تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843797744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای جنوب شرق آسیا به خاطر مسائل انسانی مهاجران را بپذیرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کمیساریای عالی سازمان ملل: کشورهای جنوب شرق آسیا به خاطر مسائل انسانی مهاجران را بپذیرند دهلی نو- ایرنا- کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با هشدار نسبت به وضعیت نامناسب مهاجران بنگلادشی و میانماری از رهبران کشورهای جنوب شرق آسیا خواست که به جان انسان ها اهمیت بیشتری بدهند واین افراد را به خاطر مسائل انسانی بپذیرند.


به گزارش ایرنا کمیساریای عالی سازمان ملل هشدار داد که جان صدها نفر از مهاجران بنگلادشی و میانماری که با قایق های چوبی به سوی مالزی درحرکت هستند به علت کمبود آب و غذا در معرض خطر قرار گرفته است.
روزنامه انگلیسی زبان ایندین اکسپرس هند روز یکشنبه در گزارشی نوشت بیش از هزار مهاجر میانماری و بنگلادشی که از خشونت و فقر از کشورهای خود گریخته بودند در منطقه جنوب شرق آسیا به خشکی رسیدند.
براساس این گزارش، موج جدید مهاجران در حالی وارد کشورهای جنوب آسیا شدند که بسیاری از آنها به دلیل سفر طولانی و کمبود آب و غذا بسیار ضعیف شده اند.
مهاجران میانماری و بنگلادشی در قایق های چوبی در سفرهای طولانی و با پرداخت پول به قاچاقچیان انسان به سوی کشورهای جنوب شرق آسیا درحرکت هستند.
در جدیدترین موج مهاجران،سه قایق به سواحل کشورهای اندونزی و تایلند نزدیک شدند که با افزایش تدابیر امنیتی و دستگیری قاچاقچیان انسان، کاپیتان ها و خدمه این کشتی ها، مسافران را به حال خود در دریا رها کردند.
"مانو" یکی از مهاجران میانماری می گوید: اگر می دانستم سفر با قایق این قدر طولانی و خطرناک است، در میانمار می ماندم و آنجا کشته می شدم.
وی افزود: قاچاقچیان انسان با سفر به روستاهای فقیر بنگلادش از ساکنان این روستاها می خواهند تا برای یک زندگی بهتر به مالزی سفر کنند. آنها با دریافت پول، مسافران کشتی را گاه تا سه ماه بر روی آب نگاه می دارند و از مسافران تقاضای پول بیشتری می کنند.
همچنین تعداد زیادی از این مهاجران را مسلمانان روهینگیا تشکیل می دهند که به علت سرکوب و سیاست های تبعیض آمیز دولت بودایی میانمار برای حفظ جان خود مجبور به ترک این کشور می شوند.
یک میلیون و 300 هزار مسلمان روهینگیا در میانمار زندگی می کنند اما دولت این کشور از دادن حق شهروندی به آنان خودداری می کند.
مسلمانان روهینگیا با محدودیت های تردد، ازدواج و فرصت های اقتصادی مواجه هستند.
گروه های فعال حقوق بشر همواره از حمایت نکردن دولت میانمار از مسلمانان روهینگیا که به گفته سازمان ملل یکی از ستمدیده ترین اقلیت های دنیا هستند به شدت انتقاد کرده اند.
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان بارها از کشورهای همجوار میانمار خواسته است مسلمانان روهینگیا را که از خشونت های قومی و خونینِ مورد حمایت حکومت این کشور فرار می کنند، بپذیرند.
مسلمانان روهینگیا پس از استقلال میانمار در سال 1948 میلادی، همواره به علت سیاست های تبعیض آمیز دولت عمدتا بودایی میانمار، با شکنجه، بی توجهی و سرکوب مواجه بوده اند.
خشونت و سرکوب علیه مسلمانان روهینگیا در حالی صورت می گیرد که به گزارش سازمان ملل از آغاز خشونت فرقه ای در غرب میانمار تاکنون، ده ها هزار روهینگیایی آواره و بی خانمان شده اند.
دولت میانمار پس از وخیم تر شدن این بحران در بیانیه ای اعلام کرد که این کشور نمی تواند مهاجران را که ادعا می کنند روهینگیایی هستند بپذیرد.
"یه تات" سخنگوی دولت میانمار گفت: پذیرش مجدد مهاجران برای ما ممکن نیست زیرا ما از هویت آنها اطلاعی نداریم و بسیاری از مهاجران ادعا می کنند که به میانمار تعلق دارند در حالی که این واقعیت ندارد.
دولت میانمار عقیده دارد که نام روهینگیا وجود ندارد و آنها مهاجران غیرقانونی بنگالی هستند هرچند که اجداد بسیاری از این افراد سال های طولانی در میانمار زندگی کرده اند.
اکثر مهاجران به کشور مالزی سفر می کنند که در طول دو سال گذشته این کشور بیش از 45 هزار مهاجر روهینگیا را پذیرفته ولی اکنون این کشور اعلام کرده است که دیگر نمی تواند مهاجر بپذیرد. کشورهای تایلند و مالزی نیز در واکنشی مشابه از پذیرفتن مهاجران خودداری کرده اند.
اوایل این هفته، نیروهای دریایی مالزی و اندونزی هزار و 600 مهاجر را از قایق های غیر استاندارد نجات دادند اما آنها سایر قایق های مهاجران را از سواحل خود دور کردند.
یک مقام بلندپایه حقوق بشر سازمان ملل گفت: اقدام دولت های اندونزی، مالزی و تایلند در دور ساختن قایق های پر از مهاجران آسیب پذیر از سواحل خود، غیر قابل قبول و غیر انسانی است.
سازمان بین المللی مهاجرت اعلام کرده است که برای کمک به مهاجران یک میلیون دلار درنظر گرفته است.
*آساق267*1600**1565



27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن