واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۵ق.ظ)
رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد: تمام حاشيهنشينان شهر مشهد تحت پوشش خدمات بهداشتي قرار دارند موج - رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: زماني که بحث ارائه خدمات به حاشيه شهرها مطرح شد به دليل تعداد زياد حاشيهنشينها در شهر مشهد فکر ميکرديم نتوانيم بهموقع آنان را تحت پوشش قرار دهيم بنابراين منتظر ابلاغ برنامهها از سوي وزارت بهداشت نمانديم و اقدامات را شروع کرديم.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مصطفي مهرابي بهار، رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، با بيان اينکه در طرح خدمترساني به حاشيه شهرها، زودتر از زماني که در نظر گرفته بوديم به نتيجه رسيديم، افزود: در حال حاضر تمام حاشيه شهر مشهد تحت پوشش خدمات بهداشتي قرار دارد و تمام تجهيزات و امکانات لازم براي آنها فراهم شده است.
دکتر مهرابي گفت: ارائه خدمات به حاشيهنشينها به خاطر محروميت ساکنان در اين مناطق، اهميت ويژهاي داشت و در گذشته از خدمات اوليه بهداشت محروم بودند و از سوي ديگر براي هر يک از اين افراد، مسوول سلامت مشخص شده است.
وي ادامه داد: در گذشته شاهد بوديم که بسياري از افراد، فشار خون داشتند و اطلاعي از آن نداشتند و به بيمارستانها مراجعه ميکردند که هزينههاي زيادي براي بيمارستان و بيمار داشت يا در برخي موارد افراد به سرطانهاي پوستي مبتلا بودند که بياطلاع بودند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد افزود: خوشبختانه در اين طرح به شناسايي بيماريها پرداخته ميشود که در همين زمينه مراکز بهداشت تا به حال چندين مورد از آن را شناسايي کردهاند.
وي درمورد انتقاد عدهاي که ارائه خدمات به حاشيه شهرها را به نوعي تشويق افراد به زندگي حاشيهنشيني ميدانند، گفت: مهمترين وظيفه ما ارائه خدمت به مردم به ويژه به قشر محروم جامعه است و دستگاههاي ديگر وظيفه جلوگيري از حاشيهنشيني را دارند و وظيفه ما اين است که به هر کس که نيازمند باشد خدمات ارائه دهيم.
مهرابي مهمترين برنامههاي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در سال 94 را گسترش پزشک خانواده در روستاها، شهرهاي کمتر از 20 و 50 هزار نفر و بيش از 50 هزار نفر دانست و افزود: اگر بتوانيم تا پايان سال شهر مشهد را نيز تحت پوشش کامل خدمات بهداشتي و درماني ببريم قدم بزرگي برداشتهايم.
وي با اشاره به کافي نبودن تخت بيمارستاني در شهر مشهد خاطرنشان کرد: در حال حاضر به ازاي هر هزار نفر 1 تخت وجود دارد در حالي که بايد به ازاي هر هزار نفر 2 تخت وجود داشته باشد که امکان برطرف کردن اين مشکل در کوتاهمدت وجود ندارد.
وي ادامه داد: وجود 1 تخت به ازاي هر هزار نفر براي شهروندان شهر مشهد است و در زمان آمدن زائران و همچنين اتباع بيگانه کمبود تخت بيشتر احساس ميشود ضمن اينکه در زمينه نيروي انساني با مشکلات زيادي روبرو هستيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: بخش عمدهاي از تجهيزات پزشکي فرسوده و از کار افتاده است و تلاش خود را براي تهيه امکانات جديد به کار خواهيم گرفت و نياز به حمايت تمام مسوولان داريم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]