واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همزمان با افزایش نگرانی ازفعالیت پرستاران خارجی با مدارک جعلی در انگلیس؛ پرستارفیلیپینی درارتباط با حوادث هولناک بیمارستان"استپینگ هیل" منچستر مجرم شناخته شد لندن – ایرنا- "ویکتورینو چوا" یک پرستار فیلیپینی تبار روز دوشنبه در دادگاه عالی منچستر در ارتباط با قتل ها و مسمومیت های مرموز صورت گرفته در بیمارستان "استپینگ هیل" در منطقه "استاک پورت" منچستر انگلیس، مجرم شناخته شد.
به گزارش ایرنا، "ویکتورینو چوا" 49 ساله که دارای مدارک جعلی بوده، از سوی دادگاه عالی منچستر، در ارتباط با قتل دو بیمار و مسموم کردن 31 بیمار دیگر در بیمارستان "استپینگ هیل " با تزریق انسولین و سایر داروهای دیگر، مجرم شناخته شده است.
براساس گزارش های منتشر شده ، این پرستار فیلیپینی که در سال 2002 میلادی با ویزای کار دو ساله وارد انگلیس شده بود، از تابستان سال 2011 میلادی، پس از گذشت دو سال از شروع کارش در بیمارستان استپینگ هیل، اقدام به قتل و مسموم کردن تدریجی بیماران کرده بود.
وی به رغم اینکه از سوی پلیس به همراه چند پرستار دیگر مورد ظن قرار گرفته بود، اما در نهایت در 28 مارس سال 2014 میلادی به ظن دست داشتن در قتل سه نفر و مسمومیت 21 بیمار بازداشت شد.
به گزارش پلیس انگلیس، در یک سند 13 صفحه ای که در یک کشوی آشپزخانه منزل این پرستار پیدا شده، وی عنوان کرده است که در درونش یک شیطان وجود دارد .
اما به رغم بسته شدن پرونده جنجالی قتل ها و مسمومیت های زنجیره ای بیمارستان استپنگ هیل که مدت ها بازرسان پلیس را سردرگم کرده بود، نگرانی ها در انگلیس در مورد احتمال فعالیت هزاران پرستاران خارجی با مدارک تقلبی در این کشور افزایش یافته است.
روزنامه های انگلیس از جمله روزنامه دیلی تلگراف روز سه شنبه در گزارش هایی از احتمال فعالیت هزاران پرستار خارجی در انگلیس با مدارک جعلی هشدار دادند.
روزنامه دیلی تلگراف دراین خصوص نوشت: با روشن شدن وضعیت "ویکتورینو چوا"، این احتمال وجود دارد که هم اینک هزاران خارجی با داشتن مدارک جعلی در انگلیس مشغول کار باشند.
این روزنامه نوشت، مورد پرستار فیلیپینی سبب شده است که درخواست ها برای رسیدگی و تحقیق بیشتر در مورد صحت مدارک تحصیلی و کاری افراد خارجی که خواستار فعالیت در سیستم بهداشت عمومی انگلیس هستند، شدت بیشتری بگیرد.
به نوشته این روزنامه، درحال حاضر بیش از 90 هزار تن از پرستارانی که در مراکز درمانی انگلیس مشغول فعالیت هستند، در خارج از این کشور آموزش دیده اند.
دیلی تلگراف افزود: بیش از 14 هزار نفر از این پرستاران غیراروپایی هستند که یازده هزار نفر از آنها دارای ملیت فیلیپینی می باشند.
این روزنامه اضافه کرد: وزارت کشور انگلیس قرار است در ماه های آتی تدابیر ویژه ای را برای تعیین صحت مدارک تحصیلی و کاری افراد خارجی که درصدد اشتغال در این کشور به ویژه مراکز درمانی هستند، به اجرا درآورد.
اروپام**4**1552
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]