تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833274962




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر می خواهید کودکتان زودتر کلمه بابا و مامان بگوید بخوانید


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


رشد فکری کودکان؛
اگر می خواهید کودکتان زودتر کلمه بابا و مامان بگوید بخوانید
شايد براي زوجي که براي اولين بار پدر و مادر شده اند هيچ چيز به اندازه شنيدن کلمه «بابا» و «مامان» که نوزادشان براي اولين بار آن را دست و پا شکسته به زبان مي آورد شيرين نباشد.



امام على عليه السلام : خوش اخلاقى  روزى  ها را زياد مى كند و ميان  دوستان  انس  و الفت  پديد مى آورد.   به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، ممکن است برخي از کودکان نسبت به همسالان خود ديرتر زبان به صحبت بگشايند و حتي تا ۶ ماهگي نتوانند هيچ صدايي را ادا کنند يا در سن يک سالگي نتوانند يک کلمه معنادار به زبان بياورند. اين مسئله مي تواند نگراني والدين را در پي داشته باشد. اما چگونه مي توانيم به رشد گفتاري کودک مان کمک کنيم؟! آيا راهکارهاي خاصي در اين باره وجود دارد يا خير؟! زن روز درمطلبي به رفتارهايي پرداخته است که مي تواند به رشد گفتاري و شخصيتي کودکان تازه متولد شده، کمک بسزايي کند.   اگر شما هم کودکي داريد و مي خواهيد زودتر کلمه بابا و مامان را از زبان او بشنويد، مطالعه اين مطلب را از دست ندهيد:
نوزادي تا ۸ هفتگي (۲ ماهگي)   زبان اصلي: اولين قدم براي برقراري يک ارتباط خوب، فهميدن و درک کردن زبان طرف مقابل است؛ بنابراين براي درک آن چه کودکان مي گويند، درک کردن زبان اصلي آن ها که همان گريه کردن است لازم و ضروري است.   صحبت کردن اغراق آميز: از همان ابتدا سعي کنيد با نوزادتان صحبت کنيد و اين کار را به صورت اغراق آميز و نمايشي انجام دهيد.   توجه، لبخند، آغوش: سعي کنيد به هر گونه ايجاد ارتباط از طرف کودکتان پاداش دهيد، پاداش هايي مانند لبخند، در آغوش گرفتن و بوسيدن. اين کار انگيزه آن ها را براي صحبت کردن افزايش مي دهد.   نشان دادن محبت: محبت و نوازش تان را به صورت جسماني به او نشان دهيد؛ مثلا او را در آغوش بگيريد، صورت او را ببوسيد و ... اين کار باعث ايجاد احساس نزديکي و صميميتي ناب بين شما و فرزندتان مي شود.   ارتباط چشمي: ارتباط چشمي و نگاه کردن به چشمان کودک باعث مي شود او محبت، عشق و علاقه شما را درک و دريافت کند. بنابراين هميشه در برقراري ارتباط چشمي با فرزندتان پافشاري کنيد.
۸ هفتگي تا ۲۴ هفتگي (۶ ماهگي) آواز خواندن: سعي کنيد براي کودکتان آواز بخوانيد و بازي هايي را با او انجام دهيد که با شعر و آواز همراه باشد.   خنديدن: از جمله مهارت هاي ديگري که مي تواند به سخن گفتن و زبان باز کردن کودکان کمک کند، خنديدن و صحبت کردن با حالتي از خنده و شوخي است.   تقليد کردن: در ماه هاي اول، کودکان از طريق تقليد کردن مي آموزند و شما مي توانيد با تکرار کردن اسامي و کارهاي روزمره، آن ها را براي ياد گرفتن آماده کنيد. البته فراموش نکنيد که اين کار را با حرکات نمايشي انجام دهيد.
۲۸ هفتگي تا يک سالگي شمرده و واضح صحبت کنيد: براي اين که کودک در اين سن بتواند تلفظ صحيح کلمات و سپس ترکيب کردن آن ها را بياموزد، نيازمند يک الگوي تقليدي مناسب هستند و شما مي توانيد با واضح و شمرده صحبت کردن، الگوي خوبي برايشان باشيد.   تشويق کردن: وقتي کودک شما هنگام صحبت کردن سر و صداهاي نامفهوم از خودش در مي آورد شما هم همين کار را انجام دهيد و هنگامي که يک کلمه با معنا گفت، همان را با خوشحالي تکرار کنيد، او را در آغوش بکشيد و اين کار را با نوازش هاي کلامي همراه کنيد. مثلا بگوييد: باهوش من!   درک معناي کلمات: کودکان زماني مي توانند يک کلمه را به خوبي به زبان بياورند که متوجه معناي آن شده باشند. بنابراين براي کمک به آن ها معناي کلمات را بارها و بارها با حرکات، تصاوير و اداهاي نمايشي نشان دهيد.
يک سالگي تا ۱۸ ماهگي (يک سال و ۶ ماهگي) تکرار کلمات: ممکن است کودک در اين سن نتواند کلمه اي را تکرار و بنابراين از زبان اشاره براي بيان خواسته اش استفاده کند مثلا به جاي اين که بگويد: مامان به من آب بده، به ليوان آب اشاره کند. وقتي شما کاملا متوجه منظور او شديد مي توانيد ضمن برآورده کردن خواسته هاي او، کلماتي را که نمي توانست تکرار کند برايش تکرار کنيد و مثلا بگوييد: «الان مامان به تو آب ميده» و روي کلمه آب تاکيد و آن را چند بار تکرار کنيد.   آشنايي با انواع صداها: سعي کنيد کودک را با انواع صداها آشنا کنيد چرا که او به صداها توجه دارد. مثلا به او بگوييد: گربه ميوميو مي کند، کلاغ قارقار مي کند، آب چيک چيک مي کند، در، جيرجير مي کند و ...   نام مکان ها: تلاش کنيد تا خصوصيات اشيا مانند نرمي، زبري، گرمي، سردي و ... را به کودکتان نشان دهيد. مثلا با کشيدن پارچه نرمي روي دست کودکتان کلمه نرمي را به زبان بياوريد يا با بردن دستش زير شير آب سرد کلمه سردي را بگوييد.   تعامل نیوز/ 2014



۰۳/۰۳/۱۳۹۴ - ۲۰:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن