محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845123141
33 سال بعد از خبر + فیلم و صوت
واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶
گوینده خبر آزادسازی خرمشهر و پیشکسوت رادیو در دوران دفاعمقدس از ناگفتههای روز سوم خرداد،روز باز پس گیری خونین شهر در عملیات پیروز«الیبیتالمقدس» در رادیو، سخن گفت و برای نخستین بار چند سند را از آن دوران در اختیار ایسنا قرار داد. به گزارش خبرنگار سرویس «فرهنگحماسه» ایسنا، مردم ایران حماسه آزادی خرمشهر را با عبارت کوتاه، آشنا و خاطره انگیز «خونین شهر، شهر خون آزاد شد» بخاطر میآورند. عباراتی کوتاه که یک تاریخ حماسه در خود نهفته دارد و سالهاست خاطره پرشکوه دلاوری و پایمردی فاتحان خونین شهر را تداعی میکند. اما این تیتر با همه شکوه و زیبایی، همه آنچه را که در روز سوم خرداد در صدای جمهوری اسلامی ایران اتفاق افتاد، تصویر و بیان نمیکند. چرا که متعاقب اعلام خبر آزادسازی خرمشهر، متنی توسط گوینده این خبر خوانده شد که مخاطبان کمی تاکنون آن را از صدا و سیما شنیده باشند یا بخاطر میآورند. ایسنا چند سند رادیویی برای نختسین بار منتشر کرد خبرنگار ایسنا به دنبال یافتن این سند رادیویی و برای روشن کردن ناگفته تاریخ دفاعمقدس، پای سخنان و خاطرات گوینده خبر آزادی خرمشهر؛ استاد دکتر محمود کریمی علویجه، نشست. وی که به گفته خودش اهل مصاحبه با رسانهها نیست و پس از 33 سال از زمان اعلام خبر آزادی خرمشهر و سالها پس از ترک رادیو، این اولین باری است که در یک مصاحبه شرکت میکند.وقتی قبول کرد که با ایسنا گفتوگو کند، با مهربانی و رویی گشاده خبرنگار ما را در دفتر خود پذیرا شد. با دقت و تأمل به سئوالات مطرح شده پاسخ گفت و خاطره آن دوران را بار دیگر زنده کرد و از همه مهمتر چند سند رادیویی را در رابطه با برنامههای زنده جنگ و آزادی خرمشهر در اختیار ایسنا قرار داد که برای اولین بار منتشر میشوند.
محمود کریمی علوی(علویجه)
متن گفتوگوی ایسنا،به این شرح است: *محمود کریمی علوی(علویجه) را برای مخاطبانی که آشنایی قبلی با شما ندارند چگونه معرفی میکنید؟ جا دارد در مقدمه حرفهایم به شما به عنوان یک خبرنگار پیگیر که برای انجام این مصاحبه وقت گذاشتید و پیگیری کردید تبریک بگویم این روز را و همینطور به عنوان یک همکار و یک معلم از شما تشکر کنم. البته هدف شما خبررسانی درست است و این که پارههای پنهان و ناگفته تاریخ دفاعمقدس را برای مردم بازگو کنید. بنده تاکنون مصاحبهای انجام ندادهام و علاقهای هم به انجام مصاحبه ندارم و این نخستین گفتوگویی است که بعد از سالها با توجه به تأکید شما بر آن بخشهای کمتر رسانهای شده خبر اعلام آزادسازی خرمشهر صورت میگیرد. برای اینکه دقیق گفته باشم، فقط یک گفتوگوی مکتوب از بنده در باره رادیو و جنگ در کتابی به نام «قرار گاه بیقرار» آن هم سالها پیش توسط صدا و سیما چاپ شده است. من محمود کریمی علوی (علویجه) هستم متولد شهر علویجه اصفهان، پسوند فامیلی بنده نشاندهنده زادگاهم دراین استان است. تا اخذ مدرک دیپلم در اصفهان بودم و سال 1352 برای ادامه تحصیل به تهران آمدم. لیسانس آمار از موسسه آموزش عالی آمار و انفورماتیک گرفتم که بعدها در داشگاه شهید بهشتی ادغام شد. از سال 1360 تا 1367 یعنی تا زمان پذیرش قطعنامه 598 به عنوان گوینده، نویسنده و گزارشگر در رادیو و تلویزیون، عمدتاٌ رادیو، فعال بودم. از این مدت نزدیک چهار سالش را یعنی از سال 1363 تا سال 1367 مدیریت پخش رادیو ایران را برعهده داشتم. پیش از شروع فعالیتم در تهران،مدتی در صدا و سیمای مرکز اصفهان و مدتی هم در رادیویی که سپاه پاسداران و صدا و سیمای مرکز باختران (کرمانشاه) مشترکاٌ راهاندازی کرده بودند و هدف آن پوشش خبری و تهییج و پشتیبانی روحی رزمندگان در غرب کشور بود، در سرپل ذهاب پادگان ابوذر فعالیت میکردم. از آنجا آمدم تهران. * پس از پایان یافتن جنگتحمیلی چه کردید؟ بعد از جنگ فراز و نشیب بسیار داشتهام. حوزه کاری بنده رسانه و ارتباطات است که رسانههای جمعی را هم شامل میشود. در ابتدای جوانی پس از پیروزی انقلاب عملاً کارم را در رادیو و تلویزیون شروع کردم. لیسانس بنده آمار و انفورماتیک بود. پس از صدا و سیما رفتم وزارت نفت، یعنی پتروشیمی. از طرف پتروشیمی به لندن رفتم. با نظر و خواست مدیران وقت صنایع پتروشیمی، در لندن شرکتی تأسیس شد که حدود دو سال و نیم بنده مدیرعاملش بودم. همزمان درسم را با هزینه شخصی در حوزه فرهنگ، رسانه و ارتباطات در آنجا شروع کردم. مدرک فوقلیسانسام را در زمینه فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه شمال لندن گرفتم و مدرک دکترای بنده هم در همین رشته ارتباطات است. هم در فوق لیسانس و هم دکتری روی رسانههای خاورمیانه و عرب کار میکردم.
محمود کریمی علوی(علویجه) در اتاق کارش
در دانشگاه «برادفورد» انگلیس به عنوان استاد حقالتدریسی پاره وقت به دانشجویان دوره لیسانس درس میدادم. پروژه تحقیق بنده تحلیل رسانهها در خاورمیانه و دنیای عرب و بطور مشخص سیستم ماهوارهای «عربست» بود که در دانشگاه برادفورد انجام شد. دراین تحقیق با مطالعه موردی ماهواره عربست تلاش شده مغایرتها و تناقضها در ساختارها و سیاستهای رسانههای عربی بررسی شوند. در حال حاضر هم در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات، در همین دفتری که هستیم، به عنوان عضو هیأت علمی و استاد، کار و تدریس میکنم. این وضعیت فعلی بنده است. * از روز سوم خرداد سال 1361 و ماجرای اعلام خبر آزادسازی خرمشهر بگویید. خبر آزادسازی خرمشهر ساعت 11 روز سوم خرداد ماه سال 1361 بدست ما رسید. مدیران وقت با توجه به اهمیت مسئله میخواستند در نحوه اعلام خبر سنگ تمام بگذارند. به تعبیر مدیر وقت رادیو میخواستیم یک مراسم پرشکوه رسانهای برای آزادی خرمشهر برگزار کنیم.
برنامههای عادی رادیو را قطع کردیم حدود چهار ساعت از 11صبح تا ساعت سه بعد ازظهر. مارش نظامی بود و حماسهخوانی ما. شعر و شور بود و موسیقی و مارش جنگ، که کشور را به نشاط آورده بود و مردم هنوز نمیدانستند چه خبر است. فاصله بین مارشها کوتاهتر و کوتاهتر میشد و حادثه مهمی را خبر میداد. قرار بود بعد از پایان پخش خبر ساعت 14 بعد از ظهر، خبر آزادی اعلام شود. رقابت بر سر اعلام این خبر مهم میان پخش رادیو و پخش خبر بود. مدیران وقت رادیو، آن طور که بعدها فهمیدم، میخواستند اعلام خبر آزادی خرمشهر با صدای بنده باشد و مدیران خبر اصرار داشتند گوینده خبر، آقای «ناصر کاشانی»، خبر را بخواند. بالاخره ساعت موعود فرارسید و برادرم کاشانی خبر آزادی را خواند. جمله معروف «خونین شهر، شهر خون آزاد شد.» و مارش نظامی ادامه پیدا کرد و میکروفون را به بنده دادند و من هم خبر را اعلام کردم.
* به دنبال اعلام خبر آزادسازی خرمشهر متنی را خواندید که کمتر تاکنون به آن پرداخته شده است، در این مورد هم صحبت کنید. بله همین طور است. این دست نوشته همان متنی است که شما دنبالش بودید. در همان حال و هوایی که همه منتظر اعلام خبر آزادی خرمشهر بودیم، بنده این متن رادیویی را نوشتم. آن بخش از خبر آزادسازی خرمشهر(شنوندگان عزیز توجه فرمایید، شنوندگان عزیز توجه فرمایید، خونین شهر، شهرخون آزاد شد) را رادیو و تلویزیون بسیار پخش میکند. اما این متن و اجرا و پخش آن بخش مهمی از مراسم پرشکوه رسانهای بود که دوستان ما در رادیو تدارکش را دیده بودند. مارش نظامی که سنگین و سهمگین میکوبید، صدای ضبط شده الله اکبر آقای مرتضاییفر که با اللهاکبرهای مردم میکس شده بود و اعلام بزرگترین حماسه نظامی تاریخ معاصر ایران، آزادی خرمشهر. طومار فتنه حرامیان تجاوز پیشه بعث را در خطه خونین شهر فرو میبندیم متن و فایل صوتی روخوانی استاد کریمی علوی (علویجه) از این نوشته که به صورت اختصاصی در اختیار ایسنا قرار گرفته است، به این شرح است: «سرانجام/ تندیس استقامت و ایمان/ اسطوره مقاومت و پایمردی/ شهر شهیدان شاهد/ شهری که/ برگبرگ نخلهایش/ کتاب جاودان رزم پرشکوه پیکارگران نستوه ماست/ بر فاتحان غرورآفرین اسلام آغوش گشود/ و گامهای استوار سلحشوران سرافراز و پیروز را/ برگستره خونرنگ خویش/ پذیرا شد./ اینک/ به نام نامی خدای شهیدان/ طومار فتنه حرامیان تجاوز پیشه بعث را/ درخطه خونین خونین شهر/ فرو میبندیم/و حدیث پایمردی و استقامت یاوران خمینی را/ برتارک افتخارات این امّت بیدار/ برنگ سرخ خون/ رقم میزنیم. بیشک/ تاریخ/ اگر نه امروز/ در فردایی که یقینا/ دیر نخواهد بود/ اسطوره جانفشانی ودلاوری فاتحان خونین شهر را/ به عنوان بزرگترین و پرشکوهترین فراز شهامت و نستوهی انسان/ شهادت خواهد داد/ و بر رأی استوار پویندگان صراط توحید/ و برصلابت ایمان/ و نستوهی ارادهشان/ تا نهایت هستی/ درود خواهد فرستاد./ سلام و درود/بر شهر خون و شهادت/ خونینشهر/ سلام و درود/برفاتحان غرورآفرین اسلام/ سلام و درود بیپایان/بر امت شهیدپرور ایران/ و تبریک و تهنیت/بر امام و امت باد/» همانطور که ملاحظه میکنید زمانی که این متن نوشته میشد، اگر چه خودم مینوشتم، ولی واقعا فکر نمیکردم که خاطره خونینشهر،حماسه خونینشهر و داستان آزادی خرمشهر عزیز ما این طور جاودان و ماندگار شود و برای سالها اینگونه در ذهن و خاطر مردم بزرگ باقی بماند. واقعیت این است که این حماسهها، حماسههای ماندگاری هستند و از یاد و خاطره ملت قدرشناس ما، ملتی که قدر فرزندان خودش را میداند نخواهد رفت. ملت ایران کسانی را که برای حفظ و آزادسازی خونین شهر و دفاع از خاک ایران، جانشان را فدا کردند فراموش نخواهند کرد.
* نظر شما در رابطه با تاریخ و به ویژه تاریخ جنگتحمیلی چیست؟ تاریخ یک پشتوانه است. انسان با نگاهکردن به گذشته میتواند چراغ راهی را برای پیمودن راه آینده در اختیار داشته باشد. میشود از تاریخ جنگ درس گرفت. باید ببینیم نقل تاریخ و نقل حماسههای تاریخی و آنچه را که روایت میکنیم چه کمکی میتواند به شرایط امروز ما بکند، چه تاثیری روی زندگی، فعالیتها و سیاستهای امروز ما داشته باشد. باید از اشتباهاتی که احیانا کردهایم و یا تصمیمات درستی که گرفتهایم درس بگیریم و به آنها توجه کنیم. اگر با این نگاه به خاطره جنگ و خاطره خرمشهر نگاه کنیم بسیار با ارزش است. یادمان باشد فقط توجه به بخش تجلیل و بزرگداشت انسانهای بزرگ کافی نیست. قصه شهدا را درست و شرافتمندانه نقل کنیم * به عنوان یک پیشکسوت عرصه رسانه چه پیشنهادی برای نحوه پرداختن به مسائل مرتبط با دوران جنگتحمیلی دارید؟ امثال بنده فقط یک راوی هستیم. ما قصه جانبازیهای آنها را گفتیم. قصه پایمردیهای آنها را سرودیم. اندازه ما و حد ما هم همین است. فرق است میان کسی که حماسه میسازد و کسی که حماسه را روایت میکند.
کار فرهنگی و تبلیغی اگر درست انجام شود خیلی تاثیرگذار و مهم است اما خیلی کارسختی نیست. شهیدان از جان خود گذشتند تا ما بتوانیم زندگی کنیم و باید قصه آنها را درست و شرافتمندانه نقل کنیم. انشاءالله شما سراغ کسانی بروید که کشور و استقلال امروز ما به آنها مدیون است. شهیدان رفتهاند ولی جانبازان عزیز، آزادگان و بازماندگان مکرمشان هستند. شما به عنوان یک خبرنگار سراغ حماسهسازان واقعی بروید. بروید سراغ شهید جهان آرا، مقصودم خانواده شهید جهانآرا، بروید سراغ خانواده جانباز شهید منصور مفید یا خانواده شهید بهروزمرادی یا هزاران بزرگوار دیگر که در رسانهها گمنام هستند و درمیان مردم خوشنام. بروید سراغ بازماندگان شهید گرگپور؛ چهار شهید در یک خانواده. من اینها را از نزدیک نمیشناسم. ولی در موردشان میخوانم. آنها که در زمان حمله نامردهای اجنبی بعثی تا سقوط خرمشهر 35 روز جانانه جنگیدند و گمنام رفتند و امروز حتی کسی اسمشان را نمیداند و آنها که خونین شهر را دوباره خرمشهر کردند. در واقع باید از این بزرگواران تجلیل شود. تجلیل واقعی توسط انسانهای دلسوز،نه آنها که فقط معرکه میگیرند و خودشان را مطرح میکنند بجای اینکه از رزمندگان، جانبازان، آزادگان و خانوادههای بزرگوارشان تجلیل کنند. البته بزرگواری میکنید که از کسانی همچون بنده که در بخشهای تبلیغات جنگ و پیامرسانی کار کردهاند یاد میکنید. قصدم کوچک کردن کار شما نیست. اعتقاد دارم باید به سراغ آدمهایی برویم که در صحنههای واقعی و همه عرصههای واقعی جنگ حضور داشتهاند. بسیار هستند انسانهای گمنام دوران جنگتحمیلی که به سراغشان نرفتهایم. اگر به عنوان یک خبرگزاری معتبر بتوانید سراغی از این عزیزان بگیرید و از آنها یادی کنید بسیار خوب است چرا که آنها نباید در لابهلای سطور پیچیده و مبهم تاریخ گم شوند. بهتر است به جای برخی حرفهای تکراری که هر سال گفته میشود به این عزیزان هم توجه کنیم. همچنین مسائل مرتبط با جنگ تحمیلی باید از سر صدق، راستگویی، دلسوزی و اخلاص گفته شود. نه با مطرح کردن آن به سود یک گروه یا دسته یا شخص خاصی. چرا که موضوع جنگتحمیلی یک مسأله ملی برای ملت ایران و سرنوشت آنهااست.
اسناد رادیویی
اسناد رادیویی
برگه خبر اعلام آزدسازی خرمشهر
گفتوگو و عکس از خبرنگار ایسنا، محمدرضا بختیاری. انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
خبر خوش قالیباف از مکان سال بعد نمایشگاه کتاب
خبر خوش قالیباف از مکان سال بعد نمایشگاه کتابتاریخ انتشار شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۹ ۴۵ شهردار تهران در اختتامیه نمایشگاه کتاب از آماده بودن فضایی به وسعت ۱۳۰ هزار متر در تپههای عباسآباد برای برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده خبر داد به گزارشخبر خوش قالیباف برای نمایشگاه کتاب سال بعد
خبر خوش قالیباف برای نمایشگاه کتاب سال بعد شهردار تهران در اختتامیه نمایشگاه کتاب از آماده بودن فضایی به وسعت ۱۳۰ هزار متر در تپههای عباسآباد برای برگزاری بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران در سال آینده خبر داد به گزارش فرهنگ نیوز مراسم اختتامیه بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهرتصویر گریم نیکی کریمی برای فیلم مهرجویی / 23 سال پیش
تصویر گریم نیکی کریمی برای فیلم مهرجویی 23 سال پیش فرهنگ > سینما - نیکی کریمی بازیگر و کارگردان سینمای ایران 23 سال پیش 1371 نقش اول فیلم پری داریوش مهرجویی را بازی کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مهرجویی فیلمنامه این فیلم را بر اساس داستانهای جروم دیویدچاپ يک کتاب بعد از 24 سال/ اثر تازه اي از مهرداد بهار منتشر شد
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۷ ۳۶ب ظ چاپ يک کتاب بعد از 24 سال اثر تازه اي از مهرداد بهار منتشر شد موج- انتشارات کارنامه کتاب جديدي از زنده ياد مهرداد بهار پدر اسطوره شناسي ايران منتشر کرده است به گزارش خبرگزاري موج ادبيات مانوي کتابي که 24 سال پيش توسط زنده ياد مهرداد بهار با همکارينظر اهالی سینما درباره مستند «33 سال سکوت» جیرانی، افخمی، لطیفی، فراستی و قادری درباره «33 سال
نظر اهالی سینما درباره مستند 33 سال سکوتجیرانی افخمی لطیفی فراستی و قادری درباره 33 سال سکوت چه گفتند فیلممستند 33 سال سکوت تازهترین اثر تولید شده در موسسه فرهنگی آرمان مدیا امروز در خبرگزاری فارس رونمایی میشود و پیش از این رونمایی نظر اهالی سینما درباره این مستند گرفته و عآخرین نظرات ایوبی درباره «نهنگ عنبر»، «خانه دختر» و قاچاق فیلم | خبرگزاری ایلنا
در گفتگو با ایلنا مطرح شد آخرین نظرات ایوبی درباره نهنگ عنبر خانه دختر و قاچاق فیلم رئیس سازمان سینمایی در تازهترین اظهار نظر خود آخرین وضعیت فیلمهای سینمایی خانه دختر نهنگ عنبر و قاچاق فیلمهای سینمایی را تشریح کرد حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی امروز یک شنببعد از «قصهها» تکلیف یک فیلم دیگر روشن شد /مهناز افشار و رضا عطاران با میآیند
بعد از قصهها تکلیف یک فیلم دیگر روشن شد مهناز افشار و رضا عطاران با میآیند فرهنگ > سینما - سامان مقدم در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از اکران فیلمش خبر داد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین رئیس سازمان سینمایی و علیرضا سرتیپی پخشکننده فیلم سینمایی «کاهانی سوژه یک فیلم مستند شد | خبرگزاری ایلنا
کاهانی سوژه یک فیلم مستند شد محمد کارت در تازهترین مستند خود به عبدالرضا کاهانی و فیلم استراحت مطلق پرداخته است به گزارش خبرنگار ایلنا مستند سینمایی «مُعلق» به کارگردانی محمد کارت و تهیهکنندگی سعید خانی است که این روزها توسط علی همراز در مراحل آخفیلمبرداری «نسیم» آغاز شد | خبرگزاری ایلنا
فیلمبرداری نسیم آغاز شد فیلم سینمایی نسیم به کارگردانی پرویز شهبازی و تهیه کنندگی مسعود ردایی امروز در تهران کلید خورد به گزارش ایلنا با پایان یافتن پیش تولید و انجام تست گریم نهایی بازیگران اولین پلانهای این فیلم امروز در منطقه امامزاده داود جلوی دوربین رفت که دو بادر نشست خبری دوازدهمین جشن بازیگر خانه تئاتر عنوان شد برخی از مدیریتهای سالنهای نمایشی حس پادشاهی دارند/ طرا
در نشست خبری دوازدهمین جشن بازیگر خانه تئاتر عنوان شدبرخی از مدیریتهای سالنهای نمایشی حس پادشاهی دارند طراحی یک مدالیوم براساس توصیه بیضایینایب رئیس هیات مدیره انجمن بازیگران خانه تئاتر گفت برخی از سالنها با مجموعه داوری جشن شب بازیگر و برگزارکنندگان آن همکاری اصولی نداشتندپرونده «سلام کوچولو» بعد از ۴۲ سال بسته شد/ وقت خداحافظی بود
عذرا وکیلی در گفتگو با مهر پرونده سلام کوچولو بعد از ۴۲ سال بسته شد وقت خداحافظی بود شناسهٔ خبر 2583615 - جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۷ هنر > رادیو و تلویزیون عذرا وکیلی که تا پایان اسفند ۹۳ با سلام کوچولو به خانه ها می آمد درباره دلیل توقف این برنامه گفت احساس می کرده ۴۲ سدو فیلم جدید روی پرده نمایش میرود / خبری از «نهنگ عنبر» نیست
دو فیلم جدید روی پرده نمایش میرود خبری از نهنگ عنبر نیست فرهنگ > سینما - ایسنا نوشت سخنگوی شورای صنفی نمایش خبر داد که دو فیلم جدید از چهارشنبه - 23 اردیبهشت ماه - اکران خود را آغاز میکنند دو فیلم «در دنیای تو ساعت چند است » به کارگردانی صفیفيلمبرداري فاز دوم «خشکسالي و دروغ» آغاز شد
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۴ ۴۲ب ظ با اضافه شدن پگاه آهنگراني فيلمبرداري فاز دوم خشکسالي و دروغ آغاز شد موج-با اضافه شدن پگاه آهنگراني به جمع بازيگران فيلم سينمايي خشکسالي و دروغ به کارگرداني پدرام عليزاده فيلمبرداري فاز دوم اين پروژه آغاز شد به گزارش موج اولين پلانهاي فيلم سينفروش سینماها بعداز پایان دولت احمدینژاد افزایش داشت | خبرگزاری ایلنا
ایوبی اعلام کرد فروش سینماها بعداز پایان دولت احمدینژاد افزایش داشت ایوبی میگوید قبل از دولت یازدهم فروش سینماها ۳۰میلیارد تومان بود اما این فروش در دولت یازدهم به ۶۰ میلیارد تومان رسیده است به گزارش ایلنا رییس سازمان سینمایی با حضور در مجتمع بزرگ سینمایی- تجاری اکباتفیلمنامه این اثر سالها قبل و در اوایل دهه ۶۰ نگارش شده+شرح سکانس ابتدایی فیلم
فیلمنامه این اثر سالها قبل و در اوایل دهه ۶۰ نگارش شده شرح سکانس ابتدایی فیلم مسعود کیمیایی بعد از انتشار تازه ترین رمانش سرودهای مخالف ارکستر بزرگ ندارند مشغول فراهم آوردن شرایط تولید تازه ترین فیلمش تنفس است سینماژورنال ورتا چمانی مسعود کیمیایی بعد از انتشار تازه تآخرین وضعیت اکران دو فیلم «نهنگ عنبر» و «مردن به وقت شهریور» | خبرگزاری ایلنا
در گفتگو با ایلنا مطرح شد آخرین وضعیت اکران دو فیلم نهنگ عنبر و مردن به وقت شهریور فیلم سینمایی مردن به وقت شهریور به کارگردانی هاتف علیمردانی قرار بود از روز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت در سینماهای تهران به سرگروهی سینما ماندانا اکران شود اما اکران آن به تعویق افتاد به گزارصدای اذان در سالن مسابقات بینالمللی طنینانداز شد+فیلم
صدای اذان در سالن مسابقات بینالمللی طنینانداز شد فیلمدر نخستین روز رقابتهای نمایندگان شرکتکننده در سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم اذان به صورت زنده در سالن مسابقات با نوای حسین سبزعلی طنینانداز شد به گزارش خبرنگار فعالیت های قرانی خبرگزاری فارس پس از اجرای تل-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها