تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806892907




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میانگین گفت وگو در خانواده های ایرانی ۱۵ دقیقه است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: میانگین گفت وگو در خانواده های ایرانی ۱۵ دقیقه است


رییس انجمن مددکاری ایران معتقد است: فقر محبت در جامعه و خانواده، افراد را به سمت جبران آن از طرق دیگر می کشد که یکی از آنها داشتن خانه های مجردی برای تفریحات مخفی نه تنها توسط برخی از مردان بلکه حتی توسط برخی از زنان است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، درگیری برخی افراد متاهل در حوزه تفریحات مجاز یا غیر مجاز نگرانی ها و اختلافاتی را در خانواده ها به وجود می آورد که بنیان خانواده را به تزلزل می کشاند.

حسن موسوی چلک اظهار داشت: تفریح و وقت گذراندن با دوستان پس از ورود به زندگی متاهلی و نپذیرفتن نقش جدید به عنوان همسر در خانواده می تواند سوالاتی را در زندگی خانوادگی ایجاد کند و باعث افزایش سوءظن و دامن زدن به بی تفاوتی و بی مسئولیتی در قبال اعضای خانواده شود.

به گفته وی، این تفریحات اگر مجاز باشد چه در محیط خانه و چه بیرون از آن، اگرچه قابل توجیه نیستند اما تا حدودی قابل تحمل است. تفاوت مسوولیت فرد به عنوان همسر وظایف جدیدی را برای او رقم می زند که بی توجهی به آنها باعث اختلاف در محیط خانواده می شود.

رییس انجمن مددکاری ایران افزود: بخش دیگر این قبیل تفریحات، تفریحاتی است که به دور از دید خانواده و به صورت غیر مجاز انجام می شود. مواردی مانند مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی، شرکت در مهمانی های شبانه و ... در این رده می گنجند. تفریحاتی که قطعا بنیان خانواده را هدف می گیرد و در عین حال ممکن است مختص مردان نباشد.
 نکته مهم در این زمینه، گرمی و صمیمیت کانون خانواده است که چنانچه فراهم باشد کمتر کسی را می توان پیدا کرد که به دنبال تجربه لذت و تفریح در بیرون از محیط خانواده برود. این قبیل تفریحات زمانی که از خانه خارج می شود بسیار بیشتر رنگ و بوی آسیب های اجتماعی می گیرد و اگرچه ممکن است در مراحل اولیه در حد کشیدن سیگار و قلیان باشد اما به سرعت تغییر کرده و وارد فازهای نامتعارف و انحرافات شدیدتر خواهد شد.

فقر محبت، افراد را به سمت جبران آن از طرق دیگر می کشد

موسوی چلک سیراب نشدن اعضای خانواده از محبت در محیط خانه را واقعیتی دانست که این روزها به شدت خانواده ها را زجر می دهد و گفت: فقر محبت در جامعه و خانواده، افراد را به سمت جبران آن از طرق دیگر می کشد که یکی از آنها داشتن خانه های مجردی برای تفریحات مخفی نه تنها توسط مردان بلکه حتی توسط زنان است.
خانواده امروزی کارکرد اصلی خود را به عنوان منبع عاطفی از دست داده و درگیر مشکلاتی شده که احساس صمیمت را در میان اعضای خانواده کمرنگ کرده است. این روزها افراد یک خانواده کمتر با هم حرف می زنند، کمتر در کنار هم هستند و کمتر جملات امیدوارکننده رد و بدل می کنند . حرف هایی که محیط خانواده را گرم می کند و مانع از ایجاد آسیب در بین اعضای خانواده می شود. امروزه کمتر خانواده ای را می توان پیدا کرد که چنین ویژگی هایی داشته باشد.

تکنولوژی حس صمیمت را منتقل نمی کند

رییس انجمن مددکاری ایران در ادامه تصریح کرد: بخشی از این مشکلات به شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جامعه باز می گردد. از سوی دیگر ورود رسانه و تکنولوژی به زندگی افراد، بستری برای دور شدن اعضای خانوده از یکدیگر فراهم کرده است. تضعیف اخلاق اجتماعی و بی تفاوتی و بی مسئولیتی که در بین افراد جامعه وجود دارد نیز اگرچه فراگیر نیست اما قطعا بر از دست رفتن کارکرد خانواده تاثیرگذار است.
این روزها ما خود را در سرگرمی هایی مختلفی از جمله شبکه های اجتماعی و تکنولوژی ها و رسانه های دیداری غرق کرده ایم تا کمتر با هم حرف بزنیم و مسایل مهم مربوط به خانواده را کمتر بازگو کنیم. این کار به نوعی فرار از خود و واقعیت است. تصور می کنیم با ارسال یک پیامک یا استفاده از دیگر تکنولوژی های در دسترس می توانیم حس خود را منتقل کنیم اما غافلیم که احساس صمیمت با تکنولوژی منتقل نمی شود بلکه این صحبت رودر رو و بدون واسطه است که می تواند بر طرف مقابل موثر باشد.

وی افزود: تکنولوژی حس صمیمت را انتقال نمی دهد و این شاید بدترین اتفاقی است که در محیط خانواده می افتد. خانواده ها در یک فضای کوچک به شدت از هم فاصله گرفته اند و این فاصله را می توان در نتایج یک پژوهش مشاهده کرد که نشان می دهد میانگین زمان گفت وگو در خانواده های ایرانی 15 دقیقه است. در چنین خانواده ای چگونه می توان امیدوار بود اعضای خانواده احساست عاطفی عاطفی و جامعه پذیری را تجربه کنند. بیایید با خود بیندیشیم آخرین باری که دست های هسمر و فرزندمان را گرفتیم و نه برای خرید بلکه برای شادی و تفریح از خانه خارج شدیم، کی بود؟ به یاد بیاوریم ما چقدر عامل ایجاد شادی و نشاط در خانه هستیم؟ چقدر مسئولیت پذیریم؟ چقدر به خواسته های خانواده اهمیت می دهیم؟ بخش عمده ای از همه این مشکلات تحت تاثیر فضای خانواده ای است که دیگر خوشایند نیست.

امروز "چهار دیواری اختیاری" به معنای واقعی در زندگی اجتماعی مفهوم پیدا کرده است

موسوی چلک با بیان اینکه شاید در میان طبقه ای، تمکن اقتصادی این امکان را فراهم کند که مردان بتوانند خانه ای دیگر برای تفریحات خود داشته باشند، گفت: اما آیا اگر نظارت و کنترل اجتماعی که در گذشته در محلات بود امروز نیز وجود داشت اجازه چنین کارهایی بدون ترس از آبروریزی به افراد می داد؟

در گذشته محله ها هویت داشتند و مردم یک محله، هم محله ای های خود را می شناختند. این موضوع باعث ایجاد نظارت و کنترل اجتماعی شدید و فشار افکار عمومی در بین اعضای یک محله می شد. چنین نظارتی این امکان را سلب می کند که کسی به راحتی خانه ای برای خلافکاری داشته باشد. اما امروز "چهار دیواری اختیاری" به معنای واقعی در زندگی اجتماعی مفهوم پیدا کرده و حتی افراد یک ساختمان، یکدیگر را به درستی نمی شناسند و از رفت و آمد هم بی خبرند. در گذشته کنترل، نظارت و تعاملات اجتماعی، فشار افکار عمومی را به وضوح نشان می داد اما با از بین رفتن هویت محله ای این کنترل و نظارت نیز از بین رفته است.

با همه این احوال هنوز هم می توانیم قدر با هم بودن را بدانیم. هرکدام از ما می توانیم عاملی برای ایجاد نشاط و شادابی در خانه باشیم. بیاییم مهارت گفت وگو را یاد بگیریم ، چرا که همه نیازمند محبتیم و باید چشمه محبتمان همیشه جوشان باشد.
 


یک شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن