تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827083556




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!
تا وقتی باتری گوشی کاملا خالی شده آن را به شارژ نزن؛ لپتاپت را هر روز خاموش نکن؛ تلفن همراه باعث سرطان مغز می شود.... این توصیه ها و جملات حتما برای شما هم آشنا است و احتمالا به اطرافیان خود هم همچین نکاتی را گوشزد کرده اید. اما بسیاری از این نکات با توجه به پیشرفت فناوری دیگر کاربردی ندارند.
کد خبر: ۵۰۱۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰ - 19 May 2015



این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!
تا وقتی باتری گوشی کاملا خالی شده آن را به شارژ نزن؛ لپتاپت را هر روز خاموش نکن؛ تلفن همراه باعث سرطان مغز می شود.... این توصیه ها و جملات حتما برای شما هم آشنا است و احتمالا به اطرافیان خود هم همچین نکاتی را گوشزد کرده اید. اما بسیاری از این نکات با توجه به پیشرفت فناوری دیگر کاربردی ندارند.
به گزارش «تابناک»، بسیاری از ما در رابطه با استفاده و نگهداری از دستگاه های الکترونیک، به ویژه رایانه و تلفن همراه، تصوراتی داریم که ریشه در سال های نه چندان دور دارد، اما پیشرفت فناوری در همین سال های کم چنان سریع بوده است که دیگر این تصورات همچون افسانه به نظر می رسند. در همین زمینه، بیزینس اینسایدر نگاهی داشته است به برخی از نظرات رایج که دیگر درست نیستند و باید کنار گذاشته شوند: رایانه های اپل ویروسی نمی شوند بله، رایانه های اپل هم در معرض بدافزارها قرار دارند. اپل به این موضوع می بالید که رایانه هایش همچون نمونه های ویندوز در مقابل ویروس ها آسیب پذیر نیستند، اما پس از آنکه یک تروجان هزاران رایانه مک را آلوده کرد، این شرکت شعار صفحه اول سایت بازاریابی خود را نیز تغییر داد.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

وبگردی در حالت «محرمانه/ناشناس» (Private/Incognito) شما را ناشناخته نگه می دارد تصوری اشتباه وجود دارد که استفاده از مرورگرها در حالت ناشناس یا محرمانه معادل است با ناشناخته ماندن و کشف نشدن. در واقع استفاده از چنین حالتی به معنای این است که مرورگرتان تاریخچه وبگردی شما را ذخیره نمی کند، بوکمارک ها را وارد نمی کند، یا به صورت خودکار به هیچ یک از حساب های کاربری شما وارد نمی شود. به عبارت دیگر، استفاده از این حالت باعث می شود افراد دیگری که از رایانه شما استفاده می کنند، به تاریخچه وبگردی شما دسترسی نداشته باشند، اما هویت شما برای سایت هایی که مرور کرده اید یا شرکت ارائه کننده سرویس اینترنت پنهان نخواهد ماند.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

اگر گوشی مدت زیادی به شارژر متصل باشد، باتری آسیب می بیند ممکن است شما هم از جمله افرادی باشید که گوشیتان را شب ها پیش از خواب به شارژر می زنید و صبح آن را در می آورید و احتمالا کسی هم به شما گوشزد کرده است که این مسئله باعث خراب شدن باتری می شود. اما تا کنون ثابت نشده است که شب تا صبح شارژ کردن گوشی به باتری آسیبی بزند. در واقع گوشی های هوشمند امروزی از باتری های لیتیوم-یون استفاده می کنند و به قدر کافی هوشمند هستند که پس از پر شدن باتری، شارژ شدن آن را متوقف کنند.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

تا زمانی که باتری گوشی کاملا خالی نشده آن را شارژ نکنید این موضوع هم از دیگر افسانه های پرطرفدار درباره باتری های لیتیوم-یون است، اما بهتر است بدانید که شارژ کردن گوشی قبل از خالی شدن باتری آن مضر نیست –در واقع ممکن است بهتر هم باشد. باتری ها تعداد دوره های محدودی برای شارژ شدن دارند. دوره شارژ عبارت است از شارژ کامل باتری زمانی که هیچ شارژی ندارد. دلیل این که به مرور زمان عمر باتری کاهش پیدا می کند این است که بسیاری از دوره های شارژ به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرند، نه این که گوشی را با باتری نیمه پر به شارژر زده اید.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

نباید رایانه را هر روز خاموش کنید در حالی که برخی معتقدند خاموش کردن روزانه رایانه مضر است، واقعیت این است که خاموش کردن مرتب آن مفید هم هست. قرار دادن رایانه در حالت اِسلیپ یا استندبای برای دسترسی سریع تر به آن، بدون نیاز به بوت شدن، کار را راحت کرده است، اما آن گونه که لایف هکر اشاره می کند، خاموش کردن رایانه در زمانی که از آن استفاده نمی کنید باعث می شود فشار کمتری به اجزاء آن وارد شود که می تواند عمر بیشتر رایانه و قطعات آن را به همراه داشته باشد.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

قرار دادن آهنربا در کنار رایانه تمام داده های آن را پاک خواهد کرد این موضوع به لحاظ فنی اشتباه نیست –ممکن است روزگاری را به یاد داشته باشید که با قرار دادن یک آهنربا در پشت فلاپی دیسک به راحتی اطلاعات آن پاک می شد. اما برای پاک کردن اطلاعات هارد درایو رایانه به یک آهنربای خیلی خیلی بزرگ نیاز دارید. متخصصان می گویند هارد درایوهای امروزی تنها در مقابل آهنرباهای خیلی قوی با میدان مغناطیسی متمرکز آسیب پذیر هستند. بنابراین استفاده از آهنرباهای معمولی -که معمولا روی یخچال قرار می دهید- بر روی رایانه نمی توانند آسیبی به هارد آن بزنند.

این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

تلفن همراه باعث سرطان مغز می شود هرچند تلفن های همراه امواجی را ساطع می کنند که توسط بدن جذب می شود، اما هیچ مدرک قاطعی وجود ندارد که که نشان دهد تلفن های همراه باعث ابتلا به سرطان مغز می شوند. در گزارشی که موسسه ملی سرطان آمریکا منتشر کرده، آمده است: در حالی که برخی نگرانی ها درباره تاثیر انرژی امواج رادیویی تلفن همراه بر مغز و دیگر بافت های بدن وجود دارد، از مطالعاتی که تا کنون بر روی سلول ها، حیوانات و انسان ها انجام شده مدرکی درباره ابتلا به سرطان بر اثر انرژی امواج رادیویی یافت نشده است.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!

آنتن بیشتر تضمین کننده خدمات عالی است در حالی که داشتن آنتن بیشتر به خدمات مخابراتی کمک می کند، این مسئله لزوما تضمین کننده برخورداری از کیفیتی عالی نیست. پر و خالی بودن آنتن روی صفحه نمایش گوشی تنها نشان دهنده فاصله شما با دکل شرکت خدمات دهنده است. این در حالی است که عوامل دیگری نیز وجود دارند که کیفیت خدمات دریافتی را تحت تاثیر قرار می دهند. برای مثال، افزایش افرادی که از اینترنت همراه استفاده می کنند می تواند باعث کندی اینترنت همراه شما شود.
این خرافات تکنولوژیک را همین امروز دور بریزید!













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن