واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش مدیران حقوقی شهرداری های کلانشهرهای کشور در اراک گشایش یافت اراک-ایرنا-همایش مدیران حقوقی شهرداری های کلانشهرهای کشور روز چهارشنبه در شهرداری اراک گشایش یافت.
در این همایش دو روزه مدیران حقوقی شهرداری های کشور به منظور بررسی قوانین و مقررات حاکم بر شهرداری ها بحث و تبادل نظر می کنند.
بازنگری در خصوص اجرای برخی قوانین، اصلاح آیین نامه های حقوقی شهرداریها و کارشناسی و آسیب شناسی پرونده های حقوقی از دیگر برنامه های این همایش است.
بررسی راهکارهای کاهش شکایات علیه شهرداری ها در دیوان عدالت اداری، چگونگی انتخاب پیمانکاران عملیات عمرانی و مهندسین مشاو، نحوه اقدام شهرداری ها در رابطه با آرای قطعی کمیسیون ماده 100 و بررسی آرای صادره از هیات های حل اختلاف موضوع ماده 38 اصلاحی آیین نامه معاملات از برنامه های نخستین روز این همایش است.
مدیر امور حقوقی شهرداری کلانشهر اراک در این نشست گفت: لزوم بازنگری در قوانین و مقررات حاکم بر شهرداری ها بیش از هر زمان دیگری نیازمند برنامه های کارشناسانه است.
سید شهاب میر سمیعی افزود: امروز شهرداری های کشور به واسطه رسالت سنگین در عمران و آبادانی شهرها، به اصلاح برخی قوانین و مقررات نیازمندند تا بتوانند شتاب خدمت رسانی به جامعه شهری را دو چندان کنند.
وی ادامه داد: در بسیاری از شهرداری ها زمینه خدمت رسانی بهینه به شهروندان با فرصت سوزی در پیگیری پرونده های حقوقی و اتلاف زمان از بین می رود که این امر نقش برجسته مدیران حقوقی را بیش از گذشته نمایان می کند.
به گفته میر سمیعی در نشست مدیران حقوقی شهرداری های کلانشهر ایران، اصلاح قوانین و شیوه نامه عملکردی در پرونده های حقوقی مورد بازنگری قرار می گیرد و نتیجه آن نیز به منظور تصویب در دبیرخانه کلانشهرهای ایران ارسال می شود.
معاون اداری و مالی شهرداری اراک نیز گفت: حسن نظارت بر اجرای صحیح قراردادها و پروژه های مختلف شهرداری ها از وظایف سنگین مدیران حقوقی است.
حشمت الله شعبانی بیان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نفوذ جمعیت شهری حدود 30 درصد و روستاها با 70 درصد بود اما امروز رشد شهرنشینی و نیاز به بسترهای اجتماع محور لزوم عمران و آبادانی در شهرها را دو چندان کرده است.
وی افزود: نیاز سنجی جمعیت شهری در کلانشهرها به عوامل مختلفی بستگی دارد که نمونه بارز آن میزان ضریب نفوذ خدمات رسانی به نقاط مختلف شهری است.
او بیان کرد: مدیران حقوقی شهرداری به عنوان خط مقدم شهرداری ها در اجرای صحیح و به دور از حاشیه طرحهای عمرانی و خدماتی انجام وظیفه می کنند..
به گفته شعبانی، شهرداری اراک در سالهای اخیر چند طرح در حدود 300 هکتار فضای عمرانی، تجاری، خدماتی و رفاهی با مشارکت سرمایه گذاران آغاز کرده که حسن نظارت حقوقی بر نحوه مشارکت و عملکرد پیمانکاران از وظایف بخش حقوقی به شمار می رود.
معاون اداری و مالی شهرداری اراک اضافه کرد: اگر مدیران حقوقی به شایستگی وظایف محوله خود را به انجام برسانند هم در زمان اجرای طرحهای مختلف شهری و هم در میزان رضایتمندی شهروندان حرکتی مثبت به منصه ظهور می رسد.
هم اکنون ۱۵ کلان شهر غیررسمی و ۹ کلان شهر رسمی در کشور وجود دارد.
اراک به موجب مصوبه دولت و شورای عالی شهرسازی در سال 1390 با الحاق کرهرود و سنجان به کلانشهر تبدیل شد. ک/2
7112/6012
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]