واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور کتابخانه های روستایی گام اساسی برای تحقق عدالت فرهنگی است خبرگزاری پانا :معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ،با توجه به مشکلات ناشی از عدم در اختیار گیری مناسب تازه های نشر در دسترس کلیه اقشار جامعه بخصوص روستائیان، تاسیس کتابخانه های روستایی را گام اساسی جهت تحقق عدالت فرهنگی خواند و گفت : به طور حتم تاسیس کتابخانه های روستایی باعث همه گیر شدن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در کشور می گردد.
۱۳۹۴ شنبه ۲ خرداد ساعت 12:20
به گزارش خبرگزاری پانا ، محمد اله یاری فومنی در نشست خبری که در محل معاونت سیاسی و امنیتی استانداری برگزار گردید، توسعه کتابخانه های روستایی را از اولویت های نهاد دانست. تقویت منابع بخش های کودک کتابخانه های عمومی کشور
وی ایجاد عادت مطالعه در سنین کودکی را لازم و ضروری خواند و افزود :با توجه به این مهم ، تقویت منابع بخش های کودک کتابخانه های کشور در اولویت است . فومنی همچنین از برنامه ریزی برگزاری جلسات ویژه کتابداران کودک جهت تقویت مهارتهای ارتباط با کودک و جمع خوانی قصه گویی خبر داد. معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور تصریح کرد: با توجه به برگزاری چند دوره آموزشی در راستای بالابردن سطح کارآیی حرفه ای کتابداران، پیش بینی برگزاری دوره های بعدی محقق خواهد شد. ارسال منابع مفید و محتوایی به کتابخانه های کل کشور
معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور از انجام زیرساختهای لازم برای تهیه منابع مفید در هر کتابخانه مطالبی بیان کرد و افزود: مطابق برنامه ریزی های انجام شده نظرسنجی پیرامون منابع مورد نیاز هر کتابخانه از کتابداران در حال انجام است. محمد اله یاری فومنی تاکید کرد با توجه به این برنامه ریزی، فرآیند ارسال منابع به هر کتابخانه اختصاصی شده و از ارسال منابع غیر ضرور به کمترین حد خواهد رسید. معاون توسعه کتابخانه ها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، ویژگی های بومی و منطقه ای، مباحث فرهنگی و پیشینه اجتماعی هر استان را در ارسال منابع مورد اهمیت خواند و افزود: ارسال منابع جدید و تازه های نشر به کتابخانه های نهادی و مشارکتی جز برنامه ها و الویتهای امسال نهاد کتابخانه های عمومی کشور است.
کتابخانه مرکزی در زمینی به مساحت ده هزار متر مربع ساخته خواهد شد
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان جنوبی به اختصاص زمینی با مساحت ده هزار متر مربع اشاره کرد و افزود: طرح کتابخانه مرکزی استان در ردیف پروژه های ملی قرار گرفته است و پیش بینی اعتبار آن در سال 94 صورت گرفته است.
رضایی ،اظهار امیدواری کرد: بعد از انجام فرآیند تحویل زمین، برنامه ریزی جهت انجام امور مربوط به ساخت کتابخانه مرکزی صورت پذیرد. رضایی افزود: در حال حاضر استان خراسان جنوبی دارای 63 باب کتابخانه و بیش از 50 هزار نفر عضو فعال می باشد. رضایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان نیز در ادامه از رشد بیش از 50 درصدی ایجاد کتابخانه های روستایی در استان در سال 94 خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]