واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۳:۲۶ب.ظ)
مدير حوزه هاي علميه خواهران: تراز عملکرد حوزه نسبت به گذشته مناسب تر است موج - مدير حوزه هاي علميه خواهران گفت: امروز آثار علمي حوزوي که در دهه هاي اخير از سوي افراد و مراکز پژوهشي منتشر شده، در تراز مناسبي با حوزه هاي علميه طول تاريخ قرار داشته و عقب گرد نداريم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم به نقل از مركز خبر حوزه، مدير حوزه هاي علميه خواهران در هفتمين جشنواره علامه حلي(ره) در سالن مرکز همايش هاي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم ضمن تبريک حلول ماه شعبان، اظهار داشت: امروز حوزه هاي علميه از نظر علمي و اخلاقي قابل مقايسه با گذشته قرار مي گيرد و برخي قائلند که ما پيشرفتي نداشته ايم.
وي ابراز داشت: امروز آثار علمي حوزوي که در دهه هاي اخير از سوي افراد و مراکز پژوهشي منتشر شده، در تراز مناسبي با حوزه هاي علميه طول تاريخ قرار داشته و عقب گرد نداريم.
حجت الاسلام والمسلمين محمودرضا جمشيدي خاطرنشان ساخت: امروز حوزه هاي علميه نسبت به نيازهاي روز پاسخگو بوده و توليدات علمي مناسبي داشته است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: موسوعه هايي که امروز در حوزه هاي علميه منتشر شده، بسيار کامل و دقيق مي باشد و پاسخگوي بسياري از مباحث روز است.
حجت الاسلام والمسلمين جمشيدي تصريح کرد: امروز حرکت علمي در حوزه هاي علميه کمتر از گذشته نبوده و علوم قابل توجه و تأملي توليد شده است.
وي با اشاره به منويات مقام معظم رهبري نسبت به تحول در حوزه هاي علميه، بيان داشت: ايشان تحول را ضرورت جدي و دائمي حوزه هاي علميه دانسته و تأکيد دارند که حوزه بايد در شرايطي قرار بگيرد تا بتواند از ظرفيت هاي خود در پاسخگويي به شبهات و مسائل روز استفاده کند.
مدير حوزه علميه خواهران يادآور شد: منظور از تحول، نديدن ظرفيت هاي موجود حوزه نيست، بلکه مراد پيشرفت روزافزون است.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم اظهار داشت: براي ما قابل تأمل است که امروز توليد علم و پيشتازي در توفيقات علمي، منحصر در حوزه هاي علميه بزرگ همچون قم نيست؛ بلکه اتفاقا زنگ هشدار و توجه اي است براي اين حوزه ها که هميشه در پيشاني، قله و اوج حرکت هاي علمي بوده اند؛ اما گاهي در المپيادهاي علمي مخصوصا در حوزه هاي علميه خواهران، حائزين رتبه در جشنواره هاي علمي اکثرا از شهرستان ها هستند؛ آنهم نقاط دور دست و با امکانات کم؛ اما انگيزه ها، توجه به نيازها و استفاده حداکثري از ظرفيت ها و مقدورات، ما را به اين نتيجه رسانده که اين افتخاري است که توليد علم منحصر به قم نباشد.
حجت الاسلام والمسلمين جمشيدي ابراز داشت: حوزه هاي علميه بايد توجه کنند که حرکت هاي علمي و رشد اين حرکت ها داراي شاخص هاي معتبر است؛ پس اين شاخص ها هستند که داوري مي کنند؛ نه نام ها، آوازه ها و جمعيت ها.
وي با تأکيد بر تجديد نظر در سازوکارهاي ارزيابي و تقدير، خاطرنشان ساخت: ما نبايد خيل مشتاقين شهرستاني را به لحاظ محدوديت و کمبود امکانات از توجه و تقدير محروم کنيم.
مدير حوزه هاي علميه با اشاره به نقش اساتيد در حوزه هاي علميه، تصريح کرد: استاد عنصر اصلي در عرصه هاي آموزش، پژوهش و اخلاق بوده که حق پدري بر ما داشته و ما نيز بايد در مورد نسل آينده همين منش را داشته و مباحث و ظرافت هاي حوزوي را به آنان بياموزيم.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم بيان داشت: اساتيد استوانه هاي علم بوده اند که با استفاده از حلقه شاگردان، کارهاي بزرگي را رقم زده اند.
حجت الاسلام والمسلمين جمشيدي در پايان تأکيد کرد: اساتيد بايد با شيوه هاي نوين پژوهشي آشنا شده تا بتوانند طلابي پژوهشگر تربيت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]