باشد.
جدی با تاکید بر اینکه باید سطح هماهنگی ها بالا باشد، خاطرنشان کرد: در حوادث طبیعی هماهنگی اهمیت فوق العاده ای دارد و در این شرایط حجم زیادی از دستگاه های اجرایی وارد عرصه می شوند.
وی ادامه داد: مدیریت بحران طبیعی چیزی جز هماهنگی نیست که بخشی از مدیریت محقق می شود و تلاش در آن دخیل است.
جدی، شورای عالی مدیریت بحران، شورای هماهنگی مدیریت بحران، شورای هماهنگی مدیریت استان، شورای هماهنگی مدیریت شهرستان ها را از سطوح مدیریت برشمرد.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان های شمالغرب کشور گفت: انتظار می رود سطوح مدیریتی بیان شده، مدیریت وضعیت بحران های ملی، هماهنگی بین استان ها و وضعیت بحرانی شهرستان ها را بر عهده دارند.
جدی اظهارکرد: برنامه سازمان مدیریت بحران ترکیبی از روش های بیان شده برای تمام سطوح مدیریتی در یک بازه زمانی پنج ساله است.
وی با تاکید بر اینکه کارگاه آموزشی می تواند اثر بخشی قابل توجهی در مواقع بحرانی داشته باشد، یادآورشد: کارگاه آموزشی ستادی مدیریت بحران در سال جاری باهدف افزایش سطح دانش مدیران در حوزه مدیریت بحران های طبیعی، ایجاد ادبیاتی مشترک از مخاطرات و فرهنگ مشترک، تبدیل شوراهای هماهنگی بحران به تیم های مدیریت بحران، ارزیابی توانمندی مدیران در این حوزه و فراهم کردن شرایط تبادل نظر و تعیین مسوولیت های هر دستگاه برگزار می شود.
مشاور رییس سازمان مدیریت بحران و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان های شمالغرب کشور گفت: مصوبه شورای عالی مدیریت بحران کشور بر آن است تا با تغییر هر دولت از سال دوم این برنامه پنج ساله در دستور کار قرار گیرد تا چرخه آمادگی در دستور کار دولت ها باشد.
7325/6085**1565



02/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن