تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820616231




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویژگی افراد کنترل‌گر کدام است/ افرادی که حقوق همسایگان را رعایت نمی‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ویژگی افراد کنترل‌گر کدام است/ افرادی که حقوق همسایگان را رعایت نمی‌کنند
یک روانشناس گفت: افرادی که به اختلالات شخصیت مانند کنترل‌گری مبتلا هستند، موجب آزردگی اطرافیان خود می‌شوند و مهم‌ترین ویژگی آنها این است که تمام منابع خانوادگی، شغلی و تحصیلی را برای خود می‌خواهند و اجازه پیشرفت به دیگران نمی‌دهند.
آفتاب : امیرمحمد شهسوارانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهارداشت: یکی از مسائل مهم در زندگی افراد الگوهای کلی رفتار با دیگران و سیستم‌های تفکر و تصمیم‌گیری آنها است که به این زمینه‌های کلی سوگیری‌های رفتار آشکار و ناآشکار فرد در عرصه‌های خصوصی و عمومی زندگی، شخصیت گفته می‌شود.


وی ادامه داد: بزرگان اسلامی-ایرانی و در رأس آنها پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) و شعرا توسط آیات قرآن و احادیث در این زمینه نکاتی را ارائه داده‌اند.


این متخصص حوزه بهداشت روان گفت: امروزه در حوزه بهداشت روان آموزش سبک‌های فرزند پروری و مهارت‌های ارتباطی یکی از مباحث مهم در شکل‌گیری و اصلاح الگوهای شخصیتی است.


شهسوارانی اظهارداشت: آسیب‌شناسی مشکلات شخصیتی افراد در طول زندگی نقش موثری در رفتارهای آنها دارد. افرادیکه در جامعه دچار مشکلات تعاملی با دیگران هستند علاوه بر مسائل ژنتیکی و زیرساختی دچار مشکلاتی در زمینه شخصیت هستند.


وی افزود: در مواردی که مشکلات تعاملی و شخصیتی افراد با دیگران منجر به آزردگی اطرافیان و بروز رفتارهای ناسازگارانه می‌شود بحث اختلالات شخصیت به میان می‌آید.


این روانشناس تأکید کرد: اختلالات شخصیت مباحث کاملاً تخصصی است و مشکلات ژنتیکی و روان‌شناختی مغز در آن دخیل‌ هستند. بررسی‌های تصویربرداری و نوار مغزی نشان داده است که مبتلایان به اختلالات شخصیت نابهنجاری‌ها و مشکلاتی در ساختارهای پایه‌ای مغزی دارند.


وی افزود: مسائل خفیف‌تر شخصیتی افراد که به عنوان اختلال بالینی شخصیت مطرح نمی‌شود نیز می‌تواند منجر به آزردگی اطرافیان شود که یکی از این مشکلات شخصیتی، در حالت خودخواهانه و کنترل‌گری تعاملی دیده می‌شود.


شهسوارانی گفت: در این ویژگی‌های شخصیتی، فرد تمامی منابع موجود در محیط اعم از خانوادگی، شغلی و تحصیلی را فقط برای خود می‌خواهد و به حقوق دیگران بی‌اهمیت است. این افراد مصداق شعار همه برای یکی هستند.


این متخصص حوزه بهداشت روان ادامه داد: افرادیکه در محیط زندگی نسبت به حقوق همسایگان بی‌تفاوت هستند یا در محیط شغلی به همکاران یا کارمندان دیگر اجازه رشد و ترقی نمی‌دهند دارای شخصیت کنترل‌گر و خودخواهانه هستند. این افراد معمولاً تلاش می‌کنند تا جایگاه خود را ارتقاء دهند و دیگران را در رده‌های پایین نگه‌دارند.


شهسوارانی خاطرنشان کرد: بهترین گزینه برای کاهش این مشکلات شخصیتی، مراجعه به متخصصان حوزه بهداشت روان است، باید در نظر داشت افرادیکه دچار مشکلات شخصیتی هستند به هیچ وجه احساس نمی‌کنند که مشکلی دارند و از نظر خودشان افرادی بدون مشکل و سالم هستند اما هنگام بررسی‌های تخصصی و شخصیتی مشخص می‌شود که این افراد برای محیط و اطرافیان خود آزارگر هستند.




تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن