تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816956055




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرصت ۴ دقیقه ای برای مقابله با موشک ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: اگر ایران به کشورهای خاورمیانه موشک های بالستیک خود را شلیک کند، چه هسته ای باشد چه نباشد، اعراب خلیج فارس تنها چهار دقیقه فرصت دارند که با آن مقابله کنند.

به گزارش تراز ،دیفنس وان نوشت: این پایگاه خبری تحلیلی نوشت، در شرایط ایده آل اگر شلیک موشک ایران تشخیص داده شود، موشک به هنگام پرواز ردیابی شود، مسیر آن به موشکی رهگیر انتقال داده شود، موشک رهگیر شلیک شود و همه چیز براساس برنامه پیش رود موشک رهگیر به هنگام ورود موشک ایران به جو با آن برخورد و آن را منهدم می کند.

اما کدام کشور موشک را شلیک خواهد کرد؟ ممکن است موشک به سوی هدفی در عربستان سعودی شلیک شده باشد، اما در مسیر خود از فراز امارات، قطر یا کویت پرواز می کند. کشورهایی که همه دوستان آمریکا هستند و موشک های رهگیر پیشرفته ساخت آمریکا در اختیار دارند. اما مشکل اینجاست که تجهیزات موجود در یک کشور با دیگری ارتباط ندارد.

این پایگاه اینترنتی اضافه کرد: آن گونه که توماس کاراکو، کارشناس دفاع موشکی در مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی (CSIS) می گوید، می بایست سامانه های رهگیری را به شکل شبکه درآورد و آن را با کمک سامانه های پیش اخطار و حسگر مجهز کرد.

وحشت از حمله ایران با موشک هسته ای از وجوه اشتراک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است، اما سیاست های منطقه ای، رقابت نظامی و حتی نگرانی از جاسوسی سایبری مانع از پیوستن سامانه های دفاع موشکی آنها به یکدیگرو تشکیل یک سپر دفاع موشکی نظیر سپری شده است که ناتو در اروپا ایجاد کرده است.

کاراکو می گوید: «مهمترین تفاوت این است که شما در خاورمیانه ناتو ندارید.» او معتقد است پیش شرط هر همکاری جدی همبستگی سیاسی و امنیتی است، نظیر آنچه در ناتو مشاهده می کنیم.

این پایگاه خبری تحلیلی اضافه کرد: نبود برنامه ریزی راهبردی مشترک میان کشورهای همسایه خلیج فارس سبب شده است هرکدام به تنهایی سامانه دفاع موشکی خود را تهیه کنند. آنها عمدتاً پاتریوت و به تازگی رهگیرهای دوربردتر تاد(THAAD) خریداری کرده اند. عربستان سعودی، امارات، قطر و کویت همگی نسخه ساخت شرکت ریتیون (Raytheon) از پاتریوت را در اختیار دارند.

عربستان ماه گذشته سامانه های پاتریوت به ارزش دو میلیارد دلار خریداری کرد و قطر دسامبر گذشته قراردادی به ارزش دو ممیز چهار میلیارد دلار برای خرید سامانه های رهگیر امضا کرد. امارات رهگیرهای تاد ساختِ شرکت لاکیهد مارتین خریداری کرده است و قرار است تا پایان سال آنها را تحویل بگیرد. گفته می شود عربستان و قطر هم به تاد ابراز علاقه کرده اند. کارشناسان بر این باورند فهرست بلند و بالای خرید سامانه های دفاع موشکی بهای صلح با ایران است. هرچه ایران و غرب بیشتر به سوی کاهش محدودیت های ایران گام بردارند، کشورهای عرب همسایه خلیج فارس بیشتر درپی افزایش توان بازدارندگی خود هستند.

اما درحالی که کشورهای عرب خلیج فارس رهگیرهای پیشرفته خریداری می کنند، رادارهای پیشرفته و ماهواره های نظیر آنچه پنتاگون برای ردیابی موشک های بالستیک به کار می برد در اختیار ندارند. کالین کال، مشاور امنیت ملی جو بایدن، می گوید توانایی هر کدام از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در برابر توان دسته جمعی آنها رنگ می بازد. او روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت، از مسائلی که در نشست کمپ دیوید مطرح خواهد شد، اقداماتی است که شرکای آمریکا در شورای همکاری خلیج فارس می توانند برای یکپارچه کردن سامانه های دفاع موشکی خود انجام دهند.

دیفنس وان در نوشته خود اضافه کرد: قطر به خرید راداری عظیم ویژه ردیابی موشک، نظیر آنچه پنتاگون برای ردیابی موشک های شلیک شده به سوی آمریکا در اختیار دارد، ابراز تمایل کرده است. امارات نیز به خرید ماهواره های پیش اخطار ابراز علاقه کرده است. کاراکو می گوید اطلاعات به دست آمده از این گونه رادار می تواند برای کشورهای شورای همکاری خلیج فارس جالب باشد. به گفته یک پیمانکار شرکت ریتون، پنتاگون نیز تلاش می کنند تجیهرات دفاعی موشکی آمریکا را به یک مرکز عملیات دفاع مشوکی در قطر مرتبط کند. این مرکز رادارها، سامانه های پاتریوت، تاد و سامانه های دفاع هوایی اروپا را به یکدیگر متصل خواهد کرد.

بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در ارتباطات راهبردی اوایل هفته جاری گفت، در نشست کمپ دیوید، مقام های آمریکایی قصد دارند اجرای مانورهای نظامی مشترکی را در منطقه اعلام کنند که تمرکز آن بر مبارزه با تروریسم و همکاری کشورهای عرب در زمینه دفاع موشکی خواهد بود.


منبع: انتخاب



دوشنبه 28 ارديبهشت 1394 ساعت 13:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن