تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869398155




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرگ مشكوك زن جوان در خانه‌اش |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مرگ مشكوك زن جوان در خانه‌اش
کد خبر: ۵۰۱۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴ - 19 May 2015


زني ٢٣ ساله به طرز مشكوكي در خانه خود جان باخت.

به گزارش اعتماد، ساعت ٢ بامداد پنجشنبه هفته گذشته مردي جوان با اورژانس تهران تماس گرفت و به ماموران گفت كه همسرش با حلق آويز كردن خود از بالاي كمد، خودكشي كرده است.

 با حضور ماموران در محل مشخص شد كه حادثه در يكي از واحدهاي آپارتماني مسكوني در خيابان شيخ هادي تهران رخ داده است اما زماني كه ماموران امداد خود را به زن جوان رساندند، ساعت‌ها از مرگ او مي‌گذشت.

يكي از ساكنان اين آپارتمان مسكوني درباره حادثه گفت: «يك سال و دو ماه پيش حميد و مينا با هم ازدواج كرده و همسايه ما شده بودند. آنها با هم اختلافات زيادي داشتند و مدام صداي داد و بيدادشان شنيده مي‌شد. شب حادثه، طرف‌هاي ساعت ٢ نصف شب صداي داد و فرياد حميد را شنيدم. خودم را به او رساندم و متوجه شدم كه همسرش خود را با طناب از كمد‌دار زده است.»

اين حادثه، اخبار خودكشي هاي رسانه اي شده اخير را زنده مي كند به شكلي كه بيم آن مي رود تا واژه «خودكشي» جاي خود را در تيترهاي حوادث روزنامه‌هاي كشور باز كند. نيمه‌هاي شب ٢٤ ارديبهشت ماه امسال يكي از دانشجويان دانشگاه محقق اردبيلي، پس از فرستادن يك پيام خداحافظي به موبايل پدر و مادرش، چهار قرص برنج را خورد و به زندگي خود پايان داد. تنها چند ساعت از وقوع اين حادثه نگذشته بود كه خبر خودكشي مردي ٣٥ ساله در ايستگاه منيريه تهران رسانه‌اي شد كه به گفته حسن عباسي، مدير روابط عمومي اورژانس تهران، ماموران او را به دليل جراحات وارده به بيمارستان منتقل كردند.

١٠ روز قبل از آن نيز يكي از دانشجويان پسر دانشگاه آزاد تهران، ارتفاع دهشتناك پل مديريت تهران را براي پايان دادن به زندگي خود انتخاب كرد.

نخستين حادثه خودكشي در ماه جاري نيز به سوم ارديبهشت برمي‌گردد كه زني ٤٢ ساله با پرتاب كردن خود از طبقه سوم برج ميلاد، جانش را از دست داد. هفتم ارديبهشت ماه نيز جسد زني ٣٤ ساله در يكي از دستشويي‌هاي بيمارستان سجاد تهران كشف شد كه مركز اطلاع‌رساني پليس تهران از آن با عنوان خودكشي ياد كرد.

نگاه كارشناس

سعيد معيدفر، جامعه شناس، معتقد است كه خودكشي مرحله‌اي پيشرفته از مشكلات روحي و افسردگي است و تا زمينه‌هاي آن ايجاد نشود، فرد آن را انتخاب نخواهد كرد. به عبارت ديگر خودكشي فرآيندي است كه مستلزم ايجاد شرايطي است كه به دنبال آن فرد به تدريج به جايگاهي مي‌رسد كه ممكن است با هر اتفاق كوچكي، از درون فرو بپاشد و زندگي خود را پايان دهد، بنابراين نمي‌توان خودكشي را پديده‌اي آني دانست.

به گفته معيدفر، شرايط اقتصادي و سطوح انتظارات به هم ريخته‌اي كه در جامعه ايراني در سال‌هاي اخير به وجود آمده، آستانه تحمل را تا مرتبه‌اي كه افراد، خودكشي را انتخابي براي خود بدانند پايين آورده است. در واقع فشارهاي عصبي و روحي فراواني كه در شرايط نامناسب اقتصادي و اجتماعي به افراد وارد مي‌شود، مي‌تواند دليلي باشد كه شاهد بروز پديده خودكشي باشيم.

او هشدار مي‌دهد كه بايد از انتخاب خودكشي از سوي جوانان جلوگيري كرد و مي‌گويد: بايد آينده جوانان روشن شود. نبايد از وجود تعامل ميان دانشجويان به عنوان يك تهديد دوري كرد و آن را محدود نگه داشت. جوانان بايد به دليل درك متقابلي كه از نيازها و باورهاي يكديگر دارند، با هم در ارتباط باشند. مشكلات اقتصادي، معيشتي، اشتغال و ركود و تورم كه آثار مخربي در جامعه به بار مي‌آورد بايد برطرف شود. تضمين آينده كاري، ايجاد فضاي تعاملي براي جوانان، ايجاد نشاط و شادابي براي آنها و تلاش براي شكل‌گيري جامعه‌اي كه در آن انرژي وجود داشته باشد مي‌تواند در كاهش تصميم‌گيري‌هاي خطرناك جوانان موثر باشد.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن