واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تا پایان سال 94 تمامی روستاهای مازندران تحت پوشش اینترنت قرار می گیرند خبرگزاری پانا: دبیر شورای اطلاع رسانی مازندران در همایش مدیران روابط عمومی جهاد كشاورزی مازندران گفت : در حال حاضر 75 درصد روستاهای مازندران از اینترنت برخوردارند و تا پایان سال 94 تمامی روستاهای مازندران تحت پوشش اینترنت قرار می گیرند.
۱۳۹۴ يکشنبه ۳ خرداد ساعت 13:41
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مدیر كل روابط عمومی استانداری مازندران بر توسعه كشاورزی مكانیزه و تقویت پیوند صنعت و كشاورزی تاكید كرد و گفت : روابط عمومی ها باید زمینه افزایش بهره وری در كشاورزی را با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی فراهم كنند و در این حوزه با بهبود كیفیت محصولات كشاورزی زمینه صادرات مناسب محصولات كشاورزی فراهم خواهد شد.
وی افزایش تولید محصولات راهبردی را خواستار شد و گفت : همه باید تلاش كنیم تا سرمایه به سوی كشاورزی هدایت شود و ارزش افزوده بخش كشاورزی به طور جدی دنبال گردد .
احمد مظفری كشاورزی را بستر اصلی سلامت و امنیت غذایی جامعه خواند و گفت : فرهنگ سازی در حوزه مرتع ، جنگل ، هوا ، آب و خاك از مسئولیتهای مهم روابط عمومی جهاد كشاورزی است .
دبیر شورای اطلاع رسانی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری گفت : منابع طبیعی متعلق به همه مردم است و همه ما برای تعادل بین انسان و طبیعت ضرورت دارد تا از این منابع خدادادی محافظت نمائیم .
مظفری با اشاره به نامگذاری سال 94 به عنوان سال همدلی و همزبانی دولت و ملت گفت : روابط عمومی كانون اصلی تحقق شعار سال است چرا كه همدلی و همزبانی زمانی محقق می شود كه اعتماد بوجود بیاید و روابط عمومی ها در ایجاد این اعتماد و امید نقش اصلی را دارند .
وی خواستار تسلط مدیران روابط عمومی بر فناوریهای نوین و حضور موثر در رسانه های مجازی شد و گفت : در حال حاضر 75 درصد روستاهای مازندران از اینترنت برخوردارند و تا پایان سال 94 تمامی روستاهای مازندران تحت پوشش اینترنت قرار می گیرند به همین دلیل ضرورت دارد مدیران روابط عمومی از بستر رسانه های مجازی برای اطلاع رسانی بهتر و بیشتر استفاده كنند .
نماینده ستاد برگزاری هفته روابط عمومی ایران در مازندران همچنین از ضریب نفوذ اینترنتی 93 درصدی در مازندران خبر داد و گفت : 2میلیون و 800 هزار مازندرانی كاربر اینترنت هستند و این ساختار و ظرفیت فرصت خوبی برای اطلاع رسانی و آموزش های كابردی است .
مظفری نقد پذیری و استقبال از نقدهای سازنده و راهگشا را خواستار شد و گفت : مدیران روابط عمومی باید برای تسهیل ارتباط مدیران با كاركنان و مردم تلاش بیشتری نمایند .
وی رصد دقیق رسانه ها و پاسخگویی شفاف و به موقع را ضروری دانست و گفت : دوره پیامهای یك طرفه به پایان رسیده و باید به سوی پیامهای دوسویه و دو وجهی حركت كرد و با ترویج فرهنگ نقدپذیری، گفتگو و نقادی زمینه مشاركت مردم را در تصمیم سازی های سازمان فراهم كرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]