واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آشنایی خبرنگاران با بخشی از فعالیتهای منطقه انتظامی شاهرود شاهرود - ایرنا - تعدای از خبرنگاران شاهرود روز شنبه به ابتکار خانه مطبوعات این شهرستان از نزدیک با بخشی از فعالیتهای منطقه انتظامی شاهرود آشنا شدند.
نمایندگان رسانه های ارتباط جمعی با بازدید از مرکز فرماندهی پلیس 110، پاسگاه پلیس راه شاهرود - سبزوار و کلانتری 12 از نزدیک در جریان تلاش شبانه روزی کارکنان منطقه انتظامی شاهرود قرار گرفتند.
سرگرد محمود ربیعی، رییس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس 110 شاهرود با تشریح ماموریت کارکنان این مرکز گفت: گزارش های مردمی به دو دسته عملیاتی و غیرعملیاتی دسته بندی می شود.
وی افزود: در خبرهای عملیاتی نیروهای پلیس کمتر از 10دقیقه و غیر عملیاتی حداکثر نیروها در کمتر از 30 دقیقه در محل مورد نظر حضور پیدا می کنند.
وی تاکید کرد: تماس مردم روستاها با مرکز فرماندهی پلیس 110بسیار کم است و بر اساس فرهنگ کدخدا منشی به مسایل رسیدگی می شود.
سرگرد حمید بزرگمهر رییس پلیس راه شاهرود - سبزوار نیز گفت: با استفاده از تصویر های 12دوربین نصب شده در شهرستان سرعت و حرکت خودروها کنترل و نظارت می شود.
وی تعداد دوربین کنترل سرعت خودروها در استان سمنان را 35 دستگاه ذکر کرد و گفت: با کمک دوربین سرعت خودرو و میانگین سرعت در فاصله دو دوربین ثبت می شود.
وی اضافه کرد: با کمک دوربین های موجود در محورها خودروهای سرقتی و دارای تخلف شناسایی و مطابق قانون و مقررات با رانندگان آن برخورد می شود.
وی در مورد چگونگی کشف خودروهای سرقتی در جادهها یادآوری کرد: با به صدا در آمدن زنگ ، چنین خودروهایی ظرف کمتر از یک ساعت در حوزه مربوطه متوقف می شود.
بزرگمهر با اشاره به کارآیی بالای دوربینهای پلیس راه در جادهها گفت: تعدادی دوربین مربوط به وزارت راه و ترابری نیز در محورها نصب است که بیشتر مورد استفاده پلیس قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه هر دوربین چهار جهت جغرافیایی را به خوبی نشان می دهد، بیان کرد: هر دور بین سه کیلومتر را رصد می کند.
به گفته رییس پلیس راه شاهرود - سبزوار در جاده یک طرفه سرعت غیر مجاز و واژگونی خودرو به دلیل خواب آلودگی راننده و در جاده های دو طرفه سرعت و سبقت غیرمجاز بیشترین عوامل حادثه ساز رانندگی است.
همچنین سرگرد عباس عرب رییس کلانتری 12 شاهرود که از کلانتری های نمونه کشوری است، گفت: مهم ترین هدف کسب رضایت مردم است.
وی اضافه کرد: سعی داریم با خلاقیت، نوآوری و نظر سنجی از ارباب رجوع و حتی از نیروهای خود به کارهای مردم در کوتاه ترین زمان ممکن رسیدگی شود.
به گفته عرب ایجاد دایره مددکاری اجتماعی در کلانتری ها به رفع بسیاری از اختلافها کمک می کند و ضمن صرفه جویی در هزینه ها، تعداد پرونده های ارسالی به دادگاه نیز کم شده است.
در کلانتری 12 شاهرود اقدامهای خوبی برای بهسازی فیزیکی ، مطالعه، آکواریوم و رنگ آمیزی اتاقها انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت ورزش و مطالعه برای کارکنان بیان کرد: هرچند حجم کارها بالاست، با وجود این 40 درصد نیروها در مراکز دانشگاهی در حال تحصیل هستند، این موضوع به ایجاد خلاقیت در پیشرفت کارها کمک می کند.
همچنین با توجه به نوع جرایم ثبت شده نمایشگاه ماهانه آسیب های اجتماعی در قالب پوستر در محل کلانتری 12شاهرود برپا می شود.
در این نمایشگاه آسیب های اجتماعی استفاده از ماهواره، اعتیاد به اینترنت، مصرف مشروبات الکلی، دوستی های خیابانی، فرار از منزل، قلیان برپا و .. می شود. ک2
2047/
02/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]