تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802727329




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای طرح ارزشیابی مدیران دفاتر شعب دادگستری در اراک آغاز شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اجرای طرح ارزشیابی مدیران دفاتر شعب دادگستری در اراک آغاز شد اراک - ایرنا - اجرای الگوی کشوری طرح نظارت و ارزشیابی مدیران دفاتر شعب محاکم دادگستری روز شنبه در شهرستان اراک آغاز شد.


مدیر کل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضاییه در همایش تبیین اهداف نظارت و ارزشیابی مدیران دفاتر معاونت منابع انسانی دادگستری استان مرکزی گفت: این طرح به عنوان نمونه در اراک به اجرا گذاشته شده و با رفع نقایص کارشناسی آن تا پایان شهریورماه امسال، به کل کشور تعمیم داده می شود.
سید وحید میرحسینی افزود: ارتقای سطح دانش و آگاهی های عمومی جامعه باعث افزایش مطالبات شده و از همین رو فرایند فعالیت و عملکرد کارکنان دستگاه هایی که ارایه خدمات می کنند از قبیل قوه قضاییه مستلزم نظارت و ارزشیابی دقیق است.
وی محورهای راهبردی این طرح را ارتقای ارزش های انسانی ، آموزشی و مالی همکاران اداری شاغل در بدنه قوه قضاییه اعلام کرد.
مدیرکل نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری قوه قضاییه بیان کرد: با نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری و تشکیل پرونده برای هر یک از کارکنان، اجرای موضوع لایحه جامع اداری استخدامی قوه قضاییه که متن آن در حال نگارش است، تسهیل و بستر ارتقای شغلی مدیران دفاتر شعب به دستیار درجه یک تا سه با دریافت دستمزدهای شبه قضایی فراهم می شود.
وی بیان کرد: سیاست قوه قضائیه بهبود و ارتقای وضعیت مالی و کاری همکاران اداری همسان با همکاران قضایی است و افرادی که تلاش بیشتری می کنند در سامانه مربوطه رصد شده و ارتقای شغلی آن ها از این طریق محقق می شود.
به گفته میرحسینی، 35 سال در این قوه بحث نظارت و ارزشیابی وجود نداشته، گرچه ارزشیابی قضات نیز از حدود 13 سال قبل آغاز شده است، اما حاصل این نظارت و ارزشیابی ها باید در رشد و ارتقای شغلی همکاران تلاش گر و نیز افزایش دستمزد آن ها مشهود باشد.
وی بیان کرد: نظارت و ارزشیابی عبارت است از ارتقای بهره وری، احترام گذاشتن به شخصیت کاری افراد ، ارتقاء عملکرد ، شایسته سالاری ، برقراری ارتباط منطقی بین وظایف و مسوولیت ها و شرایط محیط کار متناسب با نظام پادش و پرداخت که باید برای آن ساز و کار مناسب ایجاد شود.
وی، بهره وری کارکنان دستگاه قضا را منوط به کارنامه ارزشیابی آنان دانست و گفت: در نظام ارزشیابی قبلی سالانه کارمندان اگر کارکنان پنج سال متوالی امتیاز 85 یا بالاتر را به دست می آوردند از یک طبقه تشویقی برخوردار می شدند اما در رویکرد جدید این شیوه حذف می شود و شاغلان مشمول سالانه دوبار ، هر شش ماه یک بار ارزشیابی می شوند و نقاط ضعف و قوت و نیازهای شغلی ، اشکالات ساختاری و فرایندی سازمان و همچنین آموزش های متناسب و موردنیاز شغلی کارکنان شناسایی شده و تشویق ها هدفمند می شود.
رییس کل دادگستری استان مرکزی نیز در این همایش ابرازامیدواری کرد: با اجرای طرح نظارت و ارزشیابی کارکنان اداری که برای نخستین بار در کشور به صورت آزمایشی بر روی مدیران دفاتر شعب محاکم دادگستری اراک انجام می شود، بخشی از مشکلاتی که در حوزه قضایی وجود دارد حل و فصل شده و شاهد شکوفایی هرچه بیشتر دستگاه قضایی و رضایت مندی مردم باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین حکمتعلی مظفری افزود: اقتضای دستگاه قضایی به عنوان پناهگاه ستمدیدگان و مظلومان، داشتن انسان هایی پاک دست و درستکار است .
وی گفت: یکی از دغدغه ها در حوزه قضا نبود ساماندهی امور مربوط به کارکنان اداری بود چرا که برخی از افراد در پست های سازمانی خود قرار نداشتند و بعضی دیگر نیز در پست های خارج تخصصشان خدمت داشتند.
وی افزود: تا پیش از اجرای این طرح، برخی مدیران دفاتر شعب محاکم تا 10 سال در همین پست می ماندند و امکان ارتقای آن ها وجود نداشت، اما با اجرای طرح جدید ارزشیابی برای آنان پست دستیار قضایی مطرح شده و همچنین می توان از میان کارکنان اداری با سابقه و واجد شرایط قاضی انتخاب و جذب کرد.
دادگستری کل استان مرکزی در حوزه قضایی با حدود 70 درصد و در حوزه اداری با حدود 60 درصد چارچوب و ظرفیت سازمانی مشغول فعالیت است.
حوزه قضایی استان مرکزی در 13 شهرستان آن فعال است.ک/2
6066/6013/






19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن