واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شنا در نقاط کور و ممنوع مهم ترین دغدغه تابستانی مسوولان مازندران ساری - ایرنا - مسوولان کمیته های مختلف ستادساماندهی سواحل مازندران در نشستی که روز سه شنبه با حضور قایم مقام وزیر کشور و فرمانداران شهرهای ساحلی مازندران در ساری ، بر لزوم اطلاع رسانی به گردشگران در باره خودداری از شنا در نقاط ممنوع تاکید کردند.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در این نشست گفت : حدود 80 درصد از سواحل مازندران به عنوان نقاط حادثه خیز برای شنا مطرح است و باید نسبت به خطر مرگ هنگام شنا در این مناطق به مسافران و گردشگران اطلاع سانی کرد.
حبیب حسین زادگان افزود : وجود نقاط کور و حادثه خیز همچنان یکی از دغدغه های اصلی در تعطیلات تابستانی است .
وی از به کارگیری 664 ناجی غریق در سواحل مازندران با هدف امداد رسانی به شناگران خبر داد و گفت : استفاده از تجهیزات نجات غریق بویژه قایق های موتوری و جت اسکی به عنوان پشتیبانی کننده ناجیان غریق ضروری است.
حسین زادگان با بیان این که وزارت کشور باید نسبت به تامین اعتبار ناجیان غریق اقدام اساسی کند ، افزود : طرح سالم سازی سواحل مازندران از اول خرداد با استقرار گروه های مختلف امداد و نجات بویژه ناجیان غریق آغاز می شود.
مدیرکل فنی استانداری مازندران نیز در این نشست از اختصاص 40 میلیارد ریال برای ساماندهی طرح سالم سازی دریای خزر در سال جاری خبر داد.
مهدی رازجویان گفت : شهرداری های 16 شهر ساحلی مازندران باید با این میزان اعتبار و تامین پنج میلیارد ریال دیگر از منابع داخلی خود طرح های سالمسازی را اجرا کنند.
وی با بیان این که شهرداری ها با دریافت این اعتبار موظف شدند زیرساخت های اجرای طرح های سالم سازی را فراهم کنند ، افزود : استفاده از تجهیزات و امکانات امداد و نجات نیز از دیگر وظایف شهرداری ها در اجرای این طرح است.
فرمانداران شهرهای ساحلی مازندران نیز در این جلسه بر ضرورت پوشش دان نقاط کور و ممنوعه شنا توسط ناجیان غریق تاکید کردند.
آنها از وزارت کشور خواستار تامین اعتبار لازم برای به کارگیری ناجیان غریق در نقاط کور و ممنوعه و همچنین انجام اقدامات لازم جهت جلوگیری از ورود مسافران برای شنا در این نقاط شدند.
فرماندار چالوس در این باره گفت : آمارها گویای این است که 80 درصد از غرق شدگان در سواحل مازندرانی دریای خزر افرادی هستند که از محدوده ساحلی ویلاهای شخصی وارد آب می شوند.
محمدناصر زندی افزود : همچنین برخی از غرق شدگان نیز در ساعات غیر اجرای طرح سالم سازی وارد دریا می شوند.
فرماندار محمودآباد نیز در این جلسه بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر در باره اهمیت توجه گردشگران به شنا در دریا در ساعات اجرای طرح سالم سازی تاکید کرد.
سیف الله فرزانه گفت : تمامی شبکه های ملی و شبکه های استانی سیمای جمهوری اسلامی باید برنامه های چگونگی استفاده از سواحل دریای خزر را برای شهروندان اطلاع رسانی کنند.
محمدعلی قمی فرماندار نوشهر نیز در این جلسه به بلاتکلیفی در نحوه برخورد با شنا مختلط و استفاده زنان از جت اسکی اشاره کرد و گفت : نهادهای مسوول باید در این زمینه وظایف و ماموریت ها را بدرستی تبیین کنند.
مازندران 338 کیلومتر سواحل دریای خزر را در اختیار دارد.
بر اساس اعلام مسوولان قرار است امسال یکصد طرح سالمسازی در سواحل استان اجرا شود.
اجرای طرح های سالمسازی از اول خرداد ماه در سال گذشته و تعطیل نکردن آن در ماه مبارک رمضان و ادامه آن تا نیمه شهریور و به کارگیری تعداد بیشتری ناجی غریق سبب کاهش 52 درصدی تلفات غرق شدگی در سواحل مازندران شده بود.
آمار قربانیان دریا در مازندران پارسال 182 نفر اعلام شد.ک/4
6790/1654/ 6075
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]