واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۲۳ق.ظ)
قرارداد واگذاري موقت دانش فني توليد کود زيستي گندم امضا شد موج - مراسم انعقاد قرارداد واگذاري موقت دانش فني توليد کود زيستي گندم (فلاويت)، بين موسسه تحقيقات خاک و آب و موسسه جهاد نصر امروز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، آموزش و ترويج کشاورزي در اين مراسم باقري، مشاور و قائم مقام رئيس سازمان تحقيقات کشاورزي، با اشاره به اين که در سالهاي اخير حدود 100 دانش فني مربوط به مؤسسات تحقيقاتي وابسته سازمان به بخش خصوصي واگذار شده، اين واگذاريها را از سياستهاي دو سال اخير سازمان برشمرد.
وي واگذاري دانش فني کود زيستي "گندم فلاويت" را دومين دستاورد واگذار شده از سوي موسسه تحقيقات خاک و آب دانسته و مراتب قدرداني سازمان از روساي فعلي و سابق موسسه تحقيقات خاک و آب و تيم پديد آورنده اين دستاورد را ابراز کرد.
باقري با بيان اين که فرايند واگذاريهاي اخير، در راستاي سياستهاي نوين سازمان قرار دارد، ابراز اميدواري کرد که موسسههاي تحقيقاتي بتوانند با فرصتهاي به دست آمده، فعاليتهاي تحقيقاتي بيشتري را به کشور ارائه کنند. وي همچنين با اشاره به نظارت فني مستمر موسسه تحقيقات خاک و آب در توليد کود زيستي "گندم فلاويت" پس از واگذاري به شرکت جهاد نصر، يادآور شد که آن موسسه مطابق مفاد قرارداد منعقده، نظارت بر توليد کود زيستي را به عمل آورد.
باقري با اشاره به حفظ کيفيت توليد اين کود زيستي، اجراي مؤثر سياستهاي سازمان در خصوص واگذاري دانش فني را مفيد ارزيابي کرد.
دکتر خاوازي، معاون آموزش و ترويج کشاورزي، نيز با تشکر از همه همکاراني که در تهيه کود زيستي "گندم فلاويت" مشارکت داشتهاند، آمادگي اين سازمان را براي تحقق اهداف پروژه و همکاريهاي لازم اعلام کرد.
بازرگان، رئيس موسسه تحقيقات خاک و آب، نيز آغاز تحقيق بر روي کود زيستي گندم فلاويت را از سال 1383 اعلام کرد و با اشاره به مراحل دستيابي به اين دستاورد و مراحل آزمايشگاهي که طي کرده بيان داشت که اين کود زيستي ميتواند تا 15 درصد افزايش عملکرد را به طور تضميني ايجاد نمايد.
مهندس شمايلي مديرعامل موسسه جهاد نصر نيز در اين مراسم گزارشي از فعاليتهاي اين موسسه در واگذاري برخي از واحدها به عنوان بنگاه اقتصادي و خدمات به خانواده شهدا و ايثارگران ارائه داد.
وي همچنين به فعاليتهاي موسسه جهاد نصر در بخشهاي مختلفي چون محيط زيست، مسائل ريزگردها، ايجاد جادههاي کشاورزي، پرورش ماهي و غيره نيز اشاره کرد.
در پايان با حضور نمايندگان سازمان تحقيقات، آموزش و ترويج کشاورزي و موسسه جهاد نصر پيمان واگذاري موقت دانش فني توليد کود زيستي گندم فلاويت به امضاي طرفين رسيد.
لازم به ياد آوري است کود زيستي فلاويت در بسته بندي و فرمولاسيون يک ليتري به صورت مايع و با روش و مقدار مصرف: گندم آبي دو ليتر و گندم ديم يک ليتر در هکتار به صورت بذرمال در هنگام کشت توليد شده است.
از مزاياي مصرف اين کود زيستي ميتوان به افزايش عملکرد گندم در شرايط مختلف آب و هوايي کشور، سازگاري با کليه ارقام گندم در کشور، قيمت اندک در مقايسه با کودهاي شيميايي، عاري از هر گونه آلاينده محيطي و دوستدار محيط زيست و مناسب براي کشت ارگانيک اشاره کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]