پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849752273
ناکارآمدی بیمه های تکمیلی در شرایط اورژانسی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ناکارآمدی بیمه های تکمیلی در شرایط اورژانسی تهران- ایرنا-روزنامه جام جم در صفحه جامعه نوشت:فرض کنید برای رفتن به خانه تان، هر روز مجبور شوید کلید را از صاحبخانه بگیرید یا برای روشن کردن خودروی شخصی تان، هر روز صبح مجبور باشید سوییچ را از نمایندگی آن خودرو دریافت کنید. همه این شرایط غیرقابل تصور و اعصاب خردکن، حال و روز بیمه های تکمیلی درمان در ایران است.
این گزارش که در روز سه شنبه بیست و نهم اردیبهشت 1394 خورشیدی به قلم امین جلالوند انتشار یافته ، می افزاید: با وجود آن که هر ماه، هزینه ای را بابت بیمه های تکمیلی پرداخت می کنید و انتظار دارید که این بیمه در شرایط اورژانسی به داد شما برسد، اما بیمه های تکمیلی در شرایطی که بیمار به درمان فوری نیاز دارد، کمک فوری به بیمار ارائه نمی کنند و او را در دام کاغذ بازی های متعدد گرفتار می کنند.
با مراجعه به یکی از بیمارستان های خصوصی تهران در حوالی خیابان قائم مقام فراهانی، متصدی پذیرش این بیمارستان به صراحت می گوید: افرادی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند، باید یا قبل از بستری شدن در این بیمارستان، فکس معرفی نامه شرکت بیمه را به ما تحویل بدهند و یا اگر کار اداری بیمه تکمیلی شان طول می کشد، باید قبل از بستری شدن، مبلغ یک میلیون تومان را به عنوان ودیعه به بیمارستان پرداخت کنند.
یعنی با وجود آن که شما بیمه تکمیلی دارید و این بیمارستان هم با این شرکت بیمه قرار دارد، اما در شرایط اورژانسی نمی توانید روی این بیمارستان حساب باز کنید، زیرا فرآیند ارسال معرفی نامه ـ در سریع ترین حالت ممکن ـ حداقل یک ساعت طول می کشد، اما بیمار اورژانسی در همان لحظه به درمان نیاز دارد.
اغلب بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان، بیمه تکمیلی دارند. چند نفر از خانواده های بیماران غیراورژانسی همین بیمارستان تاکید می کنند که قبل از بستری شدن، کارهای اداری معرفی نامه بیمه را انجام داده اند تا بیمارشان بتواند بستری شود.
اما در صورتی که مثلا نیمه های شب مجبور باشید به بیمارستان مراجعه کنید، داشتن یا نداشتن بیمه تکمیلی، فرقی به حال شما ندارد و در این حالت، شما باید حداقل یک میلیون تومان در جیبتان داشته باشید.
آرامش خاطری که فقط در حد حرف است
وقتی شما هر ماه، مبلغی را برای بیمه تکمیلی کنار می گذارید، انتظار دارید که این بیمه در روزهای سخت، آرامش خاطر و امنیت روانی برای شما به همراه بیاورد، اما کارکرد امروز بیمه های تکمیلی، چنین دلگرمی به بیماران نمی دهد.
ودیعه گرفتن از بیماری که بیمه تکمیلی دارد، در بسیاری از بیمارستان های کشور- بخصوص در مراکز درمانی شهرهای بزرگ- رایج است.
یکی دیگر از بیمارستان های خصوصی در شهرک غرب تهران نیز همین رویه را انجام می دهد و فقط پس از گرفتن یک میلیون تومان ودیعه، حاضر است بیمار را بستری کند.
یکی از بیماران که تجربه بستری در این بیمارستان را دارد، به ما می گوید: چون آن لحظه توان پرداخت یک میلیون تومان را نداشتم، چاره ای نداشتم بجز این که منتظر ارسال معرفی نامه از سوی بیمه تکمیلی باشم.
بیمارستان خصوصی دیگر در حوالی میدان ونک تهران، عملکرد جالب تری دارد. این بیمارستان با توجه به هزینه هایی که قرار است بیمار بستری به بیمارستان تحمیل کند، مبلغ ودیعه را کم و زیاد می کند.
مثلا یکی از افرادی که مادرش را در این بیمارستان بستری کرده است، به جام جم می گوید: ابتدا پرونده پزشکی مادرم را مطالعه کردند و بعد از آن گفتند که با توجه به هزینه های احتمالی که بستری مادرتان می تواند به دنبال داشته باشد، باید مبلغ 150 هزار تومان ودیعه پرداخت کنید، در حالی که ما بیمه تکمیلی داشتیم و روی آن حساب باز کرده بودیم.
تخلف های ریز و درشت مدیران میانی
هرچند قوانین و اسناد بالادستی، تکلیف ارائه خدمت بیمه های تکمیلی و نحوه پوشش این بیمه ها را مشخص کرده اند، اما تفسیرهای شخصی مدیران میانی از اسناد بالادستی و برداشت های مختلف این مدیران از قوانین واحد و یکپارچه، موجب شده است که کیفیت خدمات بیمه های تکمیلی مختلف با یکدیگر تفاوت جدی داشته باشد.
علاوه بر تخلف ودیعه گرفتن از بیمار، بیمارستان ها و بیمه های تکمیلی با روش های دیگری هم خواسته یا ناخواسته، بیمار را آزار می دهند.
عمل نکردن به وعده ها یا دیر عمل کردن به تعهدات، مشکل فراگیر بسیاری از بیمه های تکمیلی است. به تعبیر دیگر، گاهی بین آنچه روز اول به عنوان قرارداد بین بیمار و بیمه امضا می شود و آنچه که در حین بیماری اتفاق می افتد، اختلاف جدی وجود دارد.
یکی دیگر از بیماران که از خدمات بیمه های تکمیلی استفاده می کند، به جام جم می گوید: چندی قبل برای سونوگرافی به یکی از مراکز خدمات پاراکلینیکی مراجعه کردم. بعد از این که حدود یک ساعت منتظر ارسال معرفی نامه بودم، در نهایت به من گفتند که تعهدات بیمه تکمیلی شما مربوط به سال گذشته است و باید برای شما معرفی نامه جدید بفرستند. وقتی این موضوع را با بیمه تکمیلی در میان گذاشتم، مسئولان بیمه گفتند مابقی تعرفه ها را خودتان پرداخت کنید و ما بعدا به شما این مبلغ را پرداخت می کنیم، اما بعد از این که از جیب خودم، مابه التفاوت تعرفه سال جدید را پرداخت کردم، بیمه تکمیلی زیر قولش زد و از پرداخت مبلغ مابه التفاوت به من طفره رفت.
جدای از این معضل جدی، یکی دیگر از مشکلات عمده بیمارانی که از بیمه های تکمیلی استفاده می کنند، بحث دیر عمل کردن بیمه های تکمیلی نسبت به تعهداتی است که برای اجرای آن، حق بیمه گرفته اند. مسئول بیمه یکی از موسساتی که با بیمه های تکمیلی قرارداد دارد، هم در توضیح این چالش یادآوری می کند که اگر پولی از جیب بیمار، خرج بستری شدن در بیمارستان شود، معمولا 3 ماه طول می کشد تا آن پول به دست بیمار برسد. او می گوید که حتی گاهی اوقات، تا 2 سال هم این فرآیند اداری طول می کشد تا جایی که دیگر بیمار از پیگیری خسته می شود و گاهی کلا قید پولش را می زند.
چاره کار کجاست؟
در شرایط فعلی، شاید بتوان گفت که بیمه های تکمیلی بیشتر از این که خدمت واقعی به مردم ارائه دهند، خدمت نمایی می کنند و فقط نمایشی از خدمت به مردم را ارائه می دهند.
همان طور که پیشتر هم گفته شد راه حل کلی این است که مدیران میانی، برداشت شخصی خود را از قانون کنار بگذارند و بر اساس مفاد قانون، خدمت واقعی و بدون دردسر به مردم ارائه بدهند.
در سطحی دیگر، تجمیع بیمه های پایه و افزایش خدمات بیمه های پایه هم می تواند تا حد زیادی این مشکل را مرتفع کند.
بدیهی است اگر بیمه های پایه تجمیع شده، پوشش خدمات خود را بالاتر ببرند، دیگر خیلی ها نیازی به بیمه تکمیلی احساس نمی کنند. همچنین این روزها، داشتن بیمه تکمیلی برای بسیاری از شاغلان شرکت های مختلف، یک موضوع اختیاری نیست، در حالی که عضویت در بیمه های تکمیلی، باید یک انتخاب آزادانه باشد.
محمدباقر هوشنگی، مدیرکل بیمه های سلامت وزارت رفاه هم در پاسخ به این که چرا این گونه تخلف ها روی می دهد، به جام جم می گوید: فکر می کنم هنوز قرارداد بیمه های تکمیلی با بیمارستان های تهران نهایی نشده است بنابراین فعلا نمی توانم اظهارنظر بیشتری در این خصوص داشته باشم، اما در روزهای آینده در تماس با مسئولان مرتبط با این شرکت ها می توانم اظهارنظر مفصل تری ارائه کنم.
اگرچه هوشنگی درباره راه حل رفع این مشکلات، توضیح بیشتری ارائه نمی کند، اما واقعیت این است که دولت هم نمی تواند برای هر شرکت بیمه تکمیلی، چند ناظر و قاضی بگذارد. در شرایطی که بیمه های تکمیلی، به همه تعهدات خود در زمان مقرر عمل کنند و برداشت های شخصی از قانون را کنار بگذارند، حجم زیادی از مشکلات حل خواهد شد.
از طرفی هم آن طور که چندی قبل ایلنا به نقل از رئیس سازمان نظام پزشکی نوشته بود، فقط بیمارستان های خصوصی تهران، 270 میلیارد تومان از بیمه های تکمیلی طلب دارند. در این حالت، بیمارستان ها هم برای محکم کاری، ودیعه از بیمار می گیرند. این کار به وضوح به این معنی است که چوب بدقولی و بدهی های بیمه های تکمیلی را بیماران می خورند؛ بیمارانی که هم حق بیمه می دهند و هم باید برای گرفتن حق قانونی شان، خون دل بخورند.
*منبع : روزنامه جام جم
**پژوهش 1893**9131
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
ناکارآمدی بیمههای تکمیلی در شرایط اورژانسی
جام جم گزارش می دهد ناکارآمدی بیمههای تکمیلی در شرایط اورژانسی فرض کنید برای رفتن به خانهتان هر روز مجبور شوید کلید را از صاحبخانه بگیرید یا برای روشن کردن خودروی شخصیتان هر روز صبح مجبور باشید سوییچ را از نمایندگی آن خودرو دریافت کنید همه این شرایط غیرقابل تصور و اعصاب خردشرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمهشده سازمان تأمین اجتماعی
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد شرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمهشده سازمان تأمین اجتماعی بر اساس قوانین و مقررات سازمان تأمین اجتماعی بیمهشده فوت شدهای که در ۱۰ سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال خود را پرداخت کرده باشد مشروط به آنکه ۹۰ روز حق بیمه در آخرین سال حیاتسازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: شرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد شرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه شده سازمان تأمین اجتماعیبر اساس قوانین و مقررات سازمان تأمین اجتماعی بیمه شده فوت شدهای که در 10 سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال خود را پرداخت کرده باشد مشروط به آنکه 90 روز حق بیمه در آخرین سال حیات ابیمههای تکمیلی و ضعف بزرگ پاسخگو نبودن
بیمههای تکمیلی و ضعف بزرگ پاسخگو نبودن اگر بخواهیم واقعبینانه به موضوع نگاه کنیم وضعیت فعلی بیمههای تکمیلی وضعیت مساعدی نیست و الان این بیمهها شرایط خوبی ندارند پاسخگویی این بیمه ها بسیار ضعیف است و همین مساله مشکلات زیادی را برای بیماران به وجود آورده است مشکل دیبیمارستانهای خصوصی تهران ۲۷۰ میلیارد تومان از بیمههای تکمیلی طلب دارند | ایلنا
رییس کل سازمان نظام پزشکی بیمارستانهای خصوصی تهران ۲۷۰ میلیارد تومان از بیمههای تکمیلی طلب دارند ایلنا رییس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به اینکه بیمارستانهای خصوصی تهران بالغ بر ۲۷۰ میلیارد تومان از بیمههای تکمیلی طلب دارند گفت اقتصاد بیمارستانهای خصوصی با چالش مواجه اسشرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه شده
شرایط پرداخت مستمری به بازماندگان بیمه شدهتاریخ انتشار سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۷ ۰۰ سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد بازماندگان بیمه شده فوت شده که در ۱۰ سال آخر حیات خود حداقل حق بیمه یک سال خود را پرداخت کرده باشد مشروط به آنکه ۹۰ روز حق بیمه در آخرین سال حیات او پرداخامکان عضویت کشاورزان غیرروستایی در صندوق بیمه کشاورزی+ شرایط عضویت
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۸ مدیرکل روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزان روستائیان و عشایر نحوه عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را تشریح کرد بابک رمضانی فر در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شرایط عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیانرئیس سازمان نظام پزشکی کشور در گفتوگو با فارس هشدار داد طلب 270 میلیارد تومانی بیمارستانهای تهران از بیمهه
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در گفتوگو با فارس هشدار دادطلب 270 میلیارد تومانی بیمارستانهای تهران از بیمههای تکمیلی بحران نقدینگی در بیمارستانهارئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت با وجود مصوبه دولت که ۷ماه از آن میگذرد تعهد کافی از سوی بیمههای تکمیلی وجود ندارد اغلب صورتحساحاجی مرادخانی: در بیمه تکمیلی معلمان بازنگری شود
همراه با معلمان نمونه کشوری 5 حاجی مرادخانی در بیمه تکمیلی معلمان بازنگری شود خبرگزاری پانا معلم نمونه کشوری از استان گلستان در مراسم تجلیل از معلمان نمونه خواست که وضعیت بیمه تکمیلی معلمان بازنگری شود ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ساعت 09 39 کبری حاجی مرادخانی در گفت و گو با خبرنکارشکنی بیمه های تکمیلی در مسیر اجرای کتاب تعرفه های خدمات سلامت
رئیس سازمان نظام پزشکی عنوان کرد کارشکنی بیمه های تکمیلی در مسیر اجرای کتاب تعرفه های خدمات سلامت شناسهٔ خبر 2572214 - جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۰ سلامت > درمان رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران از مطالبات ۲۷۰ میلیارد تومانی بیمارستان های خصوصی تهران از بیمه های تکمیلی خبر دمحدودیتهای حقوقی برای اهدای جنین/ناکارآمدی بیمهها در پوشش درمان ناباروری
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۰ رییس انجمن جنینشناسی کشور ضمن اشاره به وجود محدودیتهای حقوقی در رابطه با اهدای جنین در عین حال گفت ناکارآمدی سیستم بیمهای نتوانسته هزینههای بیمهها را در این حوزه جبران کند به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر آثبت نام بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر بزودی آغاز می شود
ثبت نام بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر بزودی آغاز می شود کرمان - ایرنا - ثبت نام بیمه تکمیلی صندوق اعتباری هنر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از اواخر اردیبهشت ماه جاری آغاز می شود به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان براساس اعلام دوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: بیمههای تجاری در حوزه درمان امسال بهانهجویی نکنند
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمههای تجاری در حوزه درمان امسال بهانهجویی نکنندوزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به اینکه بیمههای تجاری باید همکاری مطلوبی را با بیمه شدگان و مراکز درمانی داشته باشند گفت امیدواریم در سال ۹۴ بیمههای تجاری بهانهجویی نکنند به گزاناگفتههای قاچاق لوازم آرایشی و وضعیت اورژانسی بانوان ایرانی...
واقعیتی که قاتل نامرئی آن ما هستیم ناگفتههای قاچاق لوازم آرایشی و وضعیت اورژانسی بانوان ایرانی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد بعد از پوشاک و لوازم الکترونیکی لوازم آرایشی و بهداشتی بیشترین پروندههای قاچاق را تشکیل میدهند به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگارانرئیس سازمان نظام پزشکی در جمع خبرنگاران: ۹۰ تا ۹۶ درصد هزینههای دندانپزشکی را مردم میپردازند/بیمه باید فهم ب
رئیس سازمان نظام پزشکی در جمع خبرنگاران ۹۰ تا ۹۶ درصد هزینههای دندانپزشکی را مردم میپردازند بیمه باید فهم بیشتری از خدمات دندانپزشکی داشته باشندرئیس سازمان نظام پزشکی گفت بیمههای پایه ما باید فهم بیشتری در ارائه این خدمات به مردم داشته باشد به خصوص در زمینه دندانپزشکی زیرا هممدیرعامل سابق بیمه سلامت ایران: پوشش بیمهای بالغ بر ۸ میلیون نفر نمونه بارز عدالت اجتماعی است
مدیرعامل سابق بیمه سلامت ایران پوشش بیمهای بالغ بر ۸ میلیون نفر نمونه بارز عدالت اجتماعی استمدیرعامل سابق بیمه سلامت ایران ضمن اشاره به پوشش ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در مدت ۸ ماه گفت اجرای طرح بیمه سلامت همگانی نمونهای بارز از عدالت اجتماعی در دولت تدبیر و امید است به گزارش خبخیز بلند در جلب رضایت بیمه شدگان تامین اجتماعی
خیز بلند در جلب رضایت بیمه شدگان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت ارزیابی و نظرسنجی های صورت گرفته نشان می دهد که حدود ۸۶ درصد رضایت مندی از بیمه های تامین اجتماعی وجود دارد مجلس نیز این موضوع را تائید کرد به گزارش پایگاه اطلاع رسان-