تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871130378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاهم نامه همکاری های حمل ونقل جاده ای ایران وافغانستان به امضا رسید


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تفاهم نامه همکاری های حمل ونقل جاده ای ایران وافغانستان به امضا رسید تهران - ایرنا - با حضور رییس سازمان راهداری و معاون وزیر حمل و نقل افغانستان، تفاهم نامه پنجمین کمیسیون مشترک همکاریهای حمل ونقل جاده ای بین دو کشور به امضا رسید.


به گزارش ایرنا، داود کشاورزیان رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده در مراسم امضای این تفاهم نامه، گفت: سالانه ده ها هزار دستگاه کامیون بین دو کشود تردد می کنند و مسئولان حمل و نقل جاده ای دو کشور در این اجلاس راهکارهای تسهیل تردد کامیونهای یا شده را طی روزهای 29 و 30 اردیبهشت ماه جاری در تهران مورد بررسی قرار دادند.
وی تصریح کرد: در این کمیسیون سهولت صدور ویزا برای رانندگان کامیونهای ترانزیتی بین دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد با حذف بخشی از عوارض های دریافتی، هزینه های حمل و نقل بین دو کشور کاهش یابد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از تشکیل کارگروهی برای بررسی نتایج برگزاری این کمیسیون خبر داد و گفت: این کارگروه با برگزاری جلسات کارشناسی در پایتخت های دو کشور مسایل و مشکلات مربوط به حمل ونقل جاده ای را مورد بررسی قرار می دهند تا با ارایه گزارش های آن در صورتی که مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد آن را حل و فصل کنیم.
در ادامه جارالله منصوری معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی وزیر حمل و نقل افغانستان گفت: در این کمیسیون طی دو روز مسایل زیادی بین دو کشور حل و فصل شد تا با روان سازی تردد کامیونها، هرگونه ترانزیت بین دو کشور همسایه به سهولت انجام شود.
وی با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه، تصریح کرد: ایران همسایه بزرگ افغانستان است و وجود دو کشور پیشرفته در این منطقه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
معاون وزیر حمل و نقل افغانستان خواستار استفاده از امکانات بندر چابهار در دریای عمان شد و گفت: افغانستان و کشورهای آسیای میانه می توانند از این بندر مهم تجاری کالاهای وارداتی خود را از چین و بالعکس ترانزیت کنند.
وی از تشکیل کارگروه نظارتی برای اجرای دقیق توافق های پنجمین کمیسیون مشترک همکاریهای حمل ونقل جاده ای بین ایران و افغانستان خبر داد و گفت: این کارگروه نظارتی باید هرماه گزارش کار خود را ارایه دهد تا مشکلی در زمینه ترانزیت کالا بین دو کشور پیش نیاید.
اقتصام(3)1108**1558



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن